Lidy Nicolasen doet alsof ze gek is

Bron: https://web.archive.org/web/20090705173542/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1284/lidy-nicolasen-doet-alsof-ze-gek-is.html

Origineel: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1284/lidy-nicolasen-doet-alsof-ze-gek-is.html

Gepubliceerd door Micha Kat 23 november, 2008 in Algemeen.

De Volkskrant ligt in een medelijwekkende kramp over de zaak-Demmink

door Pamela Hemelrijk

Sjonge! Volkskrant-verslaggeefster Lidy Nicolasen zal intussen wel flink spijt hebben van haar reclamestunt! In een ondoordachte opwelling van links populisme riep ze de lezers op om met suggesties te komen voor artikelen. Dit alles onder het motto: “Lezer, zeg het maar! Wat verlangt u van mij? Waar moet ik de komende weken eens mijn tanden in gaan zetten? ” Want de redactie verstaat zijn vak, en paart kennis aan ervaring, “maar”, voegt het oude stofnest er bescheiden aan toe, “zelfs wij zien wel eens iets over het hoofd”.

Dat lieten de lezers zich geen twee keer zeggen. In no time waren er meer dan 200 reacties binnengestroomd bij de betreffende rubriek. En lo and behold! Ongeveer een kwart van de reacties ging over de stinkende beerput rond Joris Demmink, de pedofiele Secretaris Generaal van Justitie die al jaren ongestoord zijn lusten kan botvieren op minderjarige jongens, omdat regering en justitie hem de hand boven het hoofd houden. Daarbij ijverig een handje geholpen door de mainstream media, die over dit godgeklaagde schandaal zwijgen als het graf. Die radiostilte zit de lezers knap hoog, zo blijkt, en ze steken hun walging dan ook niet onder stoelen of banken. “De etterbult Joris Demmink natuurlijk!”schrijft er eentje. “En niet te vergeten zijn medeplichtigen Hirsch Ballin en Donner”. “Waarom worden Joris Demmink en zijn pedo-maffia uit de wind gehouden?”, schrijft een ander.

“Waarom houden de media zich afzijdig? Worden ze onder druk gezet?” Weer een ander: “Nederland is minstens zo erg geworden als Belgie met de bende van Nijvel en Dutroux. We hebben een laffe pers die alleen nog maar ten gunste van de regering publiceert.” Zo Lidy, dan kan de redactie in zijn zak steken! Dat komt er nou van als je de lezers pontificaal uitnodigt om hun hart te luchten! Dan doen ze het, en niet zo zuinig ook.

Vervolgens maakte Lidy de zaak nog erger door met een voorlopige inventarisatie te komen. Volgens haar zaten de lezers vooral te springen om artikelen van het slag “Waar is op heden het respect voor de straatagent gebleven”, en “VMBO-leerlingen zijn leuk”. Over Demmink geen stom woord, behalve dan terloops in de laatste zin: “Voor de Demmink-haters verwijs ik naar bijgevoegd verhaal dat ik ruim een jaar geleden heb geschreven.”

(Dat artikel was getiteld “Een hardnekkige fluistercampagne”, en fraai staaltje van damage-control: “Er is een boef, er zijn engelen en intriganten, en achter elke deur liggen complottheorieën” meesmuilt de lead.  “Ingrediënten voor dé thriller van de natte zomer 2007. Hoofdpersoon is Joris Demmink, secretaris-generaal van het ministerie van Justitie. Bedrijft hij bij verboden seks met jongetjes of is hij het slachtoffer van een fluistercampagne? Het PvdA-Kamerlid Aleid Wolfsen kan de thriller gestolen worden: ‘Linksom of rechtsom, de minister moet die roddel- en achterklap stoppen.’”)

