Het plan achter de moord op Princess Diana.

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

@De Volksstem

Een ex-geliefde van de voormalige koning van Spanje vertelde het Hof van Beroep dat ze literatuur heeft over de moord op prinses Diana.

Volgens Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn, die juridische stappen onderneemt tegen voormalig koning Juan Carlos, hebben indringers een boek achtergelaten over de “betrokkenheid van de Britse en Amerikaanse inlichtingendiensten” bij de dood van prinses Diana in haar appartement na “een operatie”.  ‘ werd uitgevoerd door Spaanse inlichtingenagenten in haar huis in Zwitserland.

De zakenvrouw beweerde ook dat ze een “vervolgtelefoontje” had ontvangen van een “onbekende persoon” die een “toespeling” maakte op de manier waarop Diana stierf, zei een advocaat die Juan Carlos vertegenwoordigde.

Juan Carlos, die in 2014 aftrad, is in hoger beroep gegaan nadat hij een gevecht met de 57-jarige bij het Hooggerechtshof had verloren.

Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn onderneemt juridische stappen tegen Juan Carlos en eist schadevergoeding voor persoonlijk letsel.  Het lijkt er ook op dat ze zeer belastend bewijsmateriaal heeft met betrekking tot de dood van prinses Diana en ze is niet bang om het te gebruiken.

Volgens zu Sayn-Wittgenstein-Sayn werd de dood van Diana uitgevoerd als onderdeel van een gezamenlijke operatie van Britse en Amerikaanse inlichtingendiensten namens de globalistische elite.  Volgens gerechtelijke documenten van de hoorzitting in Londen deze week:

“Verder wordt beweerd dat (mevrouw zu Sayn-Wittgenstein-Sayn) een vervolgtelefoontje kreeg in Zwitserland van een onbekende persoon die Spaans sprak, die haar meedeelde dat ‘er veel tunnels zijn tussen Monaco en Nice’ – d.w.z. een toespeling op  de manier waarop prinses Diana werd gedood – als gevolg van een auto-ongeluk in de Pont de l’Alma-tunnel in Parijs, waarvan het boek dat door de indringers was achtergelaten had geïdentificeerd als zijnde in handen van inlichtingendiensten.

Deze laatste beweringen in het Hof van Beroep suggereren dat Europese royalty’s bekend zijn met de echte feiten over de moord op prinses Diana in Parijs in 1997.

De beweringen van Corinna zu Sayn-Wittgenstein-Sayn komen nauw overeen met die in de onderzoeksdocumentaire Unlawful Killing, die sindsdien over de hele wereld is verboden.

Unlawful Killing stelt dat de Britse en Franse autoriteiten ongemakkelijke feiten over de crash hebben verdoezeld, koningin Elizabeth II en prinses Margaret ervan beschuldigen “gangsters in tiara’s” te zijn, en beweert dat prins Philip een psychopaat was, in de gedaante van de Britse seriemoordenaar Fred West  , die de moord op Diana en haar minnaar, Dodi al Fayed, orkestreerde.

Advocaten adviseerden de producenten van de film dat Unlawful Killing 87 bezuinigingen nodig zou hebben voordat de film kon worden gecertificeerd voor release in het Verenigd Koninkrijk.  Het is daar NOOIT getoond.  Het werd ook nooit getoond in de Verenigde Staten nadat het onmogelijk bleek om zich te verzekeren tegen mogelijke rechtszaken.

Dit is gevaarlijk materiaal en de elite is wanhopig om haar bevindingen te blijven verdoezelen.

Regisseur Keith Allen vertoonde in mei 2011 Unlawful Killing voor uitgenodigde journalisten in Cannes. Hij vertelde op een persconferentie: “Ik wilde geen sensationele film maken, ik geloof niet dat het een sensationele film is.  Ik denk dat het een zeer forensische analyse is van een proces, een Brits juridisch proces, en ik denk dat het dingen aan het licht brengt die, sorry, niet kloppen.’

Meer dan tien jaar later en er is niets veranderd.  Dingen kloppen niet.

Zoals George Washington echter zei, zal de waarheid altijd zegevieren waar moeite wordt gedaan om haar aan het licht te brengen.

Degenen die dapper genoeg zijn om op te staan ​​tegen de heersende machten en hun leugens bloot te geven, moeten worden gevierd en beschermd, omdat we weten dat de reguliere media zullen proberen hun geloofwaardigheid te vernietigen en hen het zwijgen op te leggen namens de elite.

De geheimen en leugens van de globalistische elite moeten ter wille van de mensheid aan het licht worden gebracht.

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.