Uit het dossier Demmink-2, deel 4

Archief: https://web.archive.org/web/20120618021725/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1286/uit-het-dossier-demmink-2-deel-4

Origineel: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1286/uit-het-dossier-demmink-2-deel-4

Door: Micha Kat op 24 november, 2008 in Algemeen12 Comments

In het dossier zitten enkele interessante telefoonnotities van informanten die zich meldden in de periode rond de publicaties in Panorama en GayKrant. Een van deze notities beschrijft de activiteiten van voormalig jurist Mr. Wilfred Brinkhuis. Dit is delicaat, omdat Brinkhuis onder mysterieuze omstandigheden om het leven kwam net als de kinderarts Joyce Labruyere, Maarten van Traa en Demmink-chauffeur Mosterd. Lees hier meer over deze mistery deaths die allemaal kennis hadden van het pedofielen-netwerk van ‘hooggeplaatsten’. Dit is voor het eerst dat de naam Brinkhuis opduikt naast de melding in de link hierboven.

Nick, een van de leden van het seksclubje van Wilfred Brinkhuis:

Wilfred organiseert feestjes voor jongens en volwassenen in zijn flat in Utrecht en op gehuurde locaties. Je moet minimaal 18 jaar oud zijn en Wilfred en enkele van zijn

vrienden controleren of iedereen zich houdt aan de safe sex-regels.
Wilfred heeft last van feestjes met kinderen zoals die worden georganiseerd door een groepje uit Eindhoven en rondom Weert. De groep van het ‘afdak’ van het Anne Frankplantsoen. Daarbij valt steeds de naam van Joris D. Wilfred kent hem via zijn beroep, jurist, en via het sekscircuit, maar ze zijn toch elkaars tegenpolen.
Een van de mannen met wie hij veel contact heeft, heeft een transportbedrijf in Weert, langs de provinciale weg. Op de hoek van zijn terrein staat een bordeel. Normaal ontmoeten mannen de daar werkende vrouwen, maar af en toe worden er ook feesten voor pedo’s georganiseerd. Meest voor hetero-pedo’s, maar twee keer per jaar ook voor homo-pedo’s.
J.D. zou daar zijn gezien. Er moeten zelfs foto’s in omloop zijn. Daar is een hoop om te doen geweest. De eigenaar zou er zijn gasten mee chanteren. Ook de pastoor, die daar overigens nooit kwam, maar er wel van op de hoogte moet zijn omdat hij goed bevriend is met het clubje dat hier gebruik van maakt.

Bij controle zien we dat het bewuste bordeel kort daarvoor moet zijn afgebrand.

