Media-overzicht op JD-Hyves

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1318/media-overzicht-op-jd-hyves.html

https://web.archive.org/web/20081209033449/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1318/media-overzicht-op-jd-hyves.html

Gepubliceerd door Micha Kat 7 december, 2008 in Algemeen.

Het toegewijde team dat de redactie vormt van de JD-Hyves website blijft uitbreidingen en verbeteringen doorvoeren zodat deze site thans is uitgegroeid tot een bijna volwaardig JD-archief, samen met deze site uiteraard. Het aantal leden nadert met rasse schreden de 6000. Allemaal mensen die vinden dat Joris Demmink voor de rechter moet worden gebracht zodat voor eens en voor altijd kan worden vastgesteld of hij een kinderverkrachter is ja dan nee. Met name interessant op de JD-Hyves is het ‘mediaoverzicht’ onder het kopje ‘Joris D. in de media’ met linken naar JD-items op Nova, Netwerk, EenVandaag, Elsevier, Trouw, Telegraaf en andere media. Om nog maar eens te onderstrepen hoe groot deze zaak is en hoe absurd het is dat al die media er thans geen woord meer aan durven te wijden, zelfs niet als ze daaroe door tientallen lezers worden opgeroepen zoals De Volkskrant. Maar ‘wij van internet’ weten wel beter: Demmink will go down!

7 Reacties op “Media-overzicht op JD-Hyves”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Wim Heitinga8 Dec 2008 om 07:08In eerste instantie zou een onafhankelijk en transparant onderzoek naar de feiten in deze affaire wenselijk zijn.
  De vele publicaties, het volhardende én integere werk van Micha Kat, op deze website mogen niet worden weggewuifd met een misplaatst “Het is gewoon niet waar!”.
  Mocht ons parlement er enig belang aan hechten, dat burgers hun vertrouwen herwinnen in de overheid en de Nederlandse rechtstaat, dan dwingen zij de minister van Justitie een onafhankelijke onderzoekscommissie samen te stellen.
  Aan de hand van de uitkomsten van dat onderzoek zou dan onomstotelijk moeten blijken of Joris Demmink zich, al dan niet, voor een rechter moet verantwoorden.
  Zo’n onderzoek is niet alleen in het belang van de Nederlandse rechtstaat, maar zeker ook voor Joris Demmink en het ambt secretaris-generaal.
  Want als je reputatie én integriteit zo vernietigd is door een vermeend ‘mafia-complot’, moet je alle wettelijke maatregelen toejuichen die je publiekelijk kunnen rehabiliteren.
 2. Dorotee8 Dec 2008 om 10:07Geachte heer Heitinga.
  U slaat de spijker op z’n kop.
  De meest juiste reactie op deze site.
 3. Blogsom8 Dec 2008 om 11:43Ik sluit me aan bij W. Heitinga. Mijn vraag voor Micha: waarom horen we nooit iets van “legale” pedofilesites zoals hier:
  http://www.nujij.nl/pedofielensite-linkt-opnieuw-naar-foto-amalia.4231894.lynkx
  Is de pedofilie dan toegestaan (legaal) en wat vinden ze daar omtrent bij de psychiatrische en andere hulpdiensten voor jonge kinderen?
  Hier nog een linkje uit Engeland:
  http://www.nujij.nl/wikipedia-pagina-geblokkeerd-in-het-verenigd.4232729.lynkx
  Ook vraag ik me af hoe men denkt een onafhankelijke onderzoeksteam van advocaten samen te stellen? De hele Nederlandse samenleving is één en al een samenraapsel van gedifferencieerde zuilen en andere belangen verstrengeling, die mekaar helpen om alles bij het oude te laten.
  Wij hebben ook een Ombudsman, wat kan hij voor je betekenen?
  Waarom kijk je niet naar hoe ze het in het buitenland doen: waar wel een onafhankelijke rechtelijke macht is, met een onafhankelijke en neutrale stelsels van diverse platformen die de burgers belangen dienen? Dat kunnen we hier in Nederland ook opzetten.
  The old boys network moet dan goed onderzocht worden en de schuldigen moeten veroordeeld worden. Ook medeschuldigen, diegene die het wisten en niets deden.
  Het is hier gebruikelijk als een minister zich ergens aan schuldig maakte, heel soms stapt hij uit zichzelf op, om daarna, later alweer ergens anders een minister te worden. Dat zie je nergens in het buitenland, alleen hier. Zo kan het niet verder doorgaan.
  Als een gewone burger zijn baan verliest, dan krijg hij een uitkering en mag niet meer soortgelijke positie innemen, dat moet ook voor ambtenaren gelden. Gelijke rechten voor iedereen.
  Micha, heb je ergens een e-mailadres staan?
 4. E-bee8 Dec 2008 om 13:30Een onafhankelijk onderzoek is niet meer mogelijk in NL, niet bij de politiek, noch bij justitie, noch politie en evenmin de Nat. Ombudsman, zelfs mogelijk uw eigen advocaat, die vervolgens weer op dezelfde patronen stuit. Dan bij hoge uitzondering maar zoals ook bij Baybasin zie je het vastlopen op dit netwerk.
 5. janick8 Dec 2008 om 15:21De Nationale Ombudsman is een verlengstuk van de 2de Kamer, dus de politiek. Uit die hoek heeft Kat niets te verwachten en Joris D. niets te vrezen. Het enige wat overblijft voor Baybasin is het Europees Gerechtshof. Hij heeft een oneerlijk proces gehad en Joris D. in het geheel geen proces. Dus mevrouw mr. van der Plas op naar Strasburg.
 6. tess8 Dec 2008 om 18:51De Volkskrant (6 december, pagina 5 Buitenland) laat weten dat De Turkse politie steeds gewelddadiger wordt.Dit zegt Human Right Watch.“Turkije moet zijn gewelddadige en schietgrage politiecultuur aan pakken” zegt kenneth Roth, directeur van de HRW.Welicht een omweg, inzake Demmink, maar toch.Turkije behoort nu tot de EU. Daar gelden bepaalde regels al waar het politieapparaat zich aan heeft te houden. Doen ze dat niet moeten er sancties volgen toch? In ieder geval dient hierover gepraat te worden.Ver gezocht, maar niet geschoten altijd mis geschoten! En ik heb altijd gezegd, Demminks leef- en criminele handelwijze komt aan het licht door iets anders dan waar hij in eerste instantie door deze site van wordt aangeklaagd!
 7. tess8 Dec 2008 om 18:52En als het zover is … heeft De Kat zijn dossier op orde!

« Fortis-advocaat van ‘JD-kantoor’ in opspraak

‘Hij is met een kunstlul gepenetreerd’ »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.