Showdown nadert in Demmink-zaak

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/438/showdown-nadert-in-demmink-zaak.html

https://web.archive.org/web/20080624191910/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/438/showdown-nadert-in-demmink-zaak.html

Gepubliceerd door Micha Kat 20 juni, 2007 in Rechterlijke macht.

LOT JORIS DEMMINK HANGT NOG AAN EEN HALVE ZIJDEN DRAAD

Uw webmaster onderbreekt zijn reces kortstondig om toch een beetje ‘mee te kunnen genieten’ van de spectaculaire ontwikkelingen in de Demmink-zaak.

1.Een nieuwe loot kan worden toegevoegd aan het steeds omvangrijkere Haagse justitiele pedo-netwerk in de figuur van Hans H., de huidige griffier van het Joegoslavie-tribunaal die ooit hoofdofficier was van het Landelijk Parket in Rotterdam. Hij verloor die positie omdat hij chantabel was wegens zijn pedo-activiteiten en werd weggezet bij Milosevic. Soort zoekt soort zullen we maar zeggen.

2. Ronduit sensationeel is de lead in de Nieuwe Revu van deze week dat Eddy de Kroes zijn vrijbrief te danken zou hebben aan zijn kennis van de pedo-activiteiten van de hoge Haagse heren. Deze site zinspeelde al eerder op die mogelijkheid. Het kon gewoon niets anders zijn dan chantage waaraan De Kroes zijn ongekende behandeling te danken heeft gehad. Het is daarbij heel goed voorstelbaar dat de drievoudig veroordeelde vleesfraudeur en onroerend goed-magnaat (die recent nog een van zijn pandjes verkocht aan de Raad voor de Rechtspraak) ook over kennis beschikte inzake Joris Demmink.

3. Inmiddels blijft het pedo-bewijs tegen Demmink zich opstapelen. De basis voor de verdenking vormt de (ingetrokken) aangifte uit 2003. Daarbovenop komt de recente aangifte van Baybasin met keihard bewijs uit Turkije in de vorm van officiele rapportages; dat alles wordt nog eens ondersteund door het chantage-verhaal en de behandeling die Baybasin in Nederland heeft gekregen in de vorm van een aantoonbaar gemanipuleerd proces waarin hij tot levenslang werd veroordeeld. Dit moest dus gebeuren in opdracht van een criminele Turkse regering die Baybasin wilde uitschakelen omdat deze aandacht vroeg voor de drugshandel van de Turkse regering. De Turken gebruikten het dossier-Demmink als chantagemiddel om het fake-proces voor Baybasin af te dwingen. Nu komt daar nog een verklaring van een nieuwe Turkse functionaris bovenop dat hij in Turkije jongetjes moest regelen voor Demmink. Een inzender op deze website zegt dat er ooit een chauffeur van Demmink op mysterieuze wijze aan ‘een hartaanval’ is overleden.

4. Demmink zelf ontkent zijn vermeende pedofiele activiteiten inmiddels ‘met klem’. Hij heeft natuurlijk geen andere keus, maar zijn lot lijkt inmiddels toch wel bezegeld. Hoe ver is de Nederlandse staat nog bereid te gaan in het beschermen van Demmink? Inmiddels is het overduidelijk dat het uit de wind houden van Demmink de hele Nederlandse rechtsstaat om zeep gaat helpen.

Uw webmaster is er best trots op dat de eerste twee verwijzingen op Google bij Joris Demmink naar zijn website gaan. In de zaak-De Kroes is deze site actief geweest met de onthulling over de verkoop van het pand van De Kroes aan de Raad voor Rechtspraak. Verdere links zijn te vinden binnenin de betreffende artikelen.
Uw webmaster wijst er tevens op dat deze site is genomineerd voor de prestigieuse Persprijs Jacques van Veen voor juridsiche journalistiek. Dat betekent dan mensen als Rein-Jan Hoekstra en Bert van Delden die aan deze prijs verbonden zijn deze stukken ook allemaal lezen. Als deze site de prijs in de wacht gaat slepen (wat eigenlijk niet anders kan want wie gaat er nou een prijs geven aan een medium dat het grootste schandaal uit de Nederlandse juridische geschiedenis weert uit de kolommen?) zal uw webmaster in zijn toespraak in aanwezigheid van Ernst Hirsch Ballin (de minister komt tradiotioneel naar de feestelijke uitreiking) nog eens kond doen van zijn avonturen in Kazachstan en Kyrgizie. Want om daar nou te gaan hebben over het verkrachten van kleine jongentjes door een man met wie Ernst wekelijks uren zit te vergaderen, nee, dat kan zelfs hij niet aan.