12 Responses to “Uit het dossier Demmink-2, deel 4”

 • Wim Heitinga24 november, 2008 at 11:44“ Een van deze notities beschrijft de activiteiten van voormalig officier van justitie Wilfred Brinkhuis. Dit is delicaat, omdat Brinkhuis onder mysterieuze omstandigheden om het leven kwam”Krijg nu steeds meer begrip voor die nerveuze en angstige Justitie-medewerkers die je laatst interviewde.http://www.youtube.com/watch?v=c53XzaAIinE&feature=related
 • E-bee24 november, 2008 at 12:05Tja wat moet je zeggen, heb je net de kinderen naar school gebracht en kom je op je werk staat er een reporter voor je neus die vraagt waarom je eigen collega bij het ministerie van Justitie een pedofiel is. Dan ben je sprakeloos en je kop in het zand steken is dan het enige. Geef je antwoord dan is daar de deur… hypocrieten.
  Heel NL zit momenteel zo in elkaar, iedereen is afhankelijk gemaakt.
 • E-bee24 november, 2008 at 12:34Sorry, plaatste reactie bij verkeerde artikel.
 • WakuWaku24 november, 2008 at 12:43Een mooi staaltje van overheidscorruptie cq “belangenverstrengeling” was gisteren weer eens te zien bij de uitzending van Zembla over Cafe de Rechter.Gezien de kamervragen van Teeven van vorige week ga je je toch de integriteit van bestuurders afvragen.
  http://www.tctubantia.nl/regio/twente/4078645/Teeven-zet-Almelo-op-agenda.eceHet wordt steeds gekker hier in Nederland.
  Met een beetje geld kan je hier alles voor elkaar krijgen.
 • loudon24 november, 2008 at 15:03Gemeente Almelo.
  Overheidscorruptie cq “belangenverstrengeling” was gisteren weer eens te zien bij de uitzending van Zembla over Cafe de Rechter.
  Inderdaad, daar is het ook al een corrupte bende.Let maar eens op. Wisselgeld op komst.
  De gemeente Almelo gaan ze aanpakken en Demmink laten ze lopen.
 • Observator24 november, 2008 at 16:03Volkomen off-topic !!!!!!!!!maar wát als je niet meer binnenkomt in het AD zomin als in Trouw?:Berichten:De webpagina kan niet worden weergegevenMeest waarschijnlijke oorzaken:
  Uw computer is niet met internet verbonden.
  Er zijn problemen op de website opgetreden.
  U hebt het adres mogelijk verkeerd getypt.Mogelijke acties:
  Verbindingsproblemen vaststellenMeer informatieDit probleem kan verschillende oorzaken hebben, waaronder:De internetverbinding is verbroken.
  De website is tijdelijk niet beschikbaar.
  De DNS-server is niet bereikbaar.
  De DNS-server heeft het domein van de website niet in een lijst.
  Als dit een (beveiligd) HTTPS-adres is, klikt u op Extra en vervolgens op Internetopties en Geavanceerd. Zorg ervoor dat de SSL- en TLS-protocollen zijn ingeschakeld onder de beveiligingssectie.Voor offline gebruikersU kunt nog steeds geabonneerde feeds en sommige onlangs bekeken webpagina’s weergeven.
  Geabonneerde feeds weergevenKlik op de knop Favorietencentrum , daarna op Feeds en vervolgens op de feed die u wilt weergeven.Onlangs bezochte webpagina’s weergeven (werkt mogelijk niet voor alle pagina’s)Klik op Extra en vervolgens op Offline werken.
  Klik op de knop Favorietencentrum , daarna op Geschiedenis en vervolgens op de webpagina die u wilt weergeven.Is er hier een deskundige aanwezig die mij een en ander kan uitleggen?Ben ik misschien een geváár?
 • Observator24 november, 2008 at 16:05PS: De Telegraaf is volkomen toegankelijk, evenals vele andere sites die bedenkingen oproepen. Grapje.
 • E-bee24 november, 2008 at 16:30@Observator. 6Wen er maar vast aan.
  U moet u pas echt zorgen gaan maken als u tijdelijke computeruitval heeft onder vermelding: 100b p/s.
  En u moet inloggen op (uw eigen IP adres) uw e-mail met en uw naam en uw wachtwoord.
 • E-bee24 november, 2008 at 17:30Eigenlijk een beperkte liquidatiegolf der Lage Landen in relatie tot pedofielencircuits. Er zijn ook nogal wat politici onder zachte dwang vertrokken. Daar hebben ze in Belgie ook wel eens last van gehad. Is nog ergens een lijstje van vermeld in de X-files.
  Ik ben geen expert maar deze lijken me niet door de AIVD te zijn uitgevoerd. Iets te weinig aan het toeval overgelaten, te grondig, als kenmerk een gewelddadige dood.
  Deze personen ging een grote dreiging van uit, ik kan me dat voorstellen. Net als in Belgie was de hele boel hier dan omgevallen.
  Als je zo onvoorzichtig leeft als Demmink, moet je wel macht kunnen uitoefenen en daadwerkelijk toepassen anders had er allang iemand eens gepraat.
  Dat zegt wel iets over Demmink.
 • E-bee24 november, 2008 at 17:50Citaat: Er moeten zelfs foto,s in omloop zijn. Daar is een hoop om te doen geweest. De eigenaar zou er zijn gasten mee chanteren. Ook de pastoor die daar overigens nooit kwam.Waar werd die dan mee gechanteerd, als hij daar nooit kwam?
 • Observator24 november, 2008 at 21:08Dank je E.BEE.
  Ik ben nu geheel ongerust gesteld.
 • cmmtgnmn24 november, 2008 at 21:49Je zou bijna wensen dat iemand een landelijke ‘Waar rook is, is vuur’ -actie zou opzetten waarbij mensen uitzoeken waar bewindsleden -en dan met name Donner en Hirsh Ballin- in het openbaar verschijnen en dan de aandacht trekken.Dat overal in het land bewindslieden geconfronteerd worden met protesterende mensen die rookbommetjes afsteken ofzo. Grote dikke rookwolken en spandoeken met ‘waar rook is, is vuur’, verder niets. Dat trekt vanzelf de aandacht van minimaal lokale kranten en zenders.

      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.