6506148 B2 Patent: Manipulatie van het zenuwstelsel – is het echt of gewoon paranoia?

bron

Stel je voor dat iemand manipuleert hoe je je voelt. Dat wil natuurlijk niemand. Maar hoe zit het met onbewust gemanipuleerd worden? Dit is precies wat er met je zenuwstelsel gebeurt elke keer dat je je tv of computer aanzet.

Nou ja, althans volgens het 6506148 B2-patent.

Het patent genaamd ” Manipulatie van het zenuwstelsel door elektromagnetische velden van monitoren ” werd ingediend in 2001 en gepubliceerd in 2003. Het patent werd ingediend door ene Hendricus G. Loss (waargenomen als een fictief persoon omdat er geen informatie kan worden getraceerd over wie hij werkelijk is ).

Is het enige aandacht waard?

We weten al dat de inhoud die op tv’s of zelfs op internet wordt weergegeven, op zo’n manier is gemaakt dat deze beslissingen beïnvloedt, zoals bij het doen van een aankoop of achter bepaalde overtuigingen.

Het onderwerp mind control is al lange tijd een onderwerp van discussie. Hoewel aanvankelijk beschouwd als een samenzweringstheorie, is de realiteit ervan waargenomen in de inhoud die door de reguliere media wordt weergegeven.

Maar hoe zit het met manipulatie via het zenuwstelsel?

De wetenschap leert ons dat het werk van het zenuwstelsel is om boodschappen door het hele lichaam te dragen en je zintuigen te beheersen. Het zenuwstelsel wordt volgens neurowetenschappers aangestuurd door de hersenen.

Nu wordt gezegd dat de hersenen een complex bio-elektrisch orgaan zijn dat elektrische velden produceert.

Daarom wordt aangenomen dat je je hersenen opnieuw kunt bedraden door middel van technieken zoals het luisteren naar binaurale beats. Wetenschappers beweren ook hersenfuncties te controleren met een techniek die krachtige elektromagnetische straling gebruikt. Deze techniek, bekend als Transcraniële magnetische stimulatie (TMS), kan bepaalde hersencircuits blokkeren of prikkelen.

Bedenk hoe u in sommige delen van een ziekenhuis of in een vliegtuig geen mobiele telefoons mag gebruiken (waar sommige alleen gebruik in vliegtuigmodus toestaan). Dit is om te voorkomen dat de elektromagnetische transmissie van de telefoon kritieke elektrische apparaten verstoort.

Dus als een brein een bio-elektrisch orgaan is, is er dan een mogelijkheid om het te manipuleren?

Hoe het gebeurt, volgens 6506148 B2-patent

Hier is een kort fragment uit de octrooisamenvatting:

“Fysiologische effecten zijn waargenomen bij een mens als reactie op stimulatie van de huid met zwakke elektromagnetische velden die worden gepulseerd met bepaalde frequenties in de buurt van ½ Hz of 2,4 Hz, zoals om een ​​zintuiglijke resonantie op te wekken. Veel computermonitoren en tv-buizen zenden bij het weergeven van gepulseerde beelden gepulseerde elektromagnetische velden uit met voldoende amplitude om een ​​dergelijke excitatie te veroorzaken.

Het is daarom mogelijk om het zenuwstelsel van een onderwerp te manipuleren door pulserende beelden die worden weergegeven op een nabijgelegen computerscherm of tv-toestel. Voor het laatste kan de beeldpulsing ingebed zijn in het programmamateriaal, of kan het worden overlappen door een videostroom te moduleren, hetzij als een RF-signaal of als een videosignaal. Het beeld dat op een computermonitor wordt weergegeven, kan effectief worden gepulseerd door een eenvoudig computerprogramma. Voor bepaalde monitoren kunnen gepulseerde elektromagnetische velden worden gegenereerd die zintuiglijke resonanties kunnen opwekken bij onderwerpen in de buurt, zelfs als de weergegeven beelden met subliminale intensiteit worden gepulseerd.”

Het Amerikaanse octrooi 6506148 B2 is een bevestiging van de mogelijkheid om het zenuwstelsel te manipuleren. Het patent omvat 14 claims, waaronder hoe video kan worden gebruikt om het zenuwstelsel te manipuleren.

Is het gewoon een complottheorie?

Nou, dat is niet gemakkelijk te zeggen. Maar we kunnen de zorgen over elektromagnetische velden (EMV) niet negeren. De EMV-kwestie heeft zoveel bezorgdheid gewekt dat in mei 2015 190 wetenschappers uit 39 landen een beroepschrift bij de Verenigde Naties hebben ingediend met het verzoek aan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) om meer beschermende richtlijnen voor blootstelling aan EMV aan te nemen.

Dergelijke zorgen zijn een aanwijzing dat het octrooi niet mag worden genegeerd. Het laat ook zien dat naast uw elektronische apparaten die alles wat u doet opnemen, bewaken en bekijken, ze ook de gevoelens, percepties, gedachten en gedrag van levende organismen kunnen beïnvloeden.

Schakel dat scherm uit

Nou, dit is praktisch niet mogelijk. De afhankelijkheid van deze elektronische apparaten is zo groot dat we praktisch geïmmobiliseerd zijn als ze zouden worden uitgeschakeld. Elektronica is onderdeel geworden van menselijke gehechtheid.

Het tijdperk van het Internet of Things (IoT) maakt het er niet beter op. Nu we omringd zijn door elektromagnetische apparaten, dient het patent als een waarschuwing voor het publiek over de mogelijkheid van wat er zou kunnen gebeuren als deze technologieën onethisch zouden worden gebruikt.

Helaas is de technologie hier om te blijven. De enige optie is om de blootstelling van uw EMF-emitterende apparaten te minimaliseren. Daarom is het geen slecht idee om eens iets anders te proberen: een boek lezen, wandelen, wandelen of gewoon dat scherm uitzetten als dat kan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.