Poetin belooft kindersmokkelaars in Oekraïne te “verpletteren”

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Bron: https://realrawnews.com/2022/02/putin-vows-to-crush-child-traffickers-in-ukraine/

Door Michael Baxter– 28 februari 2022

De Russische president Vladimir Poetin heeft zichzelf een nieuwe missie gegeven naast het bevrijden van de Oekraïne van door het westen gefinancierde biolabs, zei een Mar-a-Lago-bron die op de hoogte was van een 5e telefoongesprek in evenveel dagen tussen de Russische leider en president Donald J. Trump.

Gezien onthullingen dat buitenlandse kinderhandelaren Russische kinderen hadden ontvoerd en naar Oekraïne hadden vervoerd om ze als kindslavernij te verkopen , vertelde Poetin zondag aan Trump dat hij van plan is om kinderslavernij-covens op Oekraïense bodem te isoleren en te vernietigen.

Volgens Poetin interviewde de Russian Children’s Welfare Society 6 Russische kinderen in de leeftijd van 12-16 jaar, die tot de 100 multinationale kinderen behoorden die vrijdagmiddag door Spetznas in Centraal-Oekraïne werden bevrijd. 

Ze deelden soortgelijke, schrijnende verhalen. Drie werden ‘s nachts uit hun huizen ontvoerd, in de buurt van de grensstad Belgorod, die 16 kilometer binnen de Oekraïense grens ligt. Hun ontvoerders namen ze gevangen terwijl hun ouders werkten of sliepen; het landelijke zuidwesten van Rusland is vol armoede, en ouders, die geen babysitters kunnen betalen, vertrouwen God vaak toe om voor hun kinderen te zorgen terwijl ze een schamele boterham verdienen. De overige 3 zeiden dat ze waren ontvoerd in winkelcentra, toen ze tijdelijk gescheiden waren van ouders of voogden.

Real Raw News heeft geen informatie ontvangen over omstandigheden rond andere ontvoeringen.

Vier van de zes hadden een of twee weken gevangenschap doorstaan, maar twee kinderen hadden moeite om hun tijd in slavernij in te schatten; langdurige opsluiting in een donkere cel zonder ramen had hun perceptie van tijd en ruimte vertekend. Men raadde ‘zes tot acht weken’. En van de zes zeiden er drie dat hun cipiers hen vanuit andere interneringskampen, waar “veel, veel, veel meer kinderen” waren ondergebracht, naar hun reddingspunt hadden gebracht.

“Poetin vertelde Trump dat, althans voor de kinderen, de mensenhandelaars allemaal vloeiend Oekraïens spraken, maar alleen schaars of gebroken Russisch, en een beetje Armeens. Ze droegen skimaskers, dus de kinderen zagen de gezichten nooit. Het totale aantal kinderen was er 100, 76 Russisch, 9 Frans, 1 Zwitser, 5 Amerikaans, 6 Oekraïens, niet zeker van anderen. Blijkbaar hebben de Oekraïense kinderen voor de rest vertaald’, zegt onze bron.

Poetin, voegde onze bron eraan toe, zei dat er 46 medisch worden behandeld voor een breed spectrum van ziekten: ondervoeding, snijwonden, prikwonden, dysenterie, uitdroging, luchtweginfecties, SOA’s en seksueel misbruik. Een 13-jarig meisje was op gewelddadige wijze sodomiseerd.

“Ik zal uitzoeken wie dit heeft gedaan en ze allemaal verpletteren”, zei Poetin tegen Trump.

“Poetin beweert dat hij alle kinderen wil repatriëren, maar aangezien Europese landen het luchtruim hebben gesloten voor Russische vluchten en niemand met hem wil praten, zit hij vast in een ton. Trump zal onze kinderen naar huis brengen”, aldus onze bron.

In ander nieuws zei Poetin ook dat het Russische leger vier 18-wielers had vernietigd die “westerse terroristen” hadden omgebouwd tot zwervende biowapenlaboratoria. Bovendien zei hij dat fantastische verhalen over hem die in de westerse media verschenen, een product waren van de uitvinding van de CIA, waarbij hij specifiek een artikel in de NY Post aanhaalde waarin beweerde dat paranoia en door pandemie veroorzaakt isolement hem gek hadden gemaakt.

Zoals altijd rapporteert RRN alleen wat Poetin tegen Trump heeft gezegd; we weten niet of zijn woorden waar, gedeeltelijk waar of propaganda zijn.

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.