Klassenjustitie neemt hilarische vormen aan

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/425/klassenjustitie-neemt-hilarische-vormen-aan.html

https://web.archive.org/web/20080629110326/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/425/klassenjustitie-neemt-hilarische-vormen-aan.html

Gepubliceerd door admin 14 mei, 2007 in Rechterlijke macht.

OPROEP TOT ‘CETERUM CENSEO-ACTIE’ VOOR VERVOLGING DEMMINK

‘Ceterum censeo Carthaginem esse delendam’. Met deze beroemde zin sloot de Romeinse senator Cato Maior elke redevoering die hij hield af, waar deze ook over ging. De zin betekent ‘overigens ben ik van mening dat Carthago verwoest moet worden’. De Romeinen stonden na het winnen van de Tweede Punische Oorlog tegen Carthago voor het dilemma wat ze moesten doen met de hoofdstad van de tegenstander: laten functioneren met het risico dat er opnieuw een vijandige macht kan ontstaan of met de grond gelijk maken. ‘Hardliner’ Cato was dus duidelijk voor de tweede optie en door steeds weer te herhalen dat Carthago verwoest moet worden wist hij uiteindelijk voldoende steun te verwerven. De stad werd met de grond gelijk gemaakt, de grond werd omgeploegd en in de voren werd zout gestrooid opdat er op deze gedoemde grond nooit meer iets zou kunnen groeien. Tot zover de geschiedenis. Thans roept deze website een ieder op tot een nieuwe ‘ceterum ceseo’-actie: overigens ben ik van mening dat Joris Demmink voor de rechter moet worden gebracht. Laat iedereen elk betoog, elk stuk met deze zinsnede afsluiten! Hoe kunnen we nog tolereren dat onze samenleving kapot wordt gemaakt door een weerzinwekkende vorm van klassenjustitie die gewone mensen vervolgt als betrof het een heksenjacht terwijl een hoogwaardigheidsbekleder als Demmink voor hetzelfde delict met rust wordt gelaten?

Minister van Justitie Hirsch Ballin heeft in antwoord op kamervragen duidelijk laten blijken dat hij zijn pedofiele topambtenaar de hand boven het hoofd wenst te houden. Er is inmiddels aangifte tegen Demmink gedaan wegens pedofilie, maar door de genoemde houding van de minister hoeven we niet te verwachten dat deze aangifte door het OM in behandeling wordt genomen. Dat laat maar een mogelijkheid open: de roep van het volk! Er zou een opstand moeten uitbreken om de pedofiel Demmink richting rechter te krijgen om hem net als iedere andere Nederlander die wordt verdacht van een zwaar delict