Elke dictatuur is een democratie

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Elke dictatuur is een democratie. De kiesgerechtigden zijn echter beperkt tot het parlement. Zetels kan je kopen. En Dominion/smartmatic rekend daarmee de verkiezingsuitslag uit. De overheid is geprivatiseerd. En onze vorst heerst weer sinds lange tijd over zijn onderdanen. En krijgt snoepreisjes van de elite. Met die zetel prijzen.

De werkelijkheid zal niet veel anders zijn. Want Alexander is een beetje dom. En zijn bitch komt uit nazi onderdak Argentinië. En allemaal zitten ze op de schoot van transhumanist Klaus Swab, die dat met behulp van Microsoft, Gavi en de rest van de Eugenics de depopulatie heeft ingezet.

Souverreiniteit is een besef in de mens. Bij leven. Zichzelf en anderen erkend als mens en erkend onvervreemdbaar het recht heeft op mensenrechten. Dus is er ook tijdelijk niet weg te kijken van mensenrechten. Niet tussen burgers. En niet tussen overheden en burgers.

Daarmee is een echte democratisch samenleving geholpen door een gelijk-heid. Die de medemens ondersteund en voorziet in participatiebehoeften die democratie te bewaken en te voeren.

Overheid en onderwijs zou moeten heten:

gelijkheid en wijsheid

Door mensen bestuurt.

De vrijheid vrijwillig te participeren in dat systeem voor de vrijheid van de mens.

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.