EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving

bron: https://www.frontnieuws.com/eu-verklaart-dat-burgers-die-het-digitale-id-van-bill-gates-weigeren-worden-uitgesloten-van-de-samenleving/

Dit is een boodschap van de Kamer van Sociale waarden. Het sterkste sociale netwerk van Nederland.

Luister ook naar het bericht aan het einde van deze boodschap.

Begin boodschap:


Frontnieuws
EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving
11 november 2023.

Het Europees Parlement en de lidstaten hebben een akkoord bereikt over de verplichte uitrol van Bill Gates’ Digitale ID die ingebouwde functies heeft die ontworpen zijn om mensen uit te sluiten van deelname aan de samenleving als ze niet voldoen aan de globalistische agenda, schrijft Baxter Dmitry.

Hier bij de People’s Voice waarschuwen we de massa al jaren dat een belangrijk plan in de agenda van de globalisten digitale ID’s en digitale valuta van de Centrale Bank inhoudt om de mensheid op te sluiten in een digitale gevangenis – en de Europese Unie heeft zojuist toegegeven dat we al die tijd gelijk hadden.

De elite heeft deze plannen altijd ontkend en iedereen die hun plannen aan de kaak durft te stellen, bestempeld als “samenzweringstheoretici” die moeten worden gemuilkorfd op sociale media, uit de samenleving moeten worden verbannen en in sommige gevallen in de gevangenis moeten worden gegooid.

Maar nu slaan de globalisten hun slag.

Maar je hoeft je niet te onderwerpen aan hun autoritaire plannen. Het is nog niet te laat om terug te vechten. In feite zijn er miljoenen mensen over de hele wereld die in opstand komen tegen deze tirannie.

Lid van het Europees Parlement Rob Roos bracht het slechte nieuws over de plannen van de globalistische instelling om de verplichte digitale ID’s, ontworpen door Bill Gates met de massale onderwerping van de mensheid in het achterhoofd, uit te rollen.

De digitale identiteitstechnologie, die bekend zal staan als eID’s, zal de politieke elite in Europa de macht geven om de bankrekeningen van mensen te bevriezen, hen te beletten om vliegtuigvluchten te kopen, boodschappen en basisbenodigdheden te kopen en op een zinvolle manier deel te nemen aan de samenleving.

Gescheurde jeans en “De Grote Reset” – Een geschiedenis van gedachtenmanipulatie
En als je niet gelooft dat dit is wat ze van plan zijn, dan heb je niet goed opgelet.

Het Ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties (UNDP) lanceert een project om de agenda vooruit te helpen, wat ervoor zal zorgen dat alle leden van het publiek gedwongen zullen worden om deel te nemen aan het schema.

Het project is gebaseerd op wat bekend staat als “digitale openbare infrastructuur”, oftewel DPI. De rechtvaardiging van de VN om te eisen dat de mensheid wordt opgesloten met “digitale ID’s” is de veronderstelde noodzaak om de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN (of SDG’s) te bereiken.

Dat klopt, ze geven de klimaatverandering hier ook de schuld van.

Volgens professor Richard Werner, voormalig WEF Young Global Leader, heeft de globalistische elite deze aanval op de mensheid al tientallen jaren gepland – en ze bereiden zich nu voor om een clustermunitie in het hart van de burgermaatschappij te droppen om mensen zachter te maken zodat ze de digitale ID zullen accepteren.

Volgens Werner is het uiteindelijke doel van de elite een digitale ID-chip onder de huid.

De volgende stap in het plan van de elite voor massale invoering en totale controle is het creëren van een nieuwe wereldwijde ramp.

Volgens Werner is de moraal van het omgaan met deze gevaarlijke, nachtmerrieachtige mensen eenvoudig. Laat ze hun agenda niet uitvoeren. Laat het niet gebeuren. Het hangt van jou af.

De globalistische elite is vastbesloten om autoritarisme naar een geheel nieuw niveau te tillen, dat alles wat in Mao’s China of Stalins Rusland werd geprobeerd ver overtreft.

Dr. Coleman: Niemand behalve de globalisten zal oud mogen worden
De drang naar DPI of “Digitale ID’s”, vaccin paspoorten en CBDC’s wordt verdedigd door het WEF in samenwerking met Bill Gates en zijn stichting, de VN en de Europese Unie.

Het zal niemand verbazen dat de technologie zal worden getest in landen in Afrika en India die Bill Gates als zijn persoonlijke laboratoria beschouwt, voordat ze voor 2030 wereldwijd wordt uitgerold.

Onheilspellend genoeg kwam het WEF in september met een serie artikelen waarin het aandrong op handhaving van DPI.

Het WEF belooft dat de nieuwe “cashloze samenlevingen” en digitale ID’s door het publiek verwelkomd zullen worden vanwege hun “nul-kennis technologie”.

Ze denken echt dat we dom zijn en dat ze weg kunnen komen met hun misdaden tegen de mensheid.

Volgens Werner moeten we CBDC’s helemaal niet zien als valuta.

“Je moet CBDC’s zien als een controlesysteem [of een vergunningensysteem], niet als een valuta,” legde Prof. Werner uit.

