Deelnemersnaam

Requirements

User Last Name

Gebruikers e-mail

User Cover Image

User Default Group

User Groups

User Group Badges

User Labels

Unread Notification Count

Unread Message Count

Over

Groepen

Blogs

Messaging

Meldingen

Relaties

Forums

Instellingen

Account

Wijzig Wachtwoord

Social Connect

[profilegrid_social_options]

Mailchimp

[profilegrid_mailchimp_options]

Privacy

Verwijder Account

Group Cards

Introducee
Groups coach
Leden
36
Details
Dit is de standaardgebruikers groep. Alle bestaande geregistreerde gebruikers worden automatisch toegewezen aan deze groep. Groepen kunnen worden gewijzigd of verwijderd door de admin. Om deel te nemen aan 1 van de groepen, dient de groepsbeheerder je de status contributor toe te kennen wat je hem kunt verzoeken per telefoon of tijdens een bijeenkomst. Ook kan je de vrienden coach verzoeken van de desbetreffende groep.
Vriendenkring Ervaringsdeskundigen
Vrienden coach
Leden
3
Details
Bij de kamer van Sociale waarden is iedereen gelijk. Profesional, ervarings deskundige, lotgenoot, client, introducee, iedereen heeft de regie over het eigen leven en kent fundamente baisis behoeften. Waar verbinden en waardering en erkenning onderdeel van zijn. Ervaringsdekundigheid kan je niet kopen. Er bestaat geen, opleiding voor ervaringsdeskundigheid. Je krijgt er geen diploma voor. Je kunt alleen je zelf een diploma geven. En de mensen vinden die je daarin erkennen. Ervaring heeft alles te maken met lijden. Lijden aan persoonlijk leed of lijden aan andermans leed. En Deskundigheid voor jou de practice is, die jou uit dat leed heeft doen herstellen. Waarbij je dat wat je zelf het meest heeft geholpen, graag met een lotgenoten deelt. Dit werkt het beste binnen een verbintenis. Een fundamente basis behoefte waarbij jij je krachten weet in te zetten, krachten die het beste uit jou halen. Heb jij ervaringen waaruit je bent hersteld, of herstellende bent, en voldoening in hebt behaald? Een voldoening waarvan jij weet, dat deze ook van waarde is voor een ander. Een ander die net als jij in het leven lijdt. Zou je voor deze andere een bijdrage willen zijn? Krachten willen inzetten binnen verbintenissen? Profileer je dan in deze vriendengroep. Zodra we met meerdere ervaringen met elkaar een vriendengroep vormen, kunnen we elkaar vragen in de steun van een lotgenoot. Omdat ervaringen meestal afwijken van de eigen ervaringen. In een specifieke situatie onze eigen practice uit het verleden niet aansluit bij het lijden van je lotgenoot.
Vriendenkring Online communities
Group Manager
Leden
3

Naam van de groep

Introducee Vriendenkring Ervaringsdeskundigen Vriendenkring Online communities

Omschrijving van de groep

Dit is de standaardgebruikers groep. Alle bestaande geregistreerde gebruikers worden automatisch toegewezen aan deze groep. Groepen kunnen worden gewijzigd of verwijderd door de admin. Om deel te nemen aan 1 van de groepen, dient de groepsbeheerder je de status contributor toe te kennen wat je hem kunt verzoeken per telefoon of tijdens een bijeenkomst. Ook kan je de vrienden coach verzoeken van de desbetreffende groep. Bij de kamer van Sociale waarden is iedereen gelijk. Profesional, ervarings deskundige, lotgenoot, client, introducee, iedereen heeft de regie over het eigen leven en kent fundamente baisis behoeften. Waar verbinden en waardering en erkenning onderdeel van zijn. Ervaringsdekundigheid kan je niet kopen. Er bestaat geen, opleiding voor ervaringsdeskundigheid. Je krijgt er geen diploma voor. Je kunt alleen je zelf een diploma geven. En de mensen vinden die je daarin erkennen. Ervaring heeft alles te maken met lijden. Lijden aan persoonlijk leed of lijden aan andermans leed. En Deskundigheid voor jou de practice is, die jou uit dat leed heeft doen herstellen. Waarbij je dat wat je zelf het meest heeft geholpen, graag met een lotgenoten deelt. Dit werkt het beste binnen een verbintenis. Een fundamente basis behoefte waarbij jij je krachten weet in te zetten, krachten die het beste uit jou halen. Heb jij ervaringen waaruit je bent hersteld, of herstellende bent, en voldoening in hebt behaald? Een voldoening waarvan jij weet, dat deze ook van waarde is voor een ander. Een ander die net als jij in het leven lijdt. Zou je voor deze andere een bijdrage willen zijn? Krachten willen inzetten binnen verbintenissen? Profileer je dan in deze vriendengroep. Zodra we met meerdere ervaringen met elkaar een vriendengroep vormen, kunnen we elkaar vragen in de steun van een lotgenoot. Omdat ervaringen meestal afwijken van de eigen ervaringen. In een specifieke situatie onze eigen practice uit het verleden niet aansluit bij het lijden van je lotgenoot.

Group Member Count

36 3 3

Group Manager Count

1 1 1

Group Managers

Ad m. Alexander G. Alexander G.

Group Managers (List)

 • Ad m.
 • Alexander G.
 • Alexander G.

Group Member Cards

Group Manager Cards

Group Discussion

Groepsfoto’s

Group Settings

Conditional Content Display

Conditional Content Hide

Content Restricted to Group Managers

Hero Banner


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.