‘De wereld wordt gerund door pedofielen’: mede-oprichter van Wikipedia blaast fluitje over elite ‘high society’

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Feit gecontroleerd

29 juli 2022 Baxter Dmitry

luister naar dit artikel

Pedofielen runnen de wereld en de plaag van de kinderhandel is ” geworteld in de high society” en wordt verdoezeld door de reguliere media, volgens mede-oprichter van Wikipedia Larry Sanger, die zegt dat de wereld wakker moet worden met de ” verschrikkelijke realiteit ” voordat er verandering komt kan plaatsvinden.

Elite-pedofilie is systematisch en diepgeworteld, waarschuwt Sanger , die waarschuwt dat ” veel van de mooie mensen op de hoogte zijn van de handel in kinderseks door elites ” alvorens toe te voegen ” sommigen doen eraan mee, en… de media en rechtbanken verdoezelen het. 

Sanger, die mede-oprichter  was van Wikipedia , de nu iconische naam bedacht en veel van het oorspronkelijke regeringsbeleid schreef, heeft zijn aandacht gericht op de plaag van elite-pedofilie door te zeggen: “ Dit is geen grap en het is echt. 

Sanger schreef een diepgaande Twitter-thread over het onderwerp, waarbij hij verschillende bekende daders in verband bracht met enkele minder bekende, maar niet minder verontrustende, onthullingen en doofpotaffaires uit de recente geschiedenis, in een poging de massa wakker te schudden voor wat hij beschrijft als de ‘ realiteit ‘. en horror ”van kindersekshandel door elites.

” Helaas gebeurt dit keer op keer… en keer op keer.”

Sangers diepe duik in de verdorven wereld van elitaire kinderverkrachters en hun facilitators gaat hieronder verder, met instructies over hoe je je vrienden kunt informeren over de plaag:

“Begin met Jeffrey Epstein . Zijn vriendenkring bevat enkele van de beroemdste mensen ter wereld. Mensen zoals Bill Clinton, Bill Gates, Prins Andrew, zelfs Donald Trump. Zoek het vluchtlogboek van de “Lolita Express” en zijn zwarte boek op. Een behoorlijk verbluffende sociale kring, eigenlijk.

“Hij is (twee keer) gearresteerd omdat hij een pedofiel was die veel tienermeisjes misbruikte. Hij had een eiland in het Caribisch gebied waar dit plaatsvond, dat, naar alle geloofwaardige verhalen, werd bezocht door veel van zijn beroemde vrienden.

“Er is bewijs in de rechtszaal dat de vrienden van Epstein de tienermeisjes die hij verzamelde seksueel misbruikten, die vanaf 12 jaar in wezen seksslavinnen waren.

‘Maar ik ben hier slechts aan het oppervlak aan het krabben. Er zijn huiveringwekkende beweringen over een ‘tempel’ op zijn eiland en riten die worden uitgevoerd in de heuvel eronder. Dat hoef je niet te geloven om geschokt te zijn door de kring van Epstein. Maar de occulte connecties blijven verontrustend terugkomen.

‘Dit is wat je hebt gehoord en (als je bent zoals de meeste mensen) waarschijnlijk al bent vergeten. Maar we zijn nog niet eens bijna klaar. Wist je dat ABC News dit verhaal in 2016 had en het verdoezelde? Dat deden ze. Dat weet iedereen ook, maar weinigen praten erover.

“Wist je dat het afgelopen 2008 op een andere manier werd verdoezeld, toen Epstein werd veroordeeld tot slechts een klap op de pols? Waarom in vredesnaam, in naam van alles wat heilig is? “Omdat hij zo machtig is en machtige vrienden heeft om te beschermen”, zegt u.

“Rechts. Denk erover na. Moeilijk. Meer van het verhaal kwam afgelopen zomer naar buiten. Maar niemand anders is gevangen gezet, zelfs niet de belangrijkste handlanger van Epstein, Ghislaine Maxwell, wiens locatie onbekend is. Weinigen in de door schandalen gekwelde media… lijken er veel om te geven. Dat is raar, niet?

“Wij, de mensen, zouden veel meer te weten komen over de verdachten en beschuldigingen als er meer gerechtelijke documenten zouden worden ontzegeld. Maar enorme aantallen Epstein-zaakdocumenten zijn verzegeld. Het rechtssysteem beschermt de schuldigen – opnieuw, zoals ze deden in 2008. Dat doen ze vaak, blijkt.

“Nou, denk eens na. Dit vereist geen bewijs, het vergt een beetje moedig denken. Hoe moet onze geliefde en vooraanstaande wereld van beroemde, rijke en machtige mensen zijn, als de vrienden van Epstein (DEZE mensen!) Tiener-seksslaven schenden – en de rechtbank hen *beschermt*?

“Het klinkt zeker alsof (a) veel van de Beautiful People op de hoogte zijn van kindersekshandel door elites, (b) sommigen eraan deelnemen, en (c) de media en rechtbanken het verdoezelen. “Maar…systematisch? Echt waar? Zeker niet,’ zeg je. Helaas gebeurt dit keer op keer… en keer op keer.

“Zoek deze op: LET OP: aparte tweet hieronder voor elk! De katholieke kerk, Pedowood, minderjarige groupies, Jimmy Savile , Rotherham, CPS-verdwijningen, het Kinsey Institute , John of God, NXIVM , de Finders , Marc Dutroux, Laura Silsby…

“De katholieke kerk heeft enorme aantallen pedofielen gehad. Ze gaan nooit weg. Waarom niet? Waarom grijpt de politie niet in? Waarom duurt het al *generaties*? En er is bewijs dat het door de vingers wordt gezien, ja, door de vingers gezien en georganiseerd binnen de kerk.