Daarna was het hek helemaal van de dam, en was het alleen nog maar Demmink wat de klok sloeg op de site: “Het is ronduit beledigend om verontruste en sociaal betrokken burgers én de hierboven reagerende Volkskrant-lezers weg te zetten als Demmink-haters. Ik zeg bij deze mijn abonnement op.”… “Dus dit is hoe de Volkskrant denkt over democratie; laat het volk maar wat meebabbelen en dan doen we net of we ze serieus nemen. Wat een kleinburgerlijke bullshit! Stelletje hypocriete onbenullen,dit is ordinair lezersbedrog, bah!” … “U hoort blijkbaar ook bij het establishment en vindt het vervelend als uw vriendjes niet zo koosjer blijken als u dacht.”  … “De term ‘Demmink-haters érvaar ik als uiterst neerbuigend en beledigend. De feiten rond deze meneer stapelen zich op, en de reageerders willen een ECHT onderzoek, wat er tot nu toe niet is gekomen. Màg u er soms niet over schrijven van de hoofdredactie? Als u weer zo’n vraag in de krant zet, vertel er dan meteen bij welke onderwerpen taboe zijn. Ik reageer niet meer op zo’n flutjournaliste.”

En zo gaat het maar door.

Arme Lidy. Heeft die zich even in de nesten gewerkt! Maar ze heeft de oplossing gevonden:ze doet net of ze gek is. Dezer dagen kwam ze aanzetten met een ‘voorlopige top-tien van lezerssuggesties’. Op één staat het onderwerp ‘lokale democratie’, dat gek genoeg in de comments zegge en schrijve 0 keer wordt genoemd. De tweede plaats is voor ‘waternormen’ (0 keer genoemd), op drie staat ‘politie’ (0 keer genoemd, behalve dan in de term politiek correct), op vier ‘alternatieve geneeskunde’ (0 keer), op vijf ‘ de fusie van Zeeuwse ziekenhuizen’ (0 keer), op zes ‘CWI en UWV’ (0 keer), op zeven ‘De golfbanenplaag’ (0 keer), op acht ‘olie- en gaswinsten’ (0 keer; het wordt eentonig), op acht ‘malafide postorderbedrijven’ (u raait het al; 0 keer genoemd), en tenslotte op tien ‘buitenlandse universiteiten’.

De indieners van deze top-tien onderwerpen worden erbij vermeld, maar gek genoeg heb ik op de site niet één van die namen terug kunnen vinden. Ze hebben hun suggesties blijkbaar allemaal per postduif bij Lidy laten bezorgen. Wel verzekert Lidy haar lezers dat Demmink ‘op het netvlies blijft staan’. Fijn Lidy, dat is een hele geruststelling.

Enfin, u heeft nog een maand de tijd om suggesties bij Lidy in te dienen, dus ik zou zeggen: maak van u hart geen moordkuil, en doe ook een duit in het zakje! “De uiteindelijke keuze daaruit”, lispelt de star-reporter geniepig, “is aan mij, net als de uitvoering.’

Zeg dat wel Lidy, zeg dat wel.

