27-10-2008 ‘Vervolgings-verzoek Demmink niet concreet’

Door Micha Kat op 27 oktober, 2008 in Algemeen11 Reacties

HERNIEUWDE AANGIFTE TEGEN SEKSMONSTER DEMMINK OP JUSTITIE

Wat we reeds enige tijd vermoedden blijkt inderdaad te zijn voorgevallen: het gerechtshof (wij dachten Amsterdam, blijkt nu Den Haag te zijn…. hoe zit dat dan weer?) heeft reeds ‘enige tijd geleden’ (17 oktober) besloten de ‘van pedofilie beschuldigde topambtenaar’ niet te vervolgen, maar deze opmerkelijke beslissing buiten de journalistieke ruchtbaarheid weten te houden, met dank aan de corrupte mainstream media natuurlijk. Uw webmaster heeft al zijn email-alerts ingesteld op ‘Demmink’ maar het aantal hits was nihil omdat zijn naam nog altijd niet officieel genoemd mag worden zoals blijkt uit dit stuk uit De Volkskrant dat uiteindelijk de basis-bron vormt voor de laatste ontwikkelingen in de Demmink-horrorstory (maar zie ook het persbericht van advocate Van der Plas). Uit het artikel en het persbericht komen de volgende overwegingen naar voren het verzoek om vervolging van Demmink af te wijzen: de verzoeker (de Koerd Baybasin) zou ‘niet belanghebbend zijn’ omdat hij zelf niet door Demmink is misbruikt, het verzoek is ‘te ruim geformuleerd’ c.q. ‘onvoldoende concreet gemaakt’ en het verzoek is ‘onterecht’ omdat er ‘nooit officieel aangifte zou zijn gedaan’. Dat laatste is in elk geval onjuist zoals blijkt uit het Demmink-feitenoverzicht: op 2 april 2007 werd aangifte gedaan. Deze aangifte kwam destijds uitgebreid in de media; zelfs NRC Handelsblad wijdde er op 4 april (pagina 3) een bericht aan. Maar het heeft allang geen zin meer deze beslissing van het Hof inhoudelijk te bestrijden, want hier gelden heel andere regels dan die te vinden zijn in onze wetboeken. Intussen melden De Telegraaf en Trouw dat er een nieuwe aangifte tegen Demmink is gedaan, door

een Turks minderjarig slachtoffer van Demmink. De story gaat dus verder.  Opvallend is dat Elsevier op de site -waar gereageerd kan worden- zwijgt over de Demmink-affaire. Eerder nam Elsevier-hoofdredacteur Arendo Joustra het opzichtig op voor Joris Demmink. De homofiele Joustra schreef destijds in een opmerkelijke eigen interpretatie van de feiten: ‘bewijs is nooit geleverd en de betrokken media -Panorma en Gaykrant- hebben bakzeil moeten halen’. Het heeft er nu alle schijn van dat de laffe Joustra bang is voor afkeurende comments op zijn eigen website.

