Schijn-aanval Justitie op pedo-log Geenstijl

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/809/schijn-aanval-justitie-op-pedo-log-geenstijl.html

https://web.archive.org/web/20080701222226/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/809/schijn-aanval-justitie-op-pedo-log-geenstijl.html

Gepubliceerd door Micha Kat 27 juni, 2008 in Algemeen.

Nogal doorzichtig, het trompetgeschal waarmee Justitie thans het zogenaamd ‘rebelse’ Geenstijl aanvalt! En dan het verlekkerde gekir waarmee het ’shocklog’ zich deze liefkozingen laat welgevallen! Het lijkt Joris Demmink wel die een van zijn schandknaapjes verorbert. Het zwijgen van Geenstijl over de Demmink-zaak bewijst eens te meer dat het ’shocklog’ tegenwoordig de kant heeft gekozen van de pedofielen. In juni 2007 ging Geenstijl nog voor de NRC Ombudsman door het stof en tikte wel een braaf stukje op over de kinderverkrachter op Justitie maar anno 2008 ligt de loyaliteit geheel en al bij Demmink, net als die van grote broer De Telegraaf overigens dat via Joost de Haas een nogal doorzichtige poging deed ervoor te zorgen dat de kinderverkrachter zijn gang kan blijven gaan. Maar de collaboratie van Geenstijl gaat nog veel verder en is nog veel smeriger, want niemand neemt die aanval van Justitie toch serieus op basis van drie zogenaamd ‘foute’ postings? Laten wij u voor uw gemak maar even uitleggen hoe de vork in werkelijkheid in de steel zit! De actie tegen Geenstijl is een afleidingsmanoevre voor de toenemende pogingen van Justitie deze website uit de lucht te halen. Terwijl de mainstream-media zich druk maken om Geenstijl probeert Justitie achter ieders rug om deze site te kraken. Want Klokkenluideronline is bezig met het ontrafelen van de grootste boevenbende uit de Nederlandse geschiedenis en die boevenbende heet niet Camorra of Cosa Nostra of Triaden of Vrijmetselarij maar…….

het Ministerie van Justitie onder leiding van kinderverkrachter Demmink! Het is een van de eerste lessen uit de spindoctors-kunde: leid de aandacht af van wat er werkelijk toe doet! Intussen verrichten onze technici wonderen door de ene aanval na de andere op deze site af te slaan…. Wordt vervolgd!

12 Reacties op “Schijn-aanval Justitie op pedo-log Geenstijl”

Feed voor dit bericht

 1. Rabarberke27 Jun 2008 om 11:53Oh als justitie dit probeert te kraken, blokkeer je die ip nummers toch gewoon?En laat maar eens logs zien dat justitie dat is en niet de reguliere shit die elke website voor zijn kiezen krijgt.
 2. Lion Cachet27 Jun 2008 om 12:42LS…Wat een naïef manneke ben ik toch mijn leven lang geweest. Dat er viezerikken rondlopen heb ik mijn hele leven lang geweten. Altijd gedacht dat het RECHT daar wel raad mee zou weten. Zelf ook het een en ander meegemaakt. Dat werd afgedaan met: Je moet je niet aanstellen…
  Nu hoop ik werkelijk dat de tijd van WRAAK is aangebroken en dat het vuur van de VERGELDING tot in de hemel zal reiken…Branden zullen ze !
 3. Marthijn Uittenbogaard27 Jun 2008 om 18:27Ik wil weer kunnen posten op GeenStijl. Nu beschouw ik ze als oude media, d.w.z. manipulatief.Micha vertel me eens jouw seksuele perversies. Daar ben ik nu toch wel benieuwd naar.
 4. Rudolf Paul27 Jun 2008 om 19:34Voor de pedo’s die hier komen lezen:
  http://www.volkskrantblog.nl/bericht/79798
 5. Wieteke27 Jun 2008 om 20:25Marthijn schreef: Ik wil weer kunnen posten op GeenStijl.Goh, ik heb ook (uit zeer betrouwbare bron) vernomen dat je je politieke inspiratie’s nog niet aan de wilgen hebt gehangen! Hoe zat dat ook al weer? De vorige naam was gekoppeld aan een pedopartij (!) en was voor veel mensen te lastig en/of moeilijk uit te spreken. Dusse…als je even je nieuwe partijnaam doorgeeft kunnen wij horen of dat het ‘lekker’ klinkt. Succes met je studietoelating!
 6. Marthijn Uittenbogaard27 Jun 2008 om 23:00Mevrouw Wieteke zonder achternaam. Informatie over mijn partij is hier te vinden: http://www.pnvd.nl
  Daar kunt u ook zien dat niet ik maar Norbert de Jonge wil studeren. Zelf ben ik al wijs genoeg en hoef niet te studeren om een papiertje te krijgen waardoor je zogenaamd officieel deskundig bent. Universiteiten zijn meer en meer banenfabrieken voor het bedrijfsleven dan dat er onderzoek wordt verricht en kritisch wordt gedacht.@ Rudolf Paul
  Ik lees toch echt liever een boek van Gerard Reve.
  Ik heb de echte Ad nog helpen verhuizen wat zijn campingspullen betreft; geen pop aangetroffen. Ook zat Demmink, Paul de Leeuw of André van Duin niet in zijn caravan. Dit ter informatie voor Micha.
 7. Ad28 Jun 2008 om 08:19Uittenbogaard schei toch een keertje uit, ga borden wassen of zo, maar maak jezelf niet belachelijker dan je al bent.
 8. Mirror28 Jun 2008 om 08:46@ Ad-Yvonne
  Ga eens terug naar jou eigen leugens weblog!
 9. DNH28 Jun 2008 om 13:32“leid de aandacht af van wat er werkelijk toe doet!”
  Maar mijn beste Micha, waar dacht je dán waar justitie de afgelopen vijfentwintig jaar mee bezig was?
  Kinderen beschermen tegen kinderlokkers of zo?
 10. balinees28 Jun 2008 om 14:44Bemoei je er niet mee DNH.
  Naast Norbert die nog moet studeren heb JIJ al HELEMAAL geen verstand!
 11. Leo28 Jun 2008 om 15:24Mirror ga er maar eens lezen op stopkindeseks.nl kun je misschien nog wat van opsteken.
 12. lolke28 Jun 2008 om 21:55zie www.dedoorzetter.nl
  Ook nu weer als je bovenstaande leest, wat een vuiligheidIk kan het niet genoeg benadrukken hoe groot crimineel rechtsijsteem
  wij hebben hier in Nederland, en hier doen adv deurwaarders burgm en noem maar op allemaal aan mee
  En ik spreek al jaren uit ervaring maar niemand durft het naar buiten tebrengen
  klik maar eens opVERVALSINGEN EN LEUGENS
  EEN CRIMINEEL
  ONSCHULDIG MET BEWIJZEN

« Joris Demmink uitgeleverd aan Tjechie?

Justitie-orgieen en chantage op Antillen »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.