6 Reacties op “Showdown nadert in Demmink-zaak”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Redactie20 Jun 2007 om 09:14Uit dagblad Metro:Griffier van Tribunaal
  betrokken bij pedo-zaakDe huidige griffier van het Joegoslavië-tribunaal, Hans H. is volgens
  weekblad Nieuwe Revu betrokken geweest bij een pedofielen-affaire eind jaren
  negentig. De zaak waarin hij in verband werd gebracht met misbruik van
  minderjarigen kwam pas onlangs aan het licht.Eind jaren negentig deden rijksrecherche, BVD (nu AIVD) en jeugd- en
  zedenpolitie onderzoek naar een pedofielennetwerk. In dit zogenoemde
  ORolodex-onderzoek¹ zouden verklaringen liggen, voornamelijk tegen
  hoofdofficier Hans H. meldt een nauwbetrokkene aan Nieuwe Revu. H. was op
  dat moment hoofd van het landelijk parket van het openbaar ministerie in
  Rotterdam. In 1999 loopt het Rolodex-onderzoek echter met een sisser af.
  Plotseling worden er geen relevante telefoongesprekken meer opgevangen en
  ook huiszoekingen leveren weinig op. Volgens het onderzoeksteam moeten de
  betrokkenen getipt zijn over het onderzoek. Strafbare feiten over de twee
  officieren zijn niet naar buiten gekomen.Afgezien van de strafbaarheid van seks met minderjarigen, zouden de
  betrokken ambtenaren ook bijzonder gevoelig kunnen zijn voor chantage. Dat
  zou kunnen blijken uit de zaak tegen multimiljonair Eddy de Kroes, die
  Nieuwe Revu in het artikel schetst. De Kroes ontsprong jaren geleden op
  onbegrijpelijke wijze de dans in een fraudezaak, waarin Hans H. de
  procureur-generaal was.
 2. Redactie20 Jun 2007 om 16:02woensdag 20 juni 2007
  Nog even. Joris zegt nooit als kindervriend te zijn opgetreden. Is het misschien toch aardig om de volledige verklaring van een Turkse veiligheidsagent af te drukken, zoals die voorkomt in de pleitnota van Adèle van der Plas en Pieter Herman Bakker Schut. Luidde alsvolgt:“Ik heb meer dan twintig jaar gewerkt bij de Turkse politie. Ik heb eerst als agent gewerkt op het politiebureau van Fatih in Istanbul en later achtereenvolgens als hoofdagent, hoofdinspecteur en commissaris voor het korps in Istanbul. In 1997 ben ik met vervroegd pensioen gegaan. Midden jaren negentig coördineerde ik de beveiliging van buitenlandse staatslieden en diplomaten in Turkije. Meneer Demmink heb ik ook zo leren kennen. Ik wist dat hij een belangrijk ambtenaar was in Nederland. Hij is meerdere malen in Turkije geweest en ik heb steeds zijn beveiliging gedaan. Hotel Akgun was het hotel waar hij bijna altijd verbleef als hij in Istanbul was en daar werd ook van alles besproken. Ik weet niet veel details over de zaak Hüseyin Baybasin, maar wat ik wel weet is dat meneer Demmink aan de lopende band vervalst bewijsmateriaalk kreeg over Baybasin. Ik weet ook niet of hij wist dat het om vervalst materiaal ging. Ik neem aan van wel, want hij had nooit vragen en hij vroeg ook niet hoe het materiaal was verzameld. De homosexuele geaardheid van meneer Demmink was bij ons bekend en ook dat hij het het liefst met jonge jongens deed. Mij werd van bovenaf opdracht gegeven om een minderjarige jongen voor hem te ronselen. Dat heb ik ook gedaan door bij een politiebureau dat niet ver van het hotel ligt, een straatkind op te halen dat vast zat voor diefstal. Dat heb ik twee avonden achter elkaar gedaan voor hem. We moesten hem plezieren van onze baas, zodat hij een tegenprestatie zou leveren. Wat die tegenprestatie toen was wist ik niet. Pas veel later begreep ik dat het om Hüseyin Baybasin ging.”Sorry. Even naar het toilet. Stay tuned.
 3. niemand16 Aug 2007 om 03:05Is dat niet toevallig dezelfde mijnheer Milosevic die, net toen hij op het punt stond om een boekje open te gaan doen, op onverklaarde wijze in zijn cel werd vermoord?
 4. iemand16 Aug 2007 om 09:27Nee, niemand, Milosovic was een oorlogsmisdader die heeft gezorgd voor een brute oorlog en duizenden doden. Het enige waar hij een boekje over kon open doen was de manier hoe een dictator te worden. Het lijkt me logischer dat Milosovic zichzelf heeft vermoord puur om de VN te sarren want zo type was het. Niet iedereen is een klokkenluider en niet iedere klokkenluider verteld de waarheid.
  Lees de krant of een goed boek voordat je domme comments achterlaat.
 5. vwt519 Aug 2007 om 21:47Milosovic kon niet veroordeeld worden, anders zou er een precedent worden geschapen.
  hij moest dood
 6. NWO-INFO » Blog Archive » Baybasin haalt Demmink uit de doofpot. (17)Pingback op 6 Aug 2007 om 12:09

« Reces van de webmaster tot eind juli

Strop rond Joris Demmink verder aangetrokken »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.