Bombshell-getuigenis: “5G is een wapensysteem dat is ontworpen om de planeet te ontvolken”

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Naturalnews.com meldt: Steele trad eerder op als getuige en legde verklaringen af ​​in verschillende rechtszaken, waarbij hij het gebrek aan enig geloofwaardig bewijs blootlegde dat het 5G light-emitting diode (LED)-netwerk en de geplande neurale verbinding met het 5G-raster veilig zijn. Hij legde ook de nanometamateriaaltechnologieën bloot die vaccinaties tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) besmetten.

“Het bewijs dat ik aan de rechtbank heb voorgelegd, versloeg de poging van de lokale autoriteiten en actoren in het Britse establishment om mij het zwijgen op te leggen van het verstrekken van het gepubliceerde wetenschappelijke bewijs over de risico’s voor het publiek en het milieu van het 5G stedelijke radarnetwerk en het uiteindelijke doel ervan. ‘ zei Steele.

Die overwinning op het juridische slagveld veroorzaakte een publiciteitsstorm die hielp om de werkelijke risico’s van de implementatie van 5G over de hele wereld te benadrukken, evenals het totale gebrek aan zorg door regelgevers.

Steele klaagde dat de wereld blindelings de plannen volgt van de technocratische elite en het militair-industriële-farmaceutische complex om grote aantallen binnen populaties over de hele wereld te beëindigen.

“De compartimentering van de ontwikkeling van wapensystemen heeft een cruciale rol gespeeld door degenen binnen de regelgevende autoriteiten en de telecommunicatie-industrie niet te waarschuwen voor het echte doel en de bedoelingen van degenen die de inzet van 5G en biologische chemische wapens vermomd als COVID-19-vaccins voor een geplande controle en commando kill grid, ‘zei hij.

Steele legt verbanden uit tussen 5G- en COVID-19-vaccins

Elders in het rapport ging Steele in op de verbanden tussen 5G- en COVID-19-vaccins.

“De gegevens over de bijwerkingen van het COVID-19-vaccin lezen als de vernietiging van de mensheid, aangezien miljoenen Noord-Amerikaanse burgers sterven en gewond raken bij het medische experiment dat in strijd is met de Neurenberg Code en het Statuut van Rome van het Internationaal Strafhof”, zei Steele. .

“Het feit dat de vectorgegevens van de COVID-19-vaccins zijn gemaakt in laboratoria voor biologische chemische wapens, bewijst dat ze zich alleen voordoen als vaccins, waarbij de opkomende gegevens over sterilisatie, slechte gezondheid en dood in het Westen hun ware doel onthullen”, zei Steele. (

Volgens Steele heeft het 5G-netwerk de mogelijkheid om de gevaccineerden aan te vallen en aan te vallen dankzij de nano-metamateriaalantenne van het COVID-19-vaccin.

” Lethal Autonomous Weapons Systems  (LAWS) hebben de 5G-netwerken nodig om hun geopositie te behouden en hun omgeving naar het doelwit te navigeren”, legde hij uit.

“Deze wapens kunnen niet vertrouwen op satellietcommunicatie vanwege het potentieel voor slechte weersomstandigheden en signaallatentie om hun signalen te verstoren, dus moeten ze gelokaliseerde 5G-netwerken hebben voor de aanstaande slagveldomgeving in de stad, voor moordvermogen en voor overheersing op het slagveld in geplande toekomstige oorlogen.”

Bekijk de onderstaande video  om te weten waarom wapenexpert Mark Steele 5G een wapensysteem noemde dat is ontworpen om mensen te doden.

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.