Japan start officieel onderzoek naar miljoenen sterfgevallen door COVID-vaccinatie

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Japan is een officieel onderzoek gestart naar het ongekende aantal mensen dat sterft na het ontvangen van de Covid-19-vaccinatie.

Bron: https://newspunch.com/japan-launches-official-investigation-into-millions-of-covid-vaccine-deaths/

Volgens rapporten hebben Japanse onderzoekers de opdracht gekregen om de mechanismen te onderzoeken waarmee experimentele mRNA-prikken sterfgevallen en ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken.

Hiroshima University School of Medicine Prof. Masataka Nagao benadrukte hoe de lichamen van gevaccineerde personen op wie hij autopsies uitvoerde abnormaal warm waren, met lichaamstemperaturen van meer dan 100 graden F. (37,8 graden Celcius)

https://rumble.com/v23w440-stephane-bancel-vaccino-progettato-al-computer-in-2-giorni.-abbiamo-lavorat.html

“De eerste zorg was dat de lichaamstemperatuur van de lijken erg hoog was toen de politie de autopsie uitvoerde”, verklaarde Nagao.

Infowars.com rapporteert: In andere lichamen, zegt Nagao, “waren de temperaturen erg hoog op het moment van overlijden. Hun lichaamstemperatuur was boven de normale temperatuur, meer dan 40 graden Celsius (104ºF).

Door de gegevens in kaart te brengen, ontdekte het onderzoeksteam van Nagao dat er significante veranderingen waren in de genetische samenstelling van het immuunsysteem van gevaccineerde autopsiepatiënten.

Het onderzoek heeft Nagao ertoe gebracht te concluderen dat het vaccin afwijkingen van het immuunsysteem veroorzaakt die ontstekingen in het hele lichaam veroorzaken, wat waarschijnlijk de oorzaak is van de hoge lichaamstemperaturen op het moment van autopsie.

“Alleen op basis van de gegevens en de omstandigheden is het niet mogelijk om te concluderen dat het vaccin de oorzaak van de sterfgevallen was”, zei prof. Nagao, eraan toevoegend: “Het is echter onmogelijk om te zeggen dat het vaccin niet de oorzaak was. We kunnen alleen maar zeggen dat het twijfelachtig is, maar we denken dat vaccinatie voldoende gerelateerd was aan de immuunafwijkingen.”

In een ander rapport besprak dermatologie-expert prof. Shigetoshi Sano van de Kochi University School of Medicine de ontdekking van spike-eiwitten op de plaats van huidlaesies en andere huidproblemen bij patiënten die waren gevaccineerd.

“Het uit het vaccin afkomstige spike-eiwit werd in de huid gevonden”, legde Sano uit, terwijl hij een dia benadrukte met een heldergroen gebied op een laesie die zichtbaar werd gemaakt door een speciale kleurstof.

“Spike-eiwitten onderdrukken plaatselijk het immuunsysteem”, vertelde Sano aan verslaggevers. “Als gevolg hiervan vergemakkelijken de spike-eiwitten de reactivering van het herpesvirus.”

Het proces van de afbraak van de spike-eiwitten in het immuunsysteem veroorzaakt ontstekingen door het hele lichaam die ook leiden tot bloedstolsels, concludeerde Sano.

“De functie van de spike-eiwitten om bijwerkingen te veroorzaken, is de vorming van bloedstolsels”, legt Sano uit. “En erger nog, spike-eiwitten kunnen ook plaatselijk ontstekingen veroorzaken.”

Sano was het ermee eens dat een onderdrukt immuunsysteem iemand kwetsbaarder maakt voor infecties en vervolgde: “Ik weet niet of ik dit moet zeggen, maar het is gebleken dat gevaccineerde mensen meer kans hebben om het coronavirus te krijgen dan niet-gevaccineerde mensen.”

“Soms worden dingen die niet goed zijn in het menselijk lichaam gebracht. Vaccinatie kan ervoor zorgen dat ons algehele immuunsysteem niet in staat is om tegen zulke slechte dingen te vechten”, waarschuwde hij.

Het onderzoek van de doktoren komt op het moment dat prof. emeritus dr. Masanori Fukushima van de universiteit van Kyoto het Japanse ministerie van Volksgezondheid bekritiseerde omdat het weigerde zijn vaccinatieprogramma tegen Covid stop te zetten, waarbij hij gegevens aanhaalde die een aantal bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van de prik aantoonden.

Mensen doen al onderzoek over de hele wereld”, zei Fukushima eerder deze maand tegen de ministers van Volksgezondheid tijdens een conferentie. “Het prestige van Japan staat op het spel. Je hebt zoveel mensen gevaccineerd. En toch is slechts 10% van de leden van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn, die leidende leden van de vaccinatiecampagne zijn, gevaccineerd. Is dit een verdomde grap?

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.