DIED SUDDENLY: “Deze keer zal de genocide op de televisie worden uitgezonden”, belooft Stew Peters

DOOR NOËL FRITSCH

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLICATIE

The Movie

De origineel film kunt u downloaden/bekijken op de website van Stew Peters.

9 november 2022

Verklaring van Stew Peters over komende documentaire Died Suddenly: “Deze keer wordt de genocide op televisie uitgezonden.”

MINNEAPOLIS, MN – De conservatieve krijger en televisiepresentator Stew Peters bracht de volgende verklaring uit voorafgaand aan de reeds virale trailer voor zijn langverwachte documentaire, “Died Suddenly.”

###

Over de hele wereld vallen gezonde volwassenen dood neer. In de afgelopen 18 maanden is de term ‘Died Suddenly’ gestegen tot de top van de ‘meest gezochte’ Google-termen.

Op 21 november, om 5:00 Eastern Standard Time, brengen Matthew Skow en Nicholas Stumphauzer van Stew Peters.com in wat de documentaire van een generatie belooft te worden, Died Suddenly.

Gezond verstand, hardwerkende Amerikanen – verlangend naar een eerlijk gesprek over wat we in de echte wereld zien gebeuren – zijn onderdrukt en het zwijgen opgelegd.

Died Suddenly belooft een einde te maken aan de onderdrukking die ons wordt opgedrongen door de machthebbers.

De EPIC-bloedprijs die Amerikanen betalen, zal bekend komen te staan ​​als een door Covid veroorzaakte Holocaust.

Of het nu de actuarissen, verzekeringsmaatschappijen, balsemers, OB-GYN’s, ervaren doktoren en pathologen of militaire vluchtchirurgen zijn, Amerikanen die getuige zijn geweest van deze vernietiging zullen het niet langer verdragen.

Na Died Suddenly zal Amerika de alarmerende aantallen mensen die plotseling overlijden niet langer negeren.

Pro-atleten in de bloei van hun carrière zijn in recordaantallen dood neergevallen. Vroeger schommelde het aantal atleten dat instortte of stierf tijdens hun wedstrijden rond de 5-10 per jaar.

Vorig boekjaar naderde het aantal atleten dat instortte of stierf plotseling de 1000.

Piloten en doktoren in topconditie strijken uit.

Meer dan tachtig Canadese artsen in de bloei van hun gezondheid zijn dood neergevallen.

Het zijn ongelooflijke aantallen jonge mensen in de kracht van hun leven. Gezonde achttienjarigen. Levendige, jonge volwassenen van in de twintig.

Deze vezelige witgekleurde bloedstolsels worden uit de slachtoffers gehaald. De stolsels hebben de textuur van calamares die balsemers nog nooit eerder hebben gezien – tot vorig jaar.

Consequent – keer op keer – zien ze ze

En de gemene deler? De injectie.

De pers wil dit, het verhaal van de eeuw , onderdrukken omdat ze eigendom zijn van grote farmaceutische bedrijven.

Elke show die de programmering van Mainstream Media verankert, wordt u aangeboden door Pfizer of Moderna of een ander hoofd van de hydra.

Van elke arts in de Verenigde Staten is zijn of haar licentiestatus bedreigd, impliciet of direct.

Vrijwel elke politicus wordt bedreigd door invloedsoperaties in Epstein-stijl – en ja, die invloed gaat rechtstreeks naar het Oval Office via voormalig stafchef Mark Meadows.

Er lopen VIJF MILJARD mensen rond als tikkende tijdbommen. Gewoon wachten om plotseling te sterven.

Wij hier bij het Stew Peters Network zijn NIET gekocht en betaald. Het draait allemaal om menselijkheid, om het redden van levens.

We ZULLEN de censuur doorbreken. We ZULLEN de mensheid wakker schudden en deze dodelijke operatie beëindigen.

Op een dag zullen historici dit de genocide noemen die niet op televisie werd uitgezonden.

Welnu, nu zal de holocaust na Covid worden uitgezonden zodat de wereld het kan zien.

Deze keer wordt de Covid-genocide op televisie uitgezonden.

En het MOET nu stoppen.

Omdat ze zich nu op onze kinderen richten door gevaarlijke, vaak dodelijke injecties toe te voegen aan het vaccinatieschema voor kinderen voor een “ziekte” die bijna nooit kinderen trof.

Ongeveer NUL kinderen werden ernstig getroffen door covid-19. Maar ze begonnen zeker te vallen als vliegen met het stolselschot.

De dochter van een congreslid stierf. De beste vriend en zoon van Earnest Ramirez is voor altijd verdwenen.

Ieder van ons kent iemand of kent iemand die plotseling is overleden.

En de verhalen blijven komen.

Met de drastische stijging van het onvruchtbaarheidspercentage dat we zien, hebben we misschien wel een hele generatie verloren.

Dit is het uitsterven van de populatie waarvoor de Georgia Guidestones ons waarschuwden.

Ze vertelden ons dat ze de planeet wilden ontvolken, dat ze het aantal wilden terugbrengen tot ongeveer 500 miljoen mensen.

Dat is een bevolkingsvermindering van ongeveer 7,5 MILJARD mensen – of ongeveer vijfentachtig procent van de mensen op planeet aarde.

De wereldwijde elites die deze reductie bewerkstelligen, zijn allemaal zwaar geïnvesteerd om die bevolkingsreductie te realiseren.

En de moordende pers is medeplichtig.

Laat je niet misleiden door hun propaganda. We zitten hier zeker NIET samen in.

Samen met degenen die deze moorddadige technologie hebben vervaardigd, gemandateerd en uitgevonden die al deze honderdduizenden doden heeft veroorzaakt, is ook de pers medeplichtig aan de holocaust.

Als we hier bij het Stew Peters Network klaar zijn, zal het voor elke Amerikaan overduidelijk zijn dat het tijd is voor een straftribunaal in de stijl van Neurenberg om degenen die medeplichtig zijn aan het doorvoeren van de genocide door inenting naast de netwerk van Deep State-sycofanten die deze massa hebben gepleegd, sterft uit.

Veel leden van de pers en hun klappende zeehondenpoliticusvrienden – wanhopig om lucht te krijgen en medelevend te lijken – zijn net zo schuldig aan het afleveren van het dodelijke schot als degenen die de mainlining van dit gif hebben ontworpen en gemandateerd.

Totdat ik mijn laatste adem uitblaas, zal ik er alles aan doen om elke verantwoordelijke duivel te ontmaskeren totdat het recht is gediend.

DIED SUDDENLY vertegenwoordigt de terugkeer volley.

Kijk op maandag 21 november om 17.00 uur EDT samen met miljoenen mede-Amerikanen naar Died Plotseling op StewPeters.com .

En zorg ervoor dat je vrienden, je familie en je kerk er ook van op de hoogte zijn.

We sturen je een bericht om je te laten weten wanneer we live gaan, zodat je het als eerste en exclusief op StewPeters.com kunt zien .

###

Over de hele wereld vallen gezonde volwassenen dood neer. In de afgelopen 18 maanden is de term ‘Plotseling overleden’ gestegen tot de top van de ‘meest gezochte’ Google-termen. Nu reist het bekroonde documentaireteam dat jullie “Watch The Water” en “These Little Ones heeft gebracht de wereld rond om antwoorden te vinden en de verhalen te vertellen van degenen die plotseling stierven. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.