PvdA ten onder aan fraude, sex en corruptie

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/643/pvda-ten-onder-aan-fraude-sex-en-corruptie.html

https://web.archive.org/web/20080328102942/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/643/pvda-ten-onder-aan-fraude-sex-en-corruptie.html

Gepubliceerd door Micha Kat 25 maart, 2008 in Algemeen.

Dat was even schrikken: Neza Albayrak, de oudere zus van onze onvolprezen staatssecretaris van Justitie Nebahat blijkt vorig jaar naar huis te zijn gestuurd als wethouder te Dordrecht! Nadere details volgen in het NOS Journaal en de landelijke dagbladen…. niet dus! Waar de media er niet genoeg van kunnen krijgen de politieke carriere van dochter Marijnissen te coveren, werd in alle toonaarden gezwegen over ‘Albayrak-gate’ dat qua journalistiek toch hele aardige kanten heeft….
In between werden we als argeloze Nederlanders ook nog getrakteerd op het incident rond wethouder Arnhold Hagenaars (PvdA) even verderop in Bergen op Zoom die stomdronken van zijn barkruk lazerde en voor vijf weken uitgeschakeld schijnt te zijn. Vorige week speelde zich elders in den lande in de gemeente Dinkelland een persoonlijk drama af rond wethouder Krouwel (PvdA) die deze week ‘met onmiddellijke ingang heeft besloten zijn functie neer te leggen’, In een vlaag van verstandverbijstering had deze talentvolle bestuurder zich schuldig gemaakt aan ‘een belangenverstrengeling in een ruzie met zijn buren‘. No sweat, kan de beste gebeuren.

Enige tijd geleden hadden we die ongelukkige samenloop van omstandigheden in Amsterdam ZO rond de belangenverstrengelde PvdA-deelraadsleden aldaar, een affaire die uiteindelijk zelfs leidde tot het opstappen van de directeur van de Amsterdamse Rekenkamer omdat de vernietigende uitkomsten naar de integriteit van deze socialisten in zijn rapport door Job Cohen zelve van tafel werden geveegd….Groot gelijk, Job! Maar wat horen we daar? Breaking news uit het nabijgelegen Almere waar de wethouders Johanna Haanstra en Adri Duivesteijn de openbare taxi als hun prive-vehikel beschouwden ter vervoer van familieleden en prive-uitstapjes hetgeen zo uit de hand liep dat klokkenluiders in de gemeenteraad de zaak naar buiten brachten…. De Volkskrant zette alles op alles om de zaak te bagatelliseren, natuurlijk ten dienste van ons aller landsbelang. Nu we het toch over landsbelang hebben….. wethouder Hennah Buyne (PvdA) te Amsterdam is vorige week ook opgestapt omdat ze had zitten liegen en draaien over haar rol in de fameuze ‘multiculti-lesbrieven’ die uiteraard waren opgesteld louter en alleen om het landsbelang te dienen…. Buyne kan nu terug naar de rechterlijke macht om daar verder het landsbelang te dienen.
Misschien is het aardig van de gemeentepolitiek een uitstapje te maken naar het kabinet, of nee, wacht effe! We zouden bijna de Nijmeegse wethouder Depla vergeten die zich in het fietsenhok liet pijpen door een VVD-raadslid maar er ook niet voor terugdeinsde zijn macht te misbruiken als zijn seksuele wensen niet stante pede in vervulling werden gebracht! Dan toch maar door naar het kabinet. Daar komen we allereerst minister Guusje ter Dorst (PvdA) tegen die als burgemeester van Nijmegen (mooie boel daar; kan zij die Depla niet een paar keer per week pijpen?) een voorkeursbehandeling kreeg van de politie toen ze dronken achter het stuur bleek te zitten. Moet kunnen, je bent socialist of je bent dat niet! Naast haar in de ministerraad zit vaak Bert Koenders (PvdA) die een peperduur project ten dienste van het landsbelang ‘gunde’ aan zijn partijgenoten van het bureau BKB. Bertje overtrad ook nog eens de Europese aanbestedingsregels die toen blijkbaar geen enkele rol speelden maar in de discussie over de gratis schoolboeken opeens van doorslaggevend belang leken te zijn. Dan hebben ook nog Fransje Timmermans. Goed, deze talentvolle en sympathieke ‘rasbestuurder’ heeft de pech op een weinig populair dossier te zitten, Europa. Dat verschaft hem dus, opnieuw in het kader van het landsbelang, het volste recht grote sommen belastinggeld over te hevelen naar stichtingen van de PvdA. Europa is tenslotte een must en is het niet de plicht van elke verantwoorlijke bestuurder voor ‘voldoende draagvlak’ te zorgen, als dat niet goedschiks kan dan maar kwaadschiks? Bravo Frans! Heel goed ook dat jouw partij (PvdA) op de onthullingen van Van Bommel over deze vorm van ‘zelffinanciering’ reageerde met de woorden: “Harry van Bommel is een psychoot!” Een partij die ten onder gaat aan crimineel gedrag van frauderende en corrupte bestuurders, waarom zou die partij nog zoeken naar gewone argumenten?
Maar er is hoop… alles komt goed! Want de PvdA zou de PvdA (PvdA) niet zijn als er van hogerhand niet een groots en meeslepend offensief zou worden afgekondigd tegen deze ontoelaatbare praktijken… het ‘Groot Anti Fraude Offensief‘ ook wel genoemd het Eerste Vijfjarenplan tegen zelfverrijking door partijleden….

