World Economic Forum verklaart dat pedofielen ‘de mensheid zullen redden’

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Een controversieel initiatief dat in de wandelgangen van de macht wordt gepromoot door het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos, zal gezinnen en iedereen die om kinderen geeft in de armen sluiten.

Bron: https://newspunch.com/world-economic-forum-declares-pedophiles-will-save-humanity/

Het World Economic Forum roept nu op tot decriminalisering van seks met kinderen, met het argument dat wetten tegen “leeftijdsverschilliefde”, beter bekend als pedofilie, “de mensenrechten schenden”.

In plaats van een plaag te zijn, is de pedofilie-epidemie die de wereld overspoelt, eigenlijk ‘een geschenk van de natuur’ aan de mensheid, volgens Klaus Schwab wiens World Economic Forum heeft verklaard dat pedofielen niet voor niets door de natuur in steeds grotere aantallen worden gecreëerd .

Volgens een onderzoekspaper gepresenteerd op het WEF in Davos vertegenwoordigt het pedofiele fenomeen de poging van de natuur om de aarde te zuiveren en de mensheid van zichzelf te redden. Minderjarige aangetrokken mensen hebben veel minder kans om grote aantallen nakomelingen voort te brengen, volgens academische gegevens, en de zogenaamde “minderjarige mensen” met wie ze zogenaamde “relaties” hebben, zullen statistisch gezien minder snel doorgaan en hoofden van grote gezinnen worden zich.

Dit doet een beroep op het WEF en hun visie om de familie-eenheid te vernietigen en de aarde te ontvolken.

Het WEF, dat de reguliere media heeft bevolen om het verhaal naar buiten te brengen, wil een internationaal beleid invoeren dat van de meeste landen vereist dat ze hun wetten tegen pedofilie decriminaliseren of op zijn minst versoepelen.

The New York Times , altijd in de voorhoede van de globalistische agenda, publiceerde een opiniestuk waarin werd betoogd dat pedofilie geen misdaad is.

Volgens de Times moet de bescherming van burgerrechten worden uitgebreid tot pedofielen. “Zonder wettelijke bescherming kan een pedofiel niet het risico lopen om behandeling te zoeken of zijn status aan iemand bekend te maken voor steun.”

Om niet te worden overtroffen, reageerde CNN met een artikel waarin werd verkondigd dat pedofielen geen “monsters” of “sociale devianten die in de schaduw leven” zijn. Volgens CNN wordt het hoog tijd dat de samenleving haar imago van pedofielen bijwerkt.

CNN vervolgde dit artikel met een nog explicietere oproep tot medeleven . In plaats van kinderverkrachters als de laagste van de laagste te beschouwen, moeten we hen de hand reiken en proberen ze te begrijpen, volgens CNN omdat, zo beweren ze, “Men kan er niet voor kiezen om geen pedofiel te zijn.”

De psycholoog Jesse Bering , auteur van ‘Perv: The Sexual Deviant in All of Us’, dringt er bij de lezer ook op aan sympathie te voelen voor kinderverkrachters, door te schrijven dat mensen met pedofilie ‘hun leven niet in de kast leven; ze zitten voor eeuwig in een paniekkamer.’

Salon deed ook mee en drong er bij ons op aan om pedofielen te ontmoeten die het goed bedoelen.

En de BBC, die beroemd was om decennia lang de meest beruchte pedofiel van Groot-Brittannië, Jimmy Savile, te dekken, wil ook dat we positief denken over de nieuwe generatie pedofielen.

Vergis je niet, er is een gecoördineerde poging gaande om pedofilie voor te stellen als ‘ongevaarlijk’.

Wat is er aan de hand? De media presenteren ons een klassiek geval van het ‘Overton-venster’. Volgens de politicoloog Joseph Overton is er een venster waarbinnen ideeën zijn die door de samenleving als “aanvaardbaar” worden beschouwd en die daarom zelfs worden getolereerd door degenen die ze niet delen. Ideeën buiten dit venster worden als “extremistisch” beschouwd en worden niet geaccepteerd in het publieke debat.