43 Reacties op “Lidy Nicolasen doet alsof ze gek is”

RSS Feed voor dit bericht

 1. E-bee23 Nov 2008 om 17:24De uiteindelijke keuze is niet eens aan Liddy, probeert ze nog te doen voorkomen. Daar mag ze niet over schrijven van de redactie van de Volkskrant. Ze heeft toch geen mening.
 2. AIRVD23 Nov 2008 om 18:00De Volkskrant en de Telegraaf beoefenen geen objectieve journalistiek maar zijn propagandakanalen. Onafhankelijke pers is een van de pijlers van een gezonde democratie. In Nederland is deze compleet weggevallen.
  Het zijn allemaal broodschrijvers bang voor hun baantje en hypotheek.
 3. Rudolf Paul23 Nov 2008 om 18:12Het lijken verdomme wel kranten uit de tweede wereldoorlog die meeheulden met de bezetters.
 4. euro99923 Nov 2008 om 19:23De pers wordt al jaren gecontroleerd, gedicteerd en gecensureerd door de RVD – AIVD – RID – PID – KLPD – CID – MID Op praktisch elke redactie is wel iemand actief die of stroman is van 1 van de vele geheime diensten of een directe verklikker is richting de regionale politie en gemeente. Nu zult u denken, de gemeente? Ja elke gemeente heeft 1 of meerdere ambtenaren veiligheidszaken die een direct lijntje hebben met 1 van de geheime diensten.Heeft u bijvoorbeeld eens een fel redactioneel stukje geschreven in uw gemeentelijke onbeduidende krant? De kans is groot dat u afgeschilderd wordt als een Politieke Activist, of een gefantaseerde andere code. Ja voor iedereen die maar even tegen de stroom invaart krijgt een mutatie die praktisch altijd doorgegeven wordt aan de AIVD en deel zal uit maken van 1 van die vele duizenden dubieuze dossiers waar waarschijnlijk geen donder van klopt. Er is dus geen enkel verschil met het regime van Fidela uit Latijns Amerika of bijvoorbeeld de stazi’s uit het voormalig oostblok. De bovenwereld bestaande uit de Oranjes, het OM, Justitie, de geheime diensten,de gerechtelijke macht, defensie, de multinationals dulden geen assertieve Nederlanders. Om de macht en het kapitaal te behouden en te verstevigen is praktisch alles geoorloofd in de bovenwereld.De zgn terreurdreiging is slechts een afleidingsmaneuvre en bestaat er geen terreur in Nederland Het is eigenlijk alleen van de overheid afkomstig.De zgn terreuractie van de 2 jonge Hollandse knapen enkele jaren geleden die werden bestormd door een half politieleger en ja u leest het goed ook toevallig de Rioutstraat in Den Haag waar Demmink ook schijnt te wonen was net zo dubieus als alle vraagtekens van het vermoedelijke duivelse draaiboek van 09 – 11 in Amerika. Wie zich verdiept in het eindrapport van de IT affaire (zie buro jansen en jansen)weet donders goed dat Van Traa een beetje te dicht bij het vuur kwam en is zijn ongeval iets te toevallig, idem als Fortuyn en Louis Seveke. Een totaal andere zaak is die van Spijkers, en zo werd hij o.a getrakteerd op een ware kogelregen en niet vanuit de onderwereld maar vanuit de bovenwereld. Zie tevens onder de trefwoorden Gladio. Nederland is momenteel al een dicatuur maar de bevolking is te moe,te arm, te bang om terug te vechten. Dat is nu precies wat de nieuwe wereld order wenst.
 5. AIRVD23 Nov 2008 om 19:39@euro999
  Helemaal mee eens. De zelf gecreëerde terreurdreiging is slechts een excuus geweest om de broekriem aan te halen.
  In China worden 2 miljard mensen openlijk onder controle gehouden in Europa en Nederland gaat het op een zeer slinkse duistere manier gesteund met allerlei zeer geavanceerde geheime technieken.
  Maar weinig mensen kunnen dit beseffen, ze geloven in de mythe van democratie.
 6. Juriste23 Nov 2008 om 20:19Goed artikel. Doen als of je gek is wel nodig bij de VK.
