We gaan actief Network Builden.

Wappiecafe Hellevoetsluis begint actief met netwerk building, elke dag zijn er bijeenkomsten met activiteiten waarin je kunt aansluiten aan het netwerk. Registreer je op deze site en kom naar 1 van de activiteiten die hier onder staan vermeld.

Download fyer

Samen wandelen:

Elke dag is er een wandeling om 10 uur en om 15:00h in de Quackduinen van Hellevoetsluis, waaraan je kunt aansluiten. Heb je geen hond? Dan hebben we Kenja, Izzy of Blessing om je te assisteren tijdens de wandeling.

Samen organiseren:

Van Maandag tot en met Zaterdag gaan we tussen 11:00 uur en 15:00h empoweren en doelen realiseren.

We zijn op zoek naar mensen met eigenaarschap in de zorg voor elkaar. Om wellicht te participeren in reeds gemaakte initiatieven. Of dat wij toekomstige eigen innitiatief kunnen ondersteunen of bij aansluiten.

Ons doel is: Preventieve zorgen voor elkaar binnen verbintenissen in de zorg voor elkaar EN voor de betrokken omgeving. Als coöperatie van ervarings pro-kundigen en profesionals. In de gezondheid en in de liefde voor elkaar en onze medemens. Wordt je als introducee ontvangen binnen een Netwerk. En is het aan ieder voor zich EN te samen , normen te waarborgen en de waarden bij elkaar te erkennen.

Deelname aan deze activiteit zorgt er voor dat we een goed beeld hebben van wat we aan elkaar hebben.

En of toestroom tot de woon-zorg boerderij een optie is.

Vele handen samen maken veel meer mogelijk.

Is deelname in 1 keer een te grote stap, wandel dan gerust eens met ons mee. Of laten eens samen koken. Of gewoon gezellig in gesprek.

Samen Koken, Samen eten:

Aangezien samen eten prettiger is dan alleen, gaan we om 17:00h samen koken en samen eten.

We verwelkomen je in ons stulpje die we ons wappiecafe noemen.

Samen koken is altijd een leuke bezigheid. Waarbij we niet alleen van elkaar leren. Maar vooral elkaar leren kennen. Ben jij een meester in de keuken? Of vind je koken voor je zelf alleen, niet leuk? Reserveer dan bij ons om met ons samen te koken en samen te eten.

Bij een wijntje of een kop koffie kom je tot leuke gesprekken

Samen zijn:

Behalve de maandag, ben/zijn jij/jullie van harte welkom om (na reservering) in het Wappiecafe Hellevoetsluis van een gezellig samen zijn genieten. Het gezellig samen zijn, begint om 20:00 uur.

Voor meer info, bel ons gerust:

06-53445054 Alexander

06-18235718 Alexia

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.