Factcheckers raken in paniek nadat Damar Hamlin van Buffalo Bills volledig in elkaar stort terwijl hij zijn borst vastgrijpt midden in het spel

Factcheckers en reguliere media raakten maandagavond in paniek nadat de NFL-speler Damar Hamlin, die volledig doorboord was, midden in het spel in elkaar zakte terwijl hij zijn borst vasthield.

Bron: https://newspunch.com/fact-checkers-panic-after-fully-jabbed-buffalo-bills-damar-hamlin-collapses-clutching-his-chest-mid-game/

De verontrustende beelden hieronder tonen het moment waarop Buffalo Bills’ Hamlin, #3, plotseling en onverwacht achterover viel tijdens het eerste kwart van de wedstrijd.

Bills-spelers en staf omsingelden Hamlin terwijl hij werd gereanimeerd.

Fox 19-sportjournalist Joe Danneman meldde dat Hamlin met een polsslag naar het University of Cincinnati Medical Center was vervoerd, maar niet zelfstandig kon ademen, en merkte op dat hij ook een automatische externe defibrillator en reanimatie nodig had terwijl hij op het veld was.

De NFL bracht een verklaring uit waarin stond dat de wedstrijd zou worden uitgesteld nadat Hamlin in kritieke toestand naar het ziekenhuis was vervoerd.

“Hamlin kreeg onmiddellijk medische hulp op het veld door team en onafhankelijk medisch personeel en lokale paramedici. Hij werd vervolgens vervoerd naar een plaatselijk ziekenhuis waar hij in kritieke toestand verkeert”, luidt de verklaring.

In een update op maandagavond zei de vertegenwoordiger van Hamlin, Jordon Rooney, dat de vitale functies van Hamlin weer normaal zijn en dat ze hem in slaap hebben gebracht om een ​​beademingsslang in zijn keel te stoppen. Ze voeren momenteel tests uit.

Een arts op Twitter beweerde zonder bewijs dat de ineenstorting van Hamlin mogelijk het gevolg was van commotio cordis, dat atleten treft die plotselinge slagen op de borst krijgen.

Nadat hij aanvankelijk had toegegeven dat Hamlin commotio cordis had opgelopen, vertelde de beroemde cardioloog  Dr. Peter McCullough aan ondernemer Steve Kirsch  dat hij nu de indruk had dat de speler een hartaanval had gehad en dat bij vaccinatie rekening moest worden gehouden met door vaccins veroorzaakte myocarditis.

Dr. Peter McCullough schreef me net (19:54):

“Ik heb het stuk live gezien, zowel als fan als als cardioloog, en ik zag stompe nek- en borsttrauma’s, een kort herstel na de tackle en daarna een klassieke hartstilstand. Ik heb gecommuniceerd met een van de meest ervaren trainers ter wereld en we zijn het erover eens dat het een  hartstilstand was die gepaard ging met een flinke adrenalinestoot . Als Damar Hamlin inderdaad een van de COVID-19-vaccins heeft ingenomen, moet subklinische vaccin-geïnduceerde myocarditis  worden overwogen in de differentiaaldiagnose . Er is ons verteld dat hij met succes op het veld is gedefibrilleerd en is geïntubeerd en niet spontaan ademt, wat consistent is met anoxische encefalopathie. De natie bidt voor zijn volledig herstel.”

Velen op sociale media wezen erop dat de plotselinge ineenstorting van Hamlin leek op de recente flauwvallen van andere atleten, die in de nasleep van de uitrol van Covid-prik in frequentie lijken te zijn toegenomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.