We zijn op zoek naar sociale krachten.

Een sociëteit is een privéwoning met bijeenkomst faciliteiten en overnachtingsmogelijkheden voor vrienden en introducé van de sociëteit. Tevens organiseren we te samen met vrienden activiteiten in of vanuit de sociëteit.

Wij, Alex, sociaal en privé coach / companion  48j
en
Alexia sociaal en privé coach / companion 50j
, wij zijn de inwoners van de Sociëteit.

De sociëteit stelt zich als doel, te faciliteren in activiteiten en bijeenkomsten rond sociale verbintenissen. Het zoeken, aangaan, onderhouden en verantwoord beeindiggen daarvan. Dit kan in groepsverband of onder 4 ogen. Echter binnen onze 4 muren vindt dit daarmee binnen onze privésfeer plaats. We streven onze vrienden te kunnen opvangen, waar nodig. Tevens streven we er voor onze vrienden ook onze doelstelling te delen met vrienden binnen hun levenssfeer.

Verbintenissen aangaan is de manier om binnen je vrijheid het beste uit je zelf te halen. Verbintenissen aangaan is sinds een eeuw gedemoniseerd en binnen onze leven ver markt. Ver markt om de zorg te professionaliseren. Echter laat de samenleving steeds meer zorgen blijken te willen behandelen, die gewone sociale zorgen zijn, waar wij binnen verbintenissen een bijdrage in kunnen leveren. We zullen die zorg moeten gaan overnemen van de beroepsmatige zorg. En wellicht zelfs meer dan dat, het toekomstige sociale construct zijn, waar die professional zijn hulpverlening in aanbied. Binnen ieders eigen zorg en eigen regie.

We moeten het overnemen, omdat we te veel bijdragen aan die professionele zorg. Waar we allemaal recht op willen hebben en derhalve zweeft tussen een geprivatiseerde en door de staat gereguleerde markt. En…

Totaal betalen we ruime 14000 euro voor de totale sociale zorg in Nederland (2018), per inwoner. Daarmee houden we ook veel mensen aan het werk, gelukkig maar. Echter heeft 26% van de mensen behoefte aan zorg, Is dat voor 9% acuut en kunnen al die beroeps krachten maar 7% werkelijk bijstaan. Nog niet eens helpen. Want dat getal is nog lager.

Vanuit de samenleving wordt er momenteel geen waardering gegeven in projecten die zorg preventief voorkomen. Er is al geld te weinig.

Breakdown maintenance staat in de wachtrij. Terwijl preventieve en correctieve maintenance daarbinnen veel beter te reguleren is. Zou ik vroeger als maintenance planner gezegd hebben.

Door zoals de sociëteit wenst te bewerkstelligen: Voor iedereen een inzichtelijk, functioneel, stabiel en sterk sociaal netwerk. Met een doel, een visie, aanzien en eigenwaarden.

Zijn we op zoek naar mensen met bijzondere sociale krachten. Waarvoor je gewaardeerd wilt worden en wellicht in erkend. Dat kan door je ervaringsdeskundig te achten in een bepaalde problematiek die je zelf is overkomen in het verleden. Je zelf in hersteld bent. En jouw inzichten zou willen delen met lotgenoten.

Heb je interesse om je krachten binnen een sociëteit in te zetten. Geef gerust een belletje.

Groetjes, Alex
06 53 44 50 54

Laurastraat 87
6471 jj Eygelshoven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.