11 Reacties op “‘Vervolgings-verzoek Demmink niet concreet’”

 • Blogsom27 oktober, 2008 om 21:45Hier te lezen:
  http://www.nwo-info.nl/2008/10/27/het-haagse-hof-zit-op-de-demminkdoofpot/
 • Blogsom27 oktober, 2008 om 21:48En alles is weer in een doofpot: lees het hier:
  http://www.nwo-info.nl/2008/10/27/het-haagse-hof-zit-op-de-demminkdoofpot/
 • Micha Kat27 oktober, 2008 om 22:16Zeer opvallend: ook De Telegraaf laat in de berichtgeving over Demmink geen reacties toe.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/2305257/__Aangifte_minderjarige_tegen_topambtenaar__.html?p=10,3
 • R. Hartman27 oktober, 2008 om 22:54Zolang Demmink in functie blijft zullen ALLE onderzoeken stranden. Alleen het feit dat hij hangende het onderzoek (ehh… welk onderzoek?) niet geschorst wordt spreekt boekdelen over hoe onze corrupte bananenmonarchie in elkaar steekt.
 • AIRVD27 oktober, 2008 om 23:32Opmerkelijk, ik was ook benieuwd naar de reacties van het Televaag volk.
 • Inanna27 oktober, 2008 om 23:51Micha, ze hebben het zelfs niet eens gelezen! Die hele aanklacht was LIEFDEWERK = oud papier! Maar het wordt nu toch wel HEET in de doofpot!
  Wie DEMMINK zegt, is kennelijk af!Verder wil ik iedereen verzoeken om even een link te plaatsen als men het er over heeft. Want de pers-versie spreekt boekdelen!
 • victor28 oktober, 2008 om 03:35Geachte heer Peter R. De Vries,
  Ik denk aan Uw prima misdaadverslaggeving en de vele SBS-uitzendingen over een kleine pedofiele zeilinstructeur, die al voor zijn daden door de rechter is bestraft, en door u op de televisie nogmaals aan de schandpaal is genageld. Wanneer komt bij u de moraal uit de AJAX-skybox te komen en onder het motto “gelijke monniken gelijke kapppen” in de Riouwstraat 5 ene grote crimineel, ene Joris D. te achtervolgen totdat hij uw camera uit handen slaat?
  Kom op kerel, wees een vent met ballen, je had politieke aspiraties en wilde met een meerderheid aan het roer van een stuurloze natie komen te staan. Tackel deze ambtenaar Joris D. ….. of ben je daar te laf voor?
 • victor28 oktober, 2008 om 05:08Over de doden niets dan goeds. In zijn stamkroeg sprak ik jaren geleden met Kees Lunshof. In ons gesprek zei ik tegen Kees, je schrijft de laatste tijd zo kritisch en onaardig over het huidige kabinet. Hierop antwoordde hij, dat te doen omdat de VVD in het kabinet het beleid bepaalde en van links geen gevaar te duchten viel en daarom de Telegraaf uit strategische overwegingen oppositioneel schrijft. In het paradijs van Unsere Sjuul wordt dus maar wat aangerommeld. Nadat mijn verbijstering was weggetrokken moest ik plassen. Het scheelde weinig Micha of ik had het ausnahmsweise tegen mijn borrelgenoot zijn grijze pantalon en blauwe colbert gedaan. Dat de Telegraaf niets schrijft over Joris D. is gelet op het bovenstaande dus een meevaller. Met andere woorden, ze zitten er dus mee. Daarom jonge kritische journalisten en redacteuren in dit land die nog niets te verliezen hebben, durf, neem je taak en leven serieus, pak de ingeslapen bende van oude redacteuren en directies hun banen af.
  `Hij is misschien wel de beste chroniqueur die de lezer zich kan wensen. Hij is gul, dat wil zeggen, de lezer krijgt het gevoel, dat de schrijver weinig achterhoudt, zichzelf uitlevert, zijn gedachten en associaties, zijn meningen en zijn emoties, zijn driften en zijn kracht met hem wil delen. Daarbij staat hem een ongebreideld aantal woorden ter beschikking. Hij gebruikt die taal bijna tot in de perfectie`, dat schreef Joop van Tijn over hoofdredacteur H.M.van Randwijk van Vrij Nederland. Wie komt naar de mening van de lezers van deze site in 2008 deze kwalificaties, deze prijs toe?
 • M.28 oktober, 2008 om 11:46Voor de zoveelste keer valt mijn bek open. Het is toch gvd niet te geloven dat dit zomaar kan, ze proberen blijkbaar de schijn niet eens meer op te houden dat we in een rechtsstaat leven.EHB zou zich zijn gristelijke ogen uit zijn gristelijke rotkop moeten schamen.
 • coosie29 oktober, 2008 om 21:44Zie de Metro:
  http://www.metronieuws.nl/index.php?actie=nieuws&c=2&id=94058
 • M.30 oktober, 2008 om 14:19Die Adele van der Plas is wel een wijf met kloten, als ik me even zo mag uitdrukken :-)Zie alleen net pas dat dit artikel uit juli 2007 stamt.

« Ensceneert OM opnieuw ‘dossierverlies’?

‘Hof wilde bewijs tegen Demmink niet bekijken’ »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.