4 Reacties op “PvdA ten onder aan fraude, sex en corruptie”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. prof. joris voorhoeve25 Mrt 2008 om 19:03Op instituut Clingendael hadden wij ook traag gezien dat de machinaties van Ad ‘Wereldbank’ Melkert een plek hadden gekregen in dit interessante overzichtsverhaal.
 2. Wouter ‘van voor naar achter van links naar rechts’ Bos26 Mrt 2008 om 00:29http://www.elsevier.nl/nieuws/politiek/artikel/asp/artnr/198670/index.htmlIk zou ook nog graag de diefstal van gemeenschapsgelden willen toevoegen door onze tandem Koeders/Herfkens (zie link) vanuit onze vaste beleidslijn top-partijleden in ‘buitenlandse dienst’ (ook Melkert, Ritzen) een extra injectie gemeenschapsgeld te bieden zodat ze er lekker tegenaan kunnen gaan in den vreemde!
 3. Willem26 Mrt 2008 om 01:35Dat het nieuws over Neza Albayrak het journaal en de kranten niet haalt verbaast me niet meer. Toen ik vernam dat Melkert betrokken is bij de kwestie Herfkens (zie onderstaande link) heb ik dat diverse media ook laten weten. Totaal geen respons. Gelukkig heeft Ewout Irrgang het wel opgepikt.http://willemzwijgtnietmeer.web-log.nl/willemzwijgtnietmeer/2008/02/ad-melkert-kree.html
 4. Francois26 Mrt 2008 om 10:01Het is niet vreemd wanneer een structuur zich zo isoleert, er binnenskamers rare dingen gebeuren. Onze politiek is zo’n structuur. Door het aannemelijk te maken dat “niet zomaar iedereen” de Kamer in moet kunnen heeft de politiek een dermate hoge drempel opgeworpen dat het enige contact dat de burger nog heeft met de politiek door de omroepen wordt bepaald. Moge het flauw gevonden worden, het riekt weer eens naar situaties van Animal Farm.Onze Volksvertegenwoordigigng is geen volksvertegenwoordiging meer, maar een eigen belangenvereniging, gefinanciert met ons belastinggeld. Ook al heeft de Kamer als taak de regering te controleren, wie controleert de Kamer?Zolang de controleurs zichzelf controleren zal dit zo blijven, wat niet eens wegneemt dat het werkelijk voorbij zal zijn als er van buitenaf gecontroleerd wordt. Maar in ieder geval is het een structurele fout om geen klokkenluidersrol binnen de kamer te hebben.V&V is een nieuwe partij die dat als speerpunt taak op zich genomen heeft; de Kamer controleren en een klokkenluider rol op zich nemen, daarnaast er aan bijdragen om belijd af te dwingen waar de burger om zit te springen. V&V wil de verantwoordelijkheid voor bestuurlijke transparantie bij de overheid leggen d.m.v. een dept van Bestuurlijke informatie. Joris e.a.: doen jullie mee? Komende verkiezingen doen wij meeMeer: vrijenvooruitstrevend.nlgroeten
  Francois Geelen
  Lijsttrekker

« Worden Haarlemse rechters onder ede gehoord?

PvdA ten onder aan fraude, sex en corruptie (2) »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.