De oorlog tegen koolstof is een oorlog tegen het leven zelf.

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Bericht van Margot Versteegen:

Van een vriendin, met ❤ voor de boeren.
Hogere CO2 maakt voedselgewassen en kruiden voedzamer en medicinaal.

De oorlog tegen koolstof is een oorlog tegen het leven zelf. Het is een oorlog tegen de gezondheid van planten, dieren en mensenlevens. Kooldioxide is niet alleen nodig voor fotosynthese, maar het maakt planten ook voedzamer, waardoor hun medicinale waarde toeneemt. Talrijke onderzoeken tonen aan dat een hoger kooldioxidegehalte de vitamine- en mineralenproductie van planten verhoogt. Studies tonen ook aan dat hogere koolstofniveaus de productie van flavonoïden, fenolen, essentiële oliën, tannines, antioxidanten, aminozuren en andere fytochemicaliën door de planten verhogen.

Mensen en dieren zijn afhankelijk van de vitamines, mineralen en fytochemicaliën die door het plantenrijk worden geleverd. Wanneer planten worden uitgehongerd door basiselementen zoals koolstof, kunnen ze niet de voeding leveren die mensen nodig hebben om te gedijen. Aangezien de wereldbevolking meer dan acht miljard mensen telt, zal er een grotere wereldwijde behoefte zijn aan warmere temperaturen, langere groeiseizoenen en hogere koolstofdioxidegehalten om een ​​ecosysteem op te bouwen dat zeer medicinale gewassen, kruiden en superfoods ondersteunt.
CO2-verrijking verhoogt de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden aanzienlijk

Een onderzoeksteam (AbdElgawad et al.) voerde een CO2-verrijkingsstudie uit op karwij . Dit kruid wordt wereldwijd gekweekt en wordt gebruikt om verschillende menselijke kwalen te behandelen, van diarree en cholera tot astma en hypertensie. Karwij heeft een geschiedenis van medicinaal gebruik als een antibacteriële, anthelmintische, schimmeldodende, anti-allergische en luchtwegverwijder. Omdat het wereldwijd een waardevol medicijn is, onderzoeken wetenschappers manieren om de groei te bevorderen en de geneeskrachtige eigenschappen te vergroten.

De onderzoekers kweekten het kruid in twee gecontroleerde omgevingen. De ene omgeving bevatte 400 ppm CO2 en de andere was verrijkt met een verhoogd CO2-gehalte van 620 ppm CO2. De planten werden geoogst als spruiten na negen dagen groei en als volgroeide planten na 45 dagen groei. De onderzoekers kwantificeerden de verschillen in hun geneeskrachtige waarde.

De hoge CO2-omgeving verbeterde de fotosynthese , het chlorofylgehalte en het vers- en drooggewicht van de planten. Bij de spruiten waren deze stijgingen respectievelijk 66%, 50%, 64% en 120%. Bij de volgroeide planten waren deze stijgingen respectievelijk 40%, 44%, 48% en 29%.
Deze verhogingen waren nog maar het begin. De CO2-verrijking verhoogde ook het koolhydraat-, eiwit-, vet- en ruwe celstofgehalte van de planten.

De met CO2 verrijkte karwij produceerde ook meer mineralen, vitamines, aminozuren, fenolen en antioxidanten en produceerde uiteindelijk robuustere antibacteriële activiteiten. Deze toename van de medicinale kwaliteit werd waargenomen in het kiemstadium en in de volwassen planten. CO2-verrijking kan kruiden veranderen in zeer effectieve medicijnen die infectieziekten, chronische ziekten en kankers bestrijden. CO2-verrijking verhoogt de antibacteriële, antivirale en kankerbestrijdende eigenschappen van planten.

In een andere studie verrijkten wetenschappers Arthrospira platensis met CO2. Deze cyanobacterie wordt gekweekt uit mineraalrijk alkalisch water en wordt over de hele wereld gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. De onderzoekers ontdekten dat hogere atmosferische CO2 een toename van de koolstof-stikstofverhouding veroorzaakte, wat “de synthese van secundaire metabolieten induceert door koolstoftoewijzing aan het secundaire metabolisme.” De aanzienlijke toename van het polyfenolgehalte versterkte de geneeskrachtige eigenschappen van de plant “waaronder ontstekingsremmend, antiviraal, antioxidant, antitrombotisch, vaatverwijdend en anticarcinogeen.”

De met CO2 verrijkte monsters versterkten de antibacteriële eigenschappen tegen Salmonella enterica, Escherichia coli en Klebisella pneumoniae .

Ze “toonden ook de sterkste cytotoxische activiteiten tegen kankercellen”, waardoor het vermogen van de plant om “de proliferatie van menselijke colon- (HCT-116), borst- (MCF-7) en eierstokkanker (OVCAR) te remmen, werd gestimuleerd.”

Een groot aantal studies bewijzen dat CO2-verrijking een toename van antikanker, antibacteriële en antivirale bio-activiteiten veroorzaakt. Deze verbeteringen verhogen de geneeskrachtige waarde van tijm, Braziliaanse ginseng, groene thee, basilicum, pepermunt, guave, kava, hibiscus, valeriaan, enz.

Hoe te gedijen tijdens de volgende pandemie?
Dit is hoe de wereldbevolking opkomende plagen en pandemieën overleeft … Ze moeten het paradigma van angst verlaten dat hun is opgedrongen. Ze moeten een einde maken aan hun trouw aan de kiemtheorie en de medische dictatuur die het heeft veroorzaakt. Ze moeten zoeken naar manieren om de biodiversiteit te vergroten en de geneeskrachtige eigenschappen van planten te versterken. Het is deze plantenvoeding die het menselijke immuunsysteem opbouwt. De medicijnen die in planten worden gesynthetiseerd, zijn nodig om een ​​intern cellulair terrein te creëren dat ziekten verijdelt en immuniteit opbouwt bij mens en dier. Terwijl de globalisten hun strijd tegen koolstof opvoeren, moeten de mensen hun gemeenschappen terugnemen en de principes van permacultuur overnemen. Het is van het allergrootste belang om de voedingskwaliteit van de bodem te herstellen en de atmosferische omstandigheden te creëren die een biodiverse reeks gewassen voortbrengen,

Ironisch genoeg hebben dezelfde ‘experts’ die ‘de volgende pandemie willen voorkomen’ notoir opgeroepen tot de eliminatie van zowel mensen als koolstof. Deze zogenaamde filantropen investeren zwaar in de door glyfosaat geteisterde, monocultuur landbouwpraktijken die de bodemkwaliteit, biodiversiteit en de geneeskrachtige waarde van planten vernietigen. Deze “filantropen” willen doorgaan met het sproeien van gifstoffen op het voedsel en het aanpassen van het genoom van planten voor hun kracht en winst. Ze willen koolstof ondergronds vastleggen en het plantenleven uithongeren, zodat mensen geen voeding en waardevolle medicijnen krijgen.

Kortom, deze globalisten bewapenen de natuur op elk niveau, terwijl ze proberen mensen uit te hongeren en te profiteren van menselijke ziekten en kwalen. Dat gaan we dus niet meer doen! We staan op. Met zijn allen!

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.