IBG maakt korte metten met alle kansen op een economische depressie

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Hieronder de vertaling.

Beste mensen,

Laat ik beginnen met je te vertellen dat deze brief een game changer is voor de hele mensheid. Na dit te hebben gelezen, zal de mensheid eindelijk koers in de goede richting zetten. IBG maakt korte metten met alle kansen op een economische depressie en verkleint de kans op Wereldoorlog 3 tot nul!!!

Ik ben me ervan bewust dat dit op dit moment een gewaagde bewering is, maar na het lezen van deze pagina’s, begrijpt U hoe IBG aan deze eisen kan voldoen.

Nou, na uitgebreid de Russische beer te hebben gepord, zijn we hier. De mensheid staat mogelijk op de rand van een volledige nucleaire oorlog, dat brengt geen winnaar naar voren vanwege MAD: Mutual Assured Destruction, of wel Wederzijdse verzekerde vernietiging. Desalniettemin lijkt geen enkele kant het gebruik van kernwapens uit te sluiten. Zelfs het gebruik van ‘gewoon’ tactisch kernwapens kunnen escaleren naar WW3. Het acroniem MAD werd bedacht in 1965. Iedereen weet dat zowel het Kremlin als het Witte Huis zijn
bekend met de meer dan ernstige gevolgen, waardoor de wreedheden in Hiroshima en Nagasaki zien eruit als ‘pinda’s’.

Het feit dat beide partijen het gebruik van kernwapens noemden, kan bluf betekenen of wanhoop. Geen enkele partij wil zich terugtrekken vanwege de angst voor verlies van gezicht, maar het moet duidelijk zijn dat zowel Rusland als de VS, veel meer zou verliezen dan alleen ‘gezicht’, als het zou gaan om een nucleaire oorlog. Ik zei zou, want hier komt IBG om de hoek kijken!!!

Voordat we in IBG duiken, moeten we nadenken over relevante gebeurtenissen, van het perspectief van het land, dat wordt genoemd als de agressor. Het verlies voor Rusland is zeker niet alleen de financiële schade, veroorzaakt door gesaboteerde pijpleidingen die kostbaar gas bevatten. De pijn begon veel eerder met de ineenstorting van de Sovjet-Unie, waarvoor Boris Jeltsin verantwoordelijk is en meer nog,
de economische gevolgen, die volgden.

Onder Jeltsin’s presidentschap kregen Russen veel ontberingen te verduren, die onopgemerkt bleven in het westen. Ze werden wel ernstiger, maar het is niet dat Rusland voor de ineenstorting geen financiële problemen had!

Voormalig president van de VS Bush Senior gaf geen moer om de mondelinge toezegging, gedaan door zijn minister van Buitenlandse Zaken James Baker en kanselier Kohl tegen Mikhail Gorbatsjov over het niet uitbreiden van de NAVO oostwaarts van Duitsland.
Later vonden er verschillende golven van NAVO-uitbreiding naar het Oosten plaats. Sinds Oekraïne zijn pro-Russische president heeft laten verwijderen, lijkt het leven drastisch veranderd zijn voor de etnische Russen die in het oosten van de Oekraïne. Ik kan niet bevestigen of Russen al dan niet werden pensioenbetalingen geweigerd, Russisch als officiële taal kreeg verboden of als Russen werden afgeslacht, maar blijkbaar heeft het Kremlin gehandeld, alsof hij er genoeg van had. In plaats van de . te beëindigen conflict tussen Oekraïense troepen en de separatisten, door het veiligstellen van de regio’s Donbas en Loehansk, nam het Kremlin het op stap verder door te proberen de Oekraïense regering te verwijderen als goed. Dat lukte niet en vanaf dat moment werd het alleen maar erger.

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.