de gratie Gods

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Wat als blijkt dat alle wetgeving in Nederland ongeldig is, politie en justitie geen enkele autoriteit hebben en de rechtbank ook niet?
Hoe lang zien we al dat er groot onrecht aan de bevolking opgelegd wordt door een stel marionetten van enkele steenrijke miljardairs die een Chinees Communistische Partij achtige onderdrukking van de bevolking willen uitrollen via instituten als het World Economic Forum, wiens marionetten in alle kabinetten zitten? Welnu, vanaf vandaag rijk ik u het verlossende woord aan: u bent vrij! Het systeem heeft geen enkele autoriteit over u!

Al maanden stel ik dat de gratie Gods, waarmee alle wetten getekend zijn, ontbreekt. Ook zonder dit gegeven zou de autoriteit van de macht ontbreken, maar dat wordt duidelijk als u mijn boek/essay ‘Vrijheid kan vandaag beginnen’ leest. Die gratie Gods is het principe waaronder ‘de koning’ de baas van het land is.

Veelvuldig liet ik zien dat zowel het het ministerie van Binnenlandse zaken en Koninkrijkrelaties geen bewijs van de gratie Gods kan tonen. Ook de Raad voor de Rechtspraak kan de gratie Gods niet aantonen. En ook de Belastingdienst staat met de mond vol tanden en verwijst naar de bijbel als leidraad. Heden ontvangt u het definitieve bewijs dat ik al die tijd gelijk had.
https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/breaking-kort-geding-spoedprocedure-rechtbank-gewonnen-door-simpelweg-te-wijzen-op-de-ontbrekende-gratie-gods/

Laat een reactie achter


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.