Hij heeft geen ongelijk. China heeft het systeem van sociale controle geperfectioneerd door CBDC’s te gebruiken om totale controle over de massa te behouden. Het is altijd 1984 in China.

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, heeft toegegeven dat China model staat voor het beleid van het WEF, dus het is interessant om te zien hoe de Chinese regering plannen uitrolt die zijn eigen droom weerspiegelen om de massa te verarmen en privébezit uit te bannen.

De belofte dat je “niets zult bezitten en gelukkig zult zijn” was geen grap.

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.


Deze boodschap en vele andere boodschappen, verhalen, audio berichten en zelfs audio boeken, kan je vinden op de website van de kamer van Sociaale Waarden. Waarop we artikelen plaatsen die inzicht geven in wat je niet mag weten. Maar ook hoe hoe het anders kan.
Bieden we een denktank waarin we de bottom up samenleving ontwerpen, en initiatieven creëeren die bottom up samenleving te stimuleren. Bieden we het ontwerp van een decentrale digitale identiteit die peer to peer met elkaar verbonden is en aan de kernwaarden, Liefde Samenwerking en de zorg voor elkaar liquiditeit in in het vertrouwen biedt.

Bieden we ubuntu educatie door een leer, lees boek voor kinderen in groep 8. Die in dat jaar de eerste keus in hun identiteit gaan maken. De keus naar het voortgezet onderwijs, een extra steun kunnen gebruiken
. Namelijk, hoe onderhoud ik vriendschappen, familie en mijn sociale netwerk. Door liefde, samenwerking en in de zorg voor elkaar. uitgedrukt in een fantastisch avontuur die de kinderen in de les samen gaan ontwerpen en aan het einde van het schooljaar uitdrukken in een theater voorstelling. Waarbij ook ouders, leraren, directies, profesionals, toezichthouders, media etc. op een platform met elkaar verbonden is. En daarmee al deze partijen dat kunnen, door gebruik te maken van die absolute privacy geboden.

Deze geluidsbestanden dienen er voor om buiten de boodschap, het verhaal, dit bottom up innitiatief te ondersteunen, door bekendheid te geven. En de behoefte te participeren, te doen ontwaken.

Wil jij als persoon verbinden met ons sociale netwerk, kom dan op 1 van de zaterdagen. waarbij we overdag samen koken, samen eten. en in de avond gezellig samen komen om elkaar te leren kennen, en tot constructieve samenwerking te komen.

Brainfart?

Onderwerp: Ubuntu Kids Initiative – Bouwen aan Eigenwaarde en Gemeenschap

Beste ouders en kinderen,

Wij hopen dat deze brief u in goede gezondheid bereikt en dat u zich verheugt op een nieuw schooljaar vol mogelijkheden en groei.

Wij schrijven u vandaag om u kennis te laten maken met een opwindend initiatief dat het hart van ons onderwijs en gemeenschap verrijkt: het Ubuntu Kids Initiative. Ons doel is eenvoudig maar krachtig – we willen een leeromgeving creëren die doordrenkt is van de Ubuntu-filosofie en gericht is op het ontwikkelen van een soevereine digitale identiteit voor onze kinderen.

Het Ubuntu Kids Initiative omvat de volgende pijlers:

Leerboek, Syllabus en Toneelstukken:
Elke basisschool in Nederland zal worden voorzien van een leerboek, een syllabus en verschillende toneelstukken. Gedurende een heel jaar worden kinderen in groep 8 ondergedompeld in de wereld van toneel en de Ubuntu-filosofie. Ze zullen de kernwaarden van Ubuntu ervaren en begrijpen hoe deze waarden hun eigenwaarde versterken en bijdragen aan een harmonieuze samenleving.

Digitaal Platform:
Parallel aan het fysieke leerproces creëren we een digitaal platform, een online ontmoetingsplaats waar leerlingen, docenten en scholen samenkomen in één gemeenschap. Op dit platform kunnen professionals in het onderwijs en geestelijke gezondheidszorg advies geven en kritisch worden bevraagd. Het verbindt leerlingen, ouders, leraren en scholen binnen de identiteit van eigenwaarde, waarin inclusiviteit en gelijkwaardigheid de kernwaarden zijn van een gelukkige samenleving.

Eigenwaarde en Gemeenschap:
Ubuntu spoort onze kinderen aan om hun eigenwaarde te ontwikkelen en te behouden. Het leert hen de waarde van verbinding, van het hebben van een ondersteunend sociaal netwerk, en het toepassen van de essentiële kernwaarden van Ubuntu, zowel binnen als buiten de schoolmuren.

Dit initiatief komt op een cruciaal moment, gezien de opkomst van de digitale ID van de Europese Unie. Wij geloven dat het ontwikkelen van een soevereine digitale identiteit van essentieel belang is voor het welzijn van onze kinderen. Het Ubuntu Kids Initiative bereidt hen voor op een wereld waarin zij bewust, veerkrachtig en verenigd hun identiteit vormgeven.

Wij hopen van harte dat u zich bij ons aansluit op deze reis naar groei, verbinding en eigenwaarde voor onze kinderen. Samen bouwen we aan een gemeenschap waarin elk kind kan gedijen.

Met vriendelijke groet,

De Kamer van Sociale Waarden.
ubuntu educatie vindt u op ubuntukids.nl .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.