Het C-19 Vaccine heeft het natuurlijke immuunsysteem aangetast.

Britse regering geeft toe dat de vaccins het natuurlijke immuunsysteem van de dubbelgeprikte hebben aangetast.

De Britse regering heeft de feiten op een rijtje gezet: als je eenmaal een dubbele vaccinatie hebt gehad, zul je nooit meer een volledige natuurlijke immuniteit kunnen opbouwen tegen Covid-varianten – of mogelijk tegen welk virus dan ook.

In haar “COVID-19 vaccin surveillance rapport” van week 42 geeft het U.K. Health Security Agency op bladzijde 23 toe dat “N antilichaam niveaus lager lijken te zijn bij mensen die infectie oplopen na twee doses vaccinatie.” Het legt verder uit dat deze daling van antilichamen in principe permanent is.

Wat betekent dit?

We weten dat de vaccins de infectie of de overdracht van het virus niet stoppen (elders in het rapport wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen nu in veel hogere mate worden besmet dan niet-gevaccineerden).

Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin na infectie interfereert met het aangeboren vermogen van je lichaam om antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit maar ook tegen andere delen van het virus.

Gevaccineerde mensen lijken met name geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de reactie bij niet-gevaccineerde mensen.

Op de lange termijn zullen mensen die het vaccin nemen veel kwetsbaarder zijn voor eventuele mutaties in het spike-eiwit, zelfs als zij al een keer of meer besmet en hersteld zijn geweest.

De niet-gevaccineerden daarentegen zullen een blijvende, zo niet permanente immuniteit verwerven tegen alle stammen van het vermeende virus nadat zij er op natuurlijke wijze mee zijn besmet, zelfs al is het maar één keer.

Lees het zelf maar… Pagina 24.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.