 7. Juriste23 Nov 2008 om 20:31Doen alsof je gek bent, is wel nodig bij de VK. Ik dacht dat Demmink allang weer in de vergetelheid was. Onlangs was een aflevering van Netwerk te zien over kinderprostitutie in Brazilie. Nederlanders waren veroordeeld in Brazilie en reisden op een noodpaspoort van de ambassade naar Nederland. Twee Ministeries waren er bij betrokken en wilden niets zeggen. De verantwoordelijke ambtenaren zijn overgeplaatst. Kinderprositutie en vrouwenhandel hebben te maken met machtsmisbruik en mensen die van machtsposities houden. Wanneer de daders worden beschermd door hoge ambtenaren, wordt al snel gedacht aan afpersing en chantage.Momenteel lees ik een interessant boek over ABN AMRO en Rijkman Groenink “De Prooi”, geschreven door Jeroen Smit.
 8. E-bee23 Nov 2008 om 20:54Na alle commotie in de nasleep van Dutroux e.a., is er ter afleiding in Brazilie een pedofielen ring opgezet door de Mossad met hulp van… etc. om de aandacht van Europa af te leiden. Hier gebeurde te veel en nog. Fritzl werd ook door ze gebruikt. Dat was dus geen afpersing en chantage maar een vluchtroute die werd verschaft aan de betrokkenen.
 9. Observator23 Nov 2008 om 21:01Bij monde/geschrifte verklaart mevrouw Lidy Nicolasen, gelezen haar merkwaardige opstelling, de Volkskrantlezers onnozelaars te zijn, althans bejegent hen als zozijnde.Voor het merendeel van die lezers zal zo’n kwalificatie misschien wel terecht zijn. Anders is het nog eerder dan ik vermoed einde-oefening voor de Volkskrant.VOLKSKRANT?
 10. Rudolf Paul23 Nov 2008 om 21:06@ E-bee
  Ja die Mossad hè, die zorgt voor veel sneeuwoverlast in Nederland op dit moment. Ze vliegen met speciale Mossad-vliegtuigen hoog boven Nederland met daarin sneeuwmachines. Uit het ruim vallen dan bakken sneeuw dat in grote hoeveelheden neerdaalt over ons land. Dit doen ze om chaos te veroorzaken en de aandacht af te leiden etc.
 11. De_Waarheid_is_Waar23 Nov 2008 om 21:12Voor u heb ik een bewijs van internet-censuur door www.nujij.nl ook hier gaat het over de secretaris generaal van justitie Joris Demmink.
  Wat nujij stelselmatig doet is zorgen dat topics over Joris Demmink niet in de top tien komen.
  Bewijs dit mailtje:l.s.,Dit heb ik als voorzorgsmaatregel gedaan, omdat we dit topic niet in de top10 willen.groet,NUjij/fs >> = moderatorOp 22 november 2008 17:59 schreef Derek van der xxxxx het volgende:Beste medewerker,Waaron staat dit draadje: www.nujij.nl//een-dag-zonder-j… dat ik anderhalf uur geleden heb geplaatst niet tussen de lijst van stijgers op pagina 1 van algemeen en niet bij best gewaardeerd op pagina 2 ?Het draadje heeft 8 stemmen, dus er klopt iets niet.Met vriendelijke gr, Derek (De_Waarheid_is_WAAR.
 12. De_Waarheid_is_Waar23 Nov 2008 om 21:14Dit is de werkende link naar dat draadje over de niet te vinden internet pagina van Demmink op de pagina van justitie >>>>>>>>>http://www.nujij.nl/een-dag-zonder-joris-demmink-is-een-dag-niet.4114565.lynkx
 13. Wim Heitinga23 Nov 2008 om 21:24De reacties onder deze Volkskrant-artikelen bewijzen maar weer eens hoe sterk de affaire-Demmink onder de bevolking leeft.
  Duidelijk is ook dat de burger genoeg heeft van de doofpotten die mede door de mainstream media in stand wordt gehouden.En ondertussen loopt het leden-aantal op de hyves gestaag richting de 5000!http://onderzoekjorisd.hyves.nl/
 14. E-bee23 Nov 2008 om 21:55@Rudolf Paul.
  Ik sta altijd open voor betere info.
  Maar niet voor het weerbericht.“Barkan,s associates, headed bij Arie Scher, had deliberately opened their paedophile ring with Israeli,s in distant Brazil, to give the impression that it had nothing tot do with what was happening around Belgium”.
  Uit: Then there was the Pim Fortuyn assassination.
  (auteur: Trowbridge H. Ford)
  Om de aandacht af te leiden van Dutroux, Nihoul etc. ivm een blackmail-op. van de EU en het NATO hoofdkwartier.” Die ring is voortgezet in Brazilie om nieuwe slachtoffers te lokken.
  Dit artikel verschaft wat inzicht in de NL cultuur en mogelijk, Demmink.