Vanuit dit Overton-vensteridee is er een beweging ontstaan ​​om te theoretiseren hoe een idee dat momenteel radicaal is, erin kan slagen door de samenleving te worden geaccepteerd of zelfs populair beleid te worden. Het is een schaal van percepties, waarbij men gaat van het zien van een idee als ondenkbaar, naar het zien als radicaal, dan acceptabel, dan populair en, op dat moment, vertaald in de praktijk door de politiek.

Volgens de mondiale elite in Davos wordt het tijd dat de reguliere samenleving hen inhaalt en het achterhaalde maatschappelijke taboe tegen pedofilie doorbreekt. En wat is een betere manier om de moraal van de samenleving te veranderen dan door de kinderen te hersenspoelen?

Deze week werd Klaus Schwab betrapt op opscheppen over hoe het World Economic Forum in veel landen de onderwijssystemen volledig heeft geïnfiltreerd. Volgens Schwab kunnen kinderen volledig worden geïndoctrineerd als ze op voldoende jonge leeftijd worden blootgesteld aan de WEF-ideologie.

Ze zijn de scholen binnengedrongen en hebben een koers uitgezet recht op onze kinderen af. En we weten al dat ze de kasten hebben geïnfiltreerd.

Overheden over de hele wereld, opererend onder controle van het World Economic Forum, voeren oorlog tegen onze kinderen. De Young Global Leaders van Klaus Schwab proberen systematisch pedofilie te normaliseren en seks met kinderen over de hele wereld te decriminaliseren.

Deze week verklaarde een rechter in het uiterst linkse Nieuw-Zeeland van Jacinda Ardern dat 12-jarige kinderen mogen instemmen met seks met volwassenen. Je hebt me goed gehoord. De zaak in kwestie ging over een 45-jarige man wiens verdediging was gericht op de bewering dat zijn 12-jarige slachtoffer het “wilde”. Volgens de man van middelbare leeftijd zette het 12-jarige meisje hem onder druk voor seks.

“Ik weet dat ze een kind was, maar de manier waarop ze naar me toe kwam, was als een volwassen vrouw. Ik weigerde haar, maar ze bleef bij me terugkomen. Ze wilde dit echt doen, ‘zei de 45-jarige over het kind dat toen 12 was.

In de laatste dagen van het proces besprak rechter Earwaker de kwestie van toestemming voor een persoon onder de 16 jaar, volgens een rapport van de New Zealand Herald :

” Juridisch gezien kan een persoon onder de 16 geen toestemming geven voor beschuldigingen van onfatsoenlijke handelingen, dus als jury hoef je alleen maar te beslissen of de onfatsoenlijke handelingen hebben plaatsgevonden “, zei hij.

Toen kwam de kicker. De rechter zei tegen de jury:

Maar wat geslachtsgemeenschap betreft, kan een persoon onder de 16 toestemming geven. Je moet overwegen of de toestemming al dan niet is gegeven op basis van het bewijs dat je hebt.”

Welkom in het Nieuw-Zeeland van Klaus Schwab.

Maar wacht tot je hoort wat er in Frankrijk gebeurt.

Emmanuel Macron werd eerder dit jaar herkozen als president in een verkiezing die algemeen als verdacht wordt beschouwd. Het is misschien geen verrassing dat hij ook een van Klaus Schwab’s Young Global Leaders is en ook Frankrijk normaliseert pedofilie.

De regering van president Macron stemde in 2018 tegen het hebben van meerderjarigheid in Frankrijk en werd een van de eerste landen die toegaf aan de druk van een internationale kliek die vastbesloten was om seks met kinderen over de hele wereld te decriminaliseren.

Dit betekent dat de federale wet in Frankrijk geen wettelijke meerderjarigheid heeft , en dat volwassenen die seks hebben met kinderen van welke leeftijd dan ook niet vervolgd zullen worden voor verkrachting als het minderjarige slachtoffer niet in staat is om ” geweld, bedreiging, dwang of verrassing ” te bewijzen.

Het wetsontwerp tegen seksueel en gendergerelateerd geweld, bekend als de Schiappa-wet , werd op 3 augustus door het Franse parlement ondertekend en veroorzaakte verontwaardiging in Frankrijk toen ouders en kinderrechtengroepen de regering van Macron ervan beschuldigden de kinderen van het land te hebben verraden.

