Wereldwijde valuta reset

Op wo. 20 juli Rusland en China hebben officieel de nieuwe wereldwijde door goud gedekte valuta aangekondigd.
Op vr. Op 22 juli ondertekenden vertegenwoordigers van de Chinese Ouderen documenten voor het vrijgeven van RV’s bij de US Treasury in Reno.
Alle 209 landen van de Global Currency Reset zijn gedekt door goud/activa en zouden samen in het mandje zitten om te herwaarderen.
Op ma. 25 juli GESARA/NESARA zou officieel zijn begonnen.
Op wo. 27 juli Charlie Ward: “Al onze historische Asset-inzendingen zijn tot stilstand gekomen. Het contract voor Duitse obligaties en gouden activa werd vrijgegeven aan verkopers, waardoor de historische activa werden afgelost. De Elders hebben een gouden contract getekend en nu zijn alle 200 plus landen door goud gedekt. Dat maakt een einde aan de Federal Reserve.”
Op zat. Op 30 juli zou de nieuwe koers van de Iraakse dinar in hun Gazette worden aangekondigd.
Op zat. 30 juli of ma. 1 aug. Obligatiehouders en Tier 4 Internet Group zouden naar verwachting een kennisgeving ontvangen voor omwisselings-/aflossingsafspraken met volledige liquiditeit.
Wanneer Trump terugkeert naar zijn ambt, zal hij de IRS afschaffen.
wo. 27 juli, Charlie Ward:

https://thetruthseekers88.com/programs/gold-back-standard-for-the-win-patriots-unite-we-the-people-have-had-enough-lets-take-our-country-back-7-27-2022-c6c0db?categoryId=107306

Citaten van Charlie Ward:

Van Gretchen Kay (die contact heeft met het Ministerie van Defensie): “ Op di . 26 juli , terwijl Trump in DC was, tekende hij in de Republiek.”
“Al onze historische Asset-inzendingen zijn tot een harde stop gekomen. Dus dat zegt me dat er iets aan de hand is. Als er een sterke arm van de overheid is, is daar een reden voor.”
“ Het contract voor Duitse obligaties en gouden activa wordt vrijgegeven aan verkopers. Ik weet uit de eerste hand dat het een juiste uitspraak is.”
“De Duitse obligaties beginnen het gerommel van de historische activa die worden afgelost. Ik weet dat die verklaring waar is en ook werd bevestigd. Dit is enorm.”
“De Elders hebben een gouden contract getekend. Nu zijn alle meer dan 200 landen door goud gedekt.”
“Dat maakt een einde aan het monopolie dat de Federal Reserve al honderden jaren heeft.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.