 15. E-bee23 Nov 2008 om 22:07@ Rudolf Paul.
  U bent lezer van de Volkskrant?
 16. AIRVD23 Nov 2008 om 22:08E-bee je lult weer voor 90% onzin zoals gewoonlijk . Die Trowbridge H. Ford is totaal geen betrouwbare bron, mogelijk zelfs doelbewuste desïnformatie. Hij gebruikt feiten met fictie.
  Bronnen zou je eerst kritisch moeten filteren en beoordelen.
 17. E-bee23 Nov 2008 om 22:15Volgens mij staat in uw artikel, toevallig, dat U de NATO beschouwt als een geheime dienst die zelf chanteert. Is daar mee in tegenspraak he? Om Trowbridge H. Ford, wiens artikelen u niet eens benadert, maar gelijk af te doen als onbetrouwbaar…
  Link van uw lul-bewering?
 18. AIRVD23 Nov 2008 om 22:27NATO schuwt geen enkel middel dat bekend is op deze aardkloot. Alleen die stukjes over “afleiden” en alles maar koppelen aan een Joods complot is echt onzin.
  Natuurlijk is de Mossad actief in Brazilië waar grote groepen joden wonen. En natuurlijk reikt het pedonetwerk (vrouwenhandel) ook tot daar. Tot zover de feiten.
  Maar je kunt niet zomaar alles aan elkaar gaan koppelen zoals H. Ford aan het doen is. Dan ben je m.i. bezig met desïnformatie.
 19. E-bee23 Nov 2008 om 22:31@”AIVD”.
  Link?
 20. AIRVD23 Nov 2008 om 22:39Link waarover? Dat zijn mijn persoonlijke opvattingen.In je reactie van 21:55 heb je het over afleiden van Dutroux en afpersen van NATO. Als u denkt dat de NATO zelf afgeperst wordt dan leef je echt in de omgekeerde wereld.
 21. E-bee23 Nov 2008 om 22:44Oh. Ook u heeft recht op een eigen mening.
 22. Pierre Lebon24 Nov 2008 om 00:38Heel goed AIRVD, verbeter de wereld maar begin in ieder geval eerst bij jezelf.
  Ik heb je nog nooit op een realistische uitspraak kunnen betrappen maar dat kan liggen aan mijn inlevingsvermogen
 23. AIRVD24 Nov 2008 om 01:30Noem eens één niet-realistische uitspraak van mij. Eentje.
 24. Shades24 Nov 2008 om 09:17Helaas off topic voor mijn eerste post hier, maar wat in dit draadje gebeurt is essentieel. Mensen die verder kijken dan hun neus lang is, gaan elkaar bevechten op details. Gaan elkaar verwijten maken en worden zo afgeleid van de zaken waar het werkelijk om gaat.Zijn onze machthebbers nu zo slim of zijn we zo ver heen, dat we niet anders meer kunnen dat elkaar afvallen i.p.v. elkaar meehelpen en steunen? Zo lang er ook binnen de groep mensen, die wat vrijer denkt dan gemiddeld, wordt getwist en gemuggenzift, zijn we, in mijn optiek, verloren…Dat er een heleboel zaken niet in de haak zijn. Zie dit artikel, zie de hele affaire Demmink, zie de nujij post hier en kijk naar de wereld, moge duidelijk zijn. Of we nu genaaid worden door “de zionisten”, “de illuminati”, “de grefos”, “de vrijmetselaars” of “gewoon” door het systeem wat we hebben gecreëerd, lijkt me er minder toe te doen dan het feit dat we met zijn allen niet zitten te wachten op een draconisch controlerend systeem (voor het gewone volk) en dat we daar, met zijn allen, iets aan willen doen, toch?
 25. tess24 Nov 2008 om 09:38@ ShadesOoit ‘The Matrix’ gezien? Daar begint ons leventje wel een beetje op te lijken.Groetjes Tess
 26. AIRVD24 Nov 2008 om 09:59@ Shades
  Ik begrijp je punt. Maar als je ziet dat iemand er compleet naast zit en allerlei onbetrouwbare bronnen gebruikt moet je dat kunnen opmerken. Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn.
  De reactie van PierreLebon is puur alleen om te stoken. Dat is inderdaad triest.
 27. E-bee24 Nov 2008 om 10:20@Shades.
  Discussie is prima, de manier waarop is van belang. Dit is een zinloze discussie met ze. Het gebeurt opvallend vaak dat er personen tussen zitten die de discussie (bewust?) laten verzanden. Er is niemand van de reaguurders die hier feitelijk kan benoemen wat er werkelijk aan de hand is in Europa met de huidige leiders. Maar zodra je de Mossad noemt, en daar heb ik een reden voor, krijg je deze reactie, van meestal dezelfden. Interrrressant…