Het ontbreken van een meerderjarigheid brengt miljoenen kinderen in ernstig gevaar van seksueel misbruik in Frankrijk, aldus kinderbeschermingsfunctionarissen.

Dat is in ieder geval een understatement. Maar moeten ze verrast zijn? Net als Jacinda Ardern uit Nieuw-Zeeland is Macron een van de Young Global Leaders van Klaus Schwab. Ze zijn allemaal vastbesloten om oorlog te voeren tegen onze kinderen.

Natuurlijk zijn de reguliere media medeplichtig aan hun stilzwijgen. Ook zij zijn geïnfiltreerd door het World Economic Forum en ze zullen proberen je te annuleren als je je over een van deze kwesties durft uit te spreken. Volgens de reguliere media anno 2020 is overgewicht gezond. Experimentele vaccins zorgen er niet voor dat mensen omvallen en sterven. En abortus is liefde.

George Orwell waarschuwde ons voor deze tijden. Hij zei dat de elite ons zou proberen te overtuigen dat twee plus twee gelijk is aan vijf. Die oorlog is vrede.

Nu proberen ze ons ervan te overtuigen dat het verkrachten van kinderen een manier is om van de wereld een betere plek te maken.

Zelfs Orwell had niet gedacht dat ze zo ver zouden gaan.

Maar wie de laatste tijd aandacht heeft besteed aan het absurde beleid van het WEF, zal niet verrast zijn. WEF-beleidslijnen hebben allemaal één ding gemeen: ze ontmenselijken, degraderen en bespotten ons. Ze zijn ontworpen om alle geneugten van het leven weg te nemen en maximale pijn toe te brengen.

Dan is er de ontvolkingsdrang, die lange tijd een complottheorie was, maar nu volledig in de openbaarheid is. Ze proberen niet eens te doen alsof ze de meerderheid van ons niet willen elimineren.

Volgens deze twee WEF-gozers zijn alle religieuze groeperingen tegen het World Economic Forum omdat religies “meer zielen” willen en het WEF “minder wil”.

Op welk punt stoppen we en zeggen we “genoeg”? Hoe vaak moet het World Economic Forum hun sinistere bedoelingen verkondigen voordat de wereld stopt en luistert?

Klaus Schwabs rechterhand Yuval Noah Harari, die een lange geschiedenis heeft van het hardop zeggen van het stille gedeelte, heeft verklaard dat God dood is en dat “Jezus nepnieuws is”.

Volgens Harari is er in de moderne wereld geen plaats voor traditionele christelijke waarden. Het wordt tijd dat de wereld de goddelijkheid van het World Economic Forum accepteert en ouderwetse sociale taboes loslaat.

Het wijzen op de slechtheid van de elite lijkt nooit een deuk te maken of enige invloed op hen te hebben. Waarom? Omdat ze geen schaamte hebben. Ze kennen geen schaamte omdat ze geen moreel kompas hebben. Ze hebben geen moreel kompas omdat ze geloven dat God dood is en ze leven volgens de regel ‘doe wat je wilt’. Dit voorschrift besmet elke vezel van hun ideologie, van verkiezingen tot open grenzen, tot klimaatverandering, abortus, pedofilie, noem maar op.

Ik weet dat het soms donker en eenzaam kan voelen, maar de massa wordt wakker en de elite zal het niet zo gemakkelijk kunnen overnemen als ze hadden verwacht.

Zelfs de schapen openen langzaam hun ogen, wat betekent dat er hoop is voor de mensheid als we doorgaan met het onderwijzen van de massa. Vind deze video leuk en abonneer je op dit kanaal, zodat we het woord wijd en zijd kunnen blijven verspreiden en de agenda van de globalistische elite kunnen blootleggen.

We zitten hier samen in en het belangrijkste is om niet te worden belaagd door rommelige politiek en afleidingen die de mensen tegen elkaar zullen opzetten.

De gemeenschappelijke vijand is degene die u probeert te beheersen en te vergiftigen en uw kinderen te corrumperen, niet uw medebuurman. Als we sterk en verenigd blijven, zullen we deze strijd winnen.

https://rumble.com/v23r7bo-world-economic-forum-declares-pedophiles-will-save-humanity.html

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.