Het is nooit te laat, echter dat blijft niet zo.

Sjonny O’fark is zoals ik mij profileer op Social media. In mijn podcast op Spotify leg is duidelijk de zorg uit die we toekomstig dmv participatie dienen weg te nemen.

Geef gerust je reacties hier onder deze pagina.

as Zondag voor leden en hun introducees hebben we een bijeenkomst zoals hieronder vermeld.

nov
28
Cancelt: Netwerk bijeenkomst Societeit Eygelshoven
Datum en tijd
28 november 2021 14:00
28 november 2021 17:00
iCal exporteren
Gegevens van de organisator
Alex
Telefoon
+31653445054
E-mail
Meer informatie
Notitie
Wil je deel nemen aan deze bijeenkomst, laat het dan even weten. Even bellen met de organisator zodat hij weet dat je komt.nAlleen leden en introducees zijn welkom onder begeleiding van een lid.
Evenement details

A.s. zondag is er voor Leden en Introducees een bijeenkomst in de Sociëteit Eygelshoven Sociaal. Een gezellig samenkomen waarbij we de intentie uitstralen constructief te zijn in die bijeenkomst.

Bij de Kamer van Sociale Waarden geldt dat we het inzicht hebben in normen en waarden en die normen en waarden gezamenlijk waarborgen. Door de eigen regie te blijven bezitten, je erkend wordt in je krachten en deze binnen het netwerk kunt profileren en inzetten. We bieden daarvoor reeds een informele vereniging van mensen die tezamen elkaar weten te vinden in de eigen zorg en de zorg naar elkaar.

Plaats
Wappiecafe Eygelshoven
De sociëteit stelt zich als doel, te faciliteren in activiteiten en bijeenkomsten rond sociale verbintenissen. Het zoeken, aangaan, onderhouden en verantwoord beeindiggen daarvan. Dit kan in groepsverband of onder 4 ogen. Echter binnen onze 4 muren vindt dit daarmee binnen onze privésfeer plaats. We streven onze vrienden te kunnen opvangen,...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.
error: Content is protected !!