Bron pagina

Maandag 20 november 2023

Welkom bij de eerste jaarlijkse David Ray Griffin-lezing, die wordt gehouden ter ere van de eminente 9/11-geleerde die tijdens zijn leven enorm heeft bijgedragen aan het streven naar waarheid en vrede.

De lezing vindt plaats op zondag 3 december 2023, beginnend om 18:00 uur UK / 19:00 uur CET / 13:00 uur EST / 22:00 PST en zal ongeveer twee uur duren. Kort na afloop van het evenement zal hier een gearchiveerde video beschikbaar zijn.

De lezing, getiteld “The Ruthless Empire Post-9/11”, zal worden gegeven door de Zwitserse historicus en vredesonderzoeker Dr. Daniele Ganser en zal worden gevolgd door een rondetafelgesprek.

De lezing wordt georganiseerd door het International Centre for 9/11 Justice en UK Column.

Programma

Inleiding: Piers Robsinson (5 minuten)
Toelichting: Elizabeth Woodworth en Richard Falk (15 minuten)
Lezing: Daniele Ganser (1 uur)
Rondetafelgesprek: Daniele Ganser, Richard Falk, Marilyn Langlois, Piers Robinson (30 tot 40 minuten)

Vragen van het publiek

Toeschouwers worden uitgenodigd om tijdens de lezing van Dr. Ganser vragen in te dienen, die daarna tijdens het rondetafelgesprek worden besproken. Stuur uw vraag(en) per e-mail naar questions@ic911.org .

Het meedogenloze rijk na 11 september

In zijn lezing zal Dr. Ganser een historisch rijk verslag geven van de belangrijkste misleidingen die de Amerikaanse regering in het verleden heeft begaan om als trigger te dienen voor het lanceren van grote oorlogen.

Dr. Ganser zal ook de acties onderzoeken die de Amerikaanse regering in de 22 jaar sinds 11 september heeft ondernomen met als doel haar mondiale hegemonie te behouden en uit te breiden.

De lezing van Dr. Ganser zal voortkomen uit zijn nieuwste boek, USA: The Ruthless Empire – gepubliceerd in het Duits in 2020 en in het Engels in 2023 – maar zal ook ingaan op twee grote aanhoudende conflicten die zich hebben ontwikkeld sinds het boek werd geschreven: de NAVO-oorlog bij volmacht tegen Rusland in Oekraïne en de schijnbare etnische zuiveringscampagne van de Amerikaanse bondgenoot Israël in Gaza.

Openingstoespraak en rondetafelgesprek

Opmerkingen over het leven en de bijdragen van Dr. David Ray Griffin zullen worden gegeven door onderzoeker Elizabeth Woodworth en de bekende internationale rechtsgeleerde Dr. Richard Falk, die tijdens zijn carrière zowel goede vrienden als collega’s van Griffin waren.

Vervolgens zullen Dr. Ganser en Dr. Falk, samen met Marilyn Langlois, al jarenlang 9/11 en vredesactiviste, deelnemen aan een rondetafelgesprek.

Het evenement en de rondetafelconferentie zullen worden gemodereerd door Dr. Piers Robinson, een onderzoeker op het gebied van propaganda, conflicten en media.Deel

Britse kolom

De UK Column is een onafhankelijke multimediale nieuwswebsite  die wordt ondersteund door haar leden .

© 2006-2023 Britse column. Voor  toestemming  om de inhoud van deze website te gebruiken kunt u  contact met ons opnemen .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.