“Hollywood heeft *zo* veel pedofiele schandalen gehad, het is misselijkmakend. Kijk naar het Digital Entertainment Network (bekijk de documentaire), Roman Polanski en Dan Schneider , getuigenissen van Corey Feldman, Bella Thorne, Isaac Kappy, Macaulay Culkin, Elijah Wood, meer. Het is echt.

‘Laten we een pauze nemen van de lijst om na te denken over een belangrijke vraag. Hoe kunnen deze mensen wegkomen met hun misdaden? Waarom kunnen ze zich *nog steeds* verstoppen, omdat de meeste daders inderdaad vrij rondlopen? Zowel de politie als de rechtbanken moeten worden afbetaald of deel uitmaken van de netwerken.

“De muziekwereld zit vol met minderjarige groupies. Als mensen dit vroeger verontschuldigden, wat dachten ze dan? Kijk naar David Bowie , Michael Jackson , R. Kelly , Jimmy Page , Steven Tyler , etc. Pedofielen. Denk je dat dit is gestopt? Wat maakt het mogelijk? Het is een misdaad…toch?

“De zaak van Jimmy Savile , de beroemde Britse komiek, is verbluffend omdat hij door de koningin tot ridder werd geslagen lang nadat de geruchten begonnen dat hij systematisch kinderen in ziekenhuizen verkrachtte… en kinderen aan anderen leverde. Goede vriend van het koningshuis. Denk je dat ze het niet wisten? Prins Andrew?

“Ja, dit is zwaar. Maar kijk, het gebeurt over de hele wereld, herhaaldelijk, in de ‘high society’. We hebben gewoon… nooit alles bij elkaar gezet. De media zwijgen grotendeels. Dit is zeker de reden waarom NAMBLA en pedofilie beroemde verdedigers hebben gehad, zoals de dichter Allen Ginsberg en enkele psychologen.

“Waarom lieten de autoriteiten in vredesnaam systematisch, gruwelijk misbruik van kinderen toe in Rotherham en andere plaatsen (zoveel plaatsen scholen, kerken, ziekenhuizen, enz.), je kunt het opzoeken)? Ze lieten het gebeuren. Systematisch. Met opzet. Dit is geen grap en het is echt.

‘En wist je dat er kinderen vermist zijn, duizenden, uit het pleegzorgsysteem van de Kinderbescherming? En nee. Het zijn niet allemaal weglopers. Sommige worden gekocht. Het punt hier is dat wat een wereldschokkend schandaal zou moeten zijn, wordt genegeerd. Waarom?

“De beroemde vroege studies van het Kinsey Institute werden gedaan door wetenschappers die onder andere samenwerkten met bekende pedofielen – die niet werden gerapporteerd. Kinsey’s bewijs dat baby’s een orgasme kunnen krijgen, was gebaseerd op waarnemingen dat ze huilden als ze werden misbruikt.11210651

“ John of God leidde in feite een seksslavenkamp dat zich voordeed als een soort spirituele opwekking. Oprah bezocht en was opgetogen over zijn bediening. Maar dan heeft ze haar eigen school voor meisjes in Zuid-Afrika die haar eigen kinderverkrachtingsschandalen had; dus misschien kon het haar niet schelen.

“Zijn we klaar met gevestigde banden met pedofilie? Nee. En dit is echt spul dat je kunt opzoeken. Je wist het gewoon niet. Zoek de NXIVM-seksslavencultus op, waarbij wel kinderen betrokken waren, en connecties had met erfgename Clare Bronfman , Catherine Oxenberg en Alison Mack .

‘Nu, als beroemde mensen, de politie en de rechtbanken bij dit soort zaken betrokken zijn – zoals ze zouden moeten zijn om zo veel zo lang in de doofpot te stoppen – zou bijvoorbeeld de FBI er dan niet bij betrokken zijn? Ja. Zoek de vinders op . Het is een fascinerend en schokkend verhaal.

“Natuurlijk opereren elite-pedofielen over de hele wereld, niet alleen in de Engelssprekende wereld. Neem bijvoorbeeld België, de thuisbasis van een van hun meest beruchte criminelen, Marc Dutroux , die een internationale pedofiele ring leidde, blijkbaar voor de elite.

“Kijk naar de zaak van Laura Silsby , en nu ben ik bang dat we ons op een gebied begeven dat niet alleen gruwelijk is, maar ook controversieel, omdat Silsby een Hillary Clinton – vriend is. Haar Haïtiaanse liefdadigheidsinstelling, beschuldigd van kinderhandel.

“Wikileaks is deels beroemd vanwege de Clinton-Silsby-verbinding, maar ook omdat meerdere gelekte e-mails vol staan ​​met bizarre fraseologie die logisch zou zijn als ze seksueel misbruik van kinderen zouden organiseren.

“De overvloed aan seksueel misbruik van kinderen door de elite maakt dat door politieke agenten beter denkbaar, nietwaar? Ik begon dat spul serieuzer te nemen nadat ik over Epstein hoorde… en het konijnenhol. Zoek Denny Hastert op en een andere medewerker van Clinton, Anthony Weiner.

“Als filosoof heb ik theorieën over kennis, bewijs en rechtvaardiging grondig bestudeerd. Mijn methodologische uitgangspunten zijn niet veranderd. Ik ben niet onder de indruk van onduidelijk bewijs. Er zijn ook niet veel fatsoenlijke mensen. Ze laten zich afschrikken door onterechte oordelen van anderen. Rechts!

“En we * hebben het hier over gruwelijke misdaden en gerechtigheid. De inzet is hoog. Het is net zo belangrijk als wat dan ook dat we vrij zeker zijn van onze conclusies, dus gerechtigheid geschiedt. Ik en de meeste mensen geven daar veel om en willen niet snel en los spelen met reputaties 

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.