BILDERBERG: De film

Sinds 1954 komen ‘s werelds machtigste politici, bankiers, financiële zwaargewichten, CEO’s en industriëlen jaarlijks bijeen om god weet wat te bespreken achter zwaarbewaakte gesloten deuren.
Pas in het laatste decennium met de explosie van internet zijn deze bijeenkomsten meer onder de loep genomen door een publieke jeuk om meer te weten te komen over wat er gebeurt op deze geheime machtsbijeenkomsten. In tegenstelling tot de veel gepubliceerde G20-bijeenkomsten of het World Economic Forum in Davos, sloot de Bilderberg Groep zich een weekend lang af van de wereld achter enkele van de zwaarste beveiligingen die u waarschijnlijk zult zien buiten Noord-Korea.

Regisseur van het eerste uur Jacob Bexx richt zijn cameralens waar hij eigenlijk niet zou moeten wijzen om te vragen ‘wat gebeurt er echt op deze vergaderingen’?

Meer dan 25 leden van de Bilderberg Groep werden gecontacteerd om in de film te spelen. Ze weigerden allemaal… behalve één. Lord Denis Healey, voormalig minister van Financiën en een van de stichtende leden van de Bilderberg Groep, praat met de directeur over zijn 40 jaar aanwezigheid op deze vergaderingen.

Met interviews van enkele van ‘s werelds toonaangevende experts op het gebied van de Bilderberg Groep, waaronder Guardian-journalist Charlie Skelton, Russia Today-journalist en radiopresentator Tony Gosling en redacteur van de Amerikaanse Free Press Mark Anderson, BILDERBERG: The Movie trekt geen vuist in deze lange uiteenzetting documentaire over een van ‘s werelds meest geheimzinnige politieke toppen.

🔗 Video over Rumble: https://rumble.com/v25qbtg-bilderberg-the-movie.html

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.