  En als je een link plaats is die onbetrouwbaar maar als je een argument vraagt hebben ze die niet. Weet ik genoeg toch?
 28. AIRVD24 Nov 2008 om 10:52@E-bee
  Omdat de Mossad een marginale dienst is die voornamelijk in het Midden-Oosten opereert. Maar jij trekt gelijk weer de conclusie dat er meer achter mijn kritiek zit. Tsja, dan ben je echt reddeloos wat mij betreft.
  De echte diensten die er toe doen en die wereldwijd wat te zeggen hebben zijn natuurlijk de Amerikaanse en Engelse diensten. Daarna de andere Europese diensten en als allerlaatste komt de mossad. Dus ik verbaas me elke keer weer over jou joodse complotten.
  Maar zal voortaan niet meer reageren als hier weer iemand de grootste onzin rondbazuint.
 29. E-bee24 Nov 2008 om 10:54@AIRVD.
  1 voorbeeld maar AIVD?
  Nergens, AIRVD, heb ik het over een joods complot gehad. Verder argumenteert u niet maar beweert u veel. Zonder dit te staven met feiten.
 30. E-bee24 Nov 2008 om 11:08@AIRVD.
  Onrealistische uitspraken.2e voorbeeld: Omdat de Mossad een marginale dienst is die voornamelijk in het Midden Oosten opereert…
  3e voorbeeld: Jouw joodse complotten.Hallo! Mijn Joodse complotten?
  U vertelt de grootste onzin en schrijft dat vervolgens aan mij toe?
 31. AIRVD24 Nov 2008 om 11:08Even een greep uit jouw reacties:
  “Overigens ben ik het niet met je eens omtrent Sarkozy, hij is niet verbonden aan de Anglo-Dutch connectie. Hij denkt dat hij het beste voor heeft met Europa, vanuit zijn verwrongen idee.
  Hij heeft beslag laten leggen op transacties van DVD/Mossad/Deutsche bank/Merkel transacties naar het Vaticaan. Op hem is een mislukte aanslag gepleegd in Israel na zijn bezoek, pal voor vertrek.
  Men wil van hem af.”
  Jij schrijft hier dst je in een Israelisch (Joods) complot gelooft om van Sarkozy af te komen.Nog een reactie van jou:
  “Men heeft het beeld nog steeds dat de beste voor de job wordt uitgezocht op grond van vaardigheden en kennis. Dat is een belangrijk deel van de illusie. “Men”(degenen die de werkelijke macht uitoefenen, gezien het gehalte aan pedofielen in NL, de Mossad & co)”En het verwijzen naar Trowbridge H. Ford. Ik heb paar van z’n artikelen gelezen, de man koppelt de moord van Fortuyn aan de moord op Olaf Palme en vervolgens aan Fritzl gemengd met allerlei mossad agenten die verantwoordelijk voor alles zouden zijn.Geloof wat je geloven wilt, ik zal geen kritiek op jouw reacties meer leveren.
 32. E-bee24 Nov 2008 om 11:16@AIVD.
  4e voorbeeld:
  “Je schrijft hier dat je in een Israelisch(joods) complot gelooft”.Nee AIRVD, dat schreef ik niet. U bedenkt te veel zelf en dat brengt u wel mewr in problemen…
 33. AIRVD24 Nov 2008 om 11:30Alleen jouw verwijzingen naar Trowbridge H. Ford zijn voldoende om te conclusderen dat jij in Joodse complotten gelooft. Of sta je niet achter de inhoud van Trowbridge H. Ford maar verwijs je er alleen constant naar.
 34. E-bee24 Nov 2008 om 11:55@AIRVD.
  5e voorbeeld.
  U blijft onfeitelijk en insinueert maar raak zonder een spoor van argumentatie.
  Verwijzen naar Trowbridge H. Ford is dus voldoende om te geloven in een joods complot?
  Geef trouwens een definitie van joods complot.
 35. cmmtgnmn24 Nov 2008 om 12:39De mossad marginaal noemen getuigt niet echt van veel intelligentie c.q. inzicht. De mossad heeft zelfs een afdeling op Schiphol.
 36. AIRVD24 Nov 2008 om 12:58Amerikaanse diensten bezitten complete gebouwencomplexen in Den Haag en in Capelle a/d IJssel om maar een paar steden te noemen. En waarschijnlijk vele andere steden. Military Intellgence bezit complete luchtmachtbasissen hier in Europa en jij hebt over een afdeling op Schiphol. Wereldwijd gezien is de Mossad een marginale dienst. In het Midden-Oosten zijn ze heel actief en in gebieden waar veel joden wonen. Dus Amsterdam zullen ze wel een afdeling hebben. Dat is allemaal niet zo raar.Maar er wordt hier gelijk aan intelligentie gerefereerd en inzichten. Een ander vraagt om definities. Dit gekibbel heeft zo weinig zin.
