De film die iedereen wakker schudt.

direct link. https://rumble.com/v1qox56-de-film-die-youtube-binnen-5-min-verwijderde.html

En nu begrijp je het probleem, gedeeltelijk. Besef je dat we dit zelf schuld zijn. En er daarom zelf wat aan moeten doen.

 • Sociaal als mensen voor elkaar in relaties, vriendschappen, collega’s, Sociale netwerken en families. Constructief omdat de zorg voor elkaar hier onder valt. In liefde voor elkaar. In de zorg voor elkaar. Psychisch/sociale zorg is hier onderdeel van. En je hebt uitblinkers en mensen die hier niet sterk in zijn.
 • Financieel in hoe we overweg gaan met elkaars overschotten. Want iedere ondernemer produceert iets, wat meer is dan dat hij zelf op kan. Dus heb je het te ruilen. Aan de mens weg te geven, die jij het gunt. En wellicht kan je er zelf helemaal niks mee. Dan is het de plek vinden waar je het best tot je recht komt. En daar ontvangen wat zij aan overschotten weten te ruilen. Internet kan ons daarin veel helpen. Blockchain als je schulden in de vorm van afspraken, weer durft aan te gaan, maar dan binnen goede contracten. Afspraken waar we elkaar in vertrouwen door erkenning van elkaars krachten die het beste uit jezelf weten te halen.
 • Netwerken, mensen dienen te blijven zoeken naar verbintenissen en mogelijkheden elkaar te voorzien in de zorg. Waarbij ervarings pro-kundigheid en profesioneel inzicht gedeelt kan worden. Ook (accuut) medische zorg is essentieel hierin.
 • Eigen Bestuur over publieke gronden. En publieke voorzieningen. Waarbij iedereen rechtstreeks inspraak heeft en participatie recht heeft in verenigingen die deze terreinen of voorzieningen beheren. Zolang er geen vruchtgebruik wordt genomen.
 • Veiligheid door tribunalen waarbinnen juryleden mee oordelen.
 • Straffen door uitsluiting. Omdat iedereen mag kiezen met wie hij omgaat.
 • Stoppen om Geld centraal te stellen. Door je waarden te vinden en te uiten in de mensen waarmee jij je Sociale en constructief verbindt. Het alternatief is een munt te accepteren, die vol met spamware en fishing zit. Maar men vergeet daarin de mens, die het uiteindelijk bepaald en doet. Doordat geld een belangrijke basis behoefte ontkent. En dat is de verbintenis. Eigenaarschap over verbintenissen die het beste uit mij weten te halen.
 • Scholing Waarbij ervarings wijsheid, centraal staat en de ouders actief betrokken worden door participatie. Het bestuur is verkozen. En op elk moment van stem te ontnemen of te geven. Als een ander jou vertegenwoordigt in besluitvorming.
 • Reinheid. En zedelijkheid. Waar men afspraken met elkaar over zal moeten maken.
 • Basis mensenrechten gebaseerd op gelijkheid.
 • Etc.

We brainstormen er graag over in de kamer van Sociale Waarden. Want, wil je inspraak, dan heb je om dat te garanderen, participatie recht nodig.

Wil jij daarin deelnemen, bel me dan, dan maken we een kennismakingsgesprek. Hier in de Sociëteit, onder 4 ogen, of tijdens de gezellige avonden die we samen organiseren. Als Sterkste Sociale Netwerk van Nederland.💪❤️👍

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.