BREAKING: alle Amerikaanse dollarbiljetten voor 2021 zullen vanaf januari 2023 niet acceptabel zijn, zegt de Amerikaanse overheid

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Dit is niet bedoeld om u bang te maken of mensen ertoe aan te zetten hun valuta te verkopen. Het is eenvoudig een feit te vermelden, iets dat op het punt staat te gebeuren met de huidige valuta, de Fiat-valuta.

Ik stuur u ook een foto van de nieuwe valuta die de plaats zal innemen van de oude Fiat-valuta

VS BEWEEGT NAAR SCHAAMAT DOLLAR VOORRAAD

Vervolg op de zojuist afgesloten buitengewone vergadering gehouden in Washington DC op 2 november 2022 tussen de Federal Reserve Bank van de Verenigde Staten, Office of the Comptroller of Currency, IMF, Wereldbank en gouverneurs van de grootste centrale banken van Afrika. De regering van de Verenigde Staten heeft de einddatum vastgesteld voor beperkingen op acceptabel wettig betaalmiddel van Amerikaanse dollars, die op 31 januari 2023 zullen eindigen.

De beperkingen houden in dat (alle Amerikaanse dollarbiljetten die vóór 2021 zijn gedrukt, niet langer worden geaccepteerd of wettig betaalmiddel zijn waar ook ter wereld … Deze inspanning is bedoeld om miljarden illegale USD-biljetten die over de hele wereld zijn opgeslagen, te beteugelen. Deze actie is bedoeld om een einde te maken aan de illegale financiële winsten die voortvloeien uit drugsgerelateerde activiteiten, terrorisme, mensenhandel, ontvoering en corrupte politici.

Als onderdeel van de handhaving van het strikte actieplan zullen centrale banken worden toegewezen met speciale agenten van het Office of the Comptroller of Currency, de beheerder van de National Bank United States of America, om alle instromen en uitstromen van in dollars luidende transacties te verifiëren.

Het rapport heeft ook bevestigd dat de Amerikaanse president Biden de Britse regering en de Europese Unie heeft geschreven om dezelfde lijn te volgen. Hij stelde verder voor dat ze hun herontworpen fiat-valuta’s dienovereenkomstig uitgeven om degenen met onrechtmatig verkregen geld in Amerikaanse dollar, Britse pond sterling en euro’s te frustreren. .

https://9newsng.com/breakingany-us-dollar-notes-below-year-2021-will-not-be-acceptable-from-january-2023-says-us-govt/

Ministerie van Financiën van de Verenigde Staten

Hieronder de vertaling van het artikel:

Vervolg op de zojuist afgesloten buitengewone vergadering die op 2 november 2022 in Washington DC is gehouden tussen de Federal Reserve Bank van de Verenigde Staten, het Office of the Comptroller of Currency, het IMF, de Wereldbank en de gouverneurs van de centrale banken van Afrika, de regering van de Verenigde Staten heeft datum voor beperking van een acceptabel wettig betaalmiddel in Amerikaanse dollar, dat ingaat op 31 januari 2023.

De beperking houdt in dat elk biljet in Amerikaanse dollar onder de gedrukte datum van 2021 niet langer zal worden geaccepteerd of een wettig betaalmiddel zal zijn, waar ook ter wereld… , terrorisme, ontvoering en geld van corrupte politici.

Als onderdeel van de handhaving van het strikte actieplan zullen Afrikaanse centrale banken een speciale agent van het Office of the Comptroller of Currency, Administrateur van de Nationale Bank van de Verenigde Staten van Amerika, aanwijzen om alle in- en uitstromen van dollartransacties schaakmat te zetten.

In het rapport staat ook dat de Amerikaanse president ook de Britse regering en de Europese Unie heeft geschreven om dezelfde lijn te volgen en hun valuta dienovereenkomstig te herontwerpen om degenen met onrechtmatig verkregen geld in Amerikaanse dollars, Britse ponden en euro’s te frustreren.Laat je reactie achter op dit bericht

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.