  Nogmaals ik reageer niet meer op deze onzin. Geloof wat je geloven wilt maar uiteindelijk ondermijnt deze onzin de artikelen op deze website.
 37. E-bee24 Nov 2008 om 13:23@ARVD.
  6e voorbeeld.
  Eigener beweging reageerde u met: “Voor 90 % lul je weer”. en “De Mossad is een marginale dienst”. Alsook: “Joods complot”.
  Om vervolgens geen argumenten neer te leggen. Da,s lekker makkelijk.
  En nu weer: “De Mossad is wereldwijd een marginale dienst”Dat is gekibbel uwerzijds. En bovendien onzin die u te berde brengt.
  Als ik daar al behoefte aan had zou ik daar nooit ZO op gerageerd hebben.
 38. Observator24 Nov 2008 om 15:12Ik zou heel graag willen dat iedere combattant van nu éven het wijze verhaaltje van Shades herleest.Dan zal, als de boodschap doordringt, al het gekrakeel hier stil vallen en scharen wij ons allen achter de banier van “Ik wil een eerlijk bestel in Nederland”. Het nog niet op deze manier geformuleerde motto van Micha Kat.Zoniet, wat een gebrek aan intelligentie! Wát een ego-etalage!
  Wakker worden, mensen.
 39. tess24 Nov 2008 om 20:08Ik ben ook even bij Lidy op bezoek geweest. Baadt het niet dan schaadt het niet:Tess Jungblut schreef op 24-11-2008 20:00 Waarschuw de redactie
  Deze reactie is van een geregistreerde gebruiker
  1. Openheid over Irak
  2. Joris Demmink
  3. Wat is verdampend geld? Hoe ziet dat eruit? Door wat kan geld verdampen? Wiens geld verdampt?
  4. Waarom schrijven artsen medicijnen voor die in combinatie met elkaar dodelijk zijn?
 40. cmmtgnmn24 Nov 2008 om 21:49Je zou bijna wensen dat iemand een landelijke ‘Waar rook is, is vuur’ -actie zou opzetten waarbij mensen uitzoeken waar bewindsleden -en dan met name Donner en Hirsh Ballin- in het openbaar verschijnen en dan de aandacht trekken.Dat overal in het land bewindslieden geconfronteerd worden met protesterende mensen die rookbommetjes afsteken ofzo. Grote dikke rookwolken en spandoeken met ‘waar rook is, is vuur’, verder niets. Dat trekt vanzelf de aandacht van minimaal lokale kranten en zenders.
 41. Juriste28 Nov 2008 om 22:44De Volkskrant doet met zekerheid aan censuur. Dat durf ik wel te stellen. Ik denk dat veel kranten met handen gebonden zijn en niet op verzoek van de lezers over onderwerpen kunnen schrijven. Dus ik vind het een naieve oproep van Lidy Nicolasen. Zij mag toch niet schrijven waarover de lezers willen dat zij schrijft.
  Bovendien: Wie zijn de lezers?De enige manier is om buitenlandse aandacht voor de zaak te krijgen. Bijvoorbeeld in Amerika of nog beter in China. Minister President Balkenende zet zich in voor de mensenrechten in China, maar dan moet Nederland wel in eigen land zijn straatje schoon hebben geveegd. De Nederlandse regeringsleiders zijn beducht voor hun reputatie in het buitenland. Misschien is er juridisch nog een mogelijkheid via het Europese Hof voor de Mensenrechten of het Internationale Strafhof, maar dan moeten er wel slachtoffers bekend zijn, die kunnen en willen getuigen. Zijn er slachtoffers of zijn er alleen geruchten?Ik heb de kwestie Demmink niet gevolgd. Ik heb om een ander onderwerp gevraagd om aandacht aan te besteden, ook een onderwerp waar de journalisten niet over mogen schrijven: Letselschadepraktijken: Langer dan 7 jaar durende zaken over schade, veroorzaakt door ziekenhuispersoneel, dan wel artsen.
 1. Irak en Joris Demmink · TessonomePingback op 23 Nov 2008 om 19:52
 2. BOUblog » De zaak Baybasin en de media-doofpotPingback op 23 Mrt 2009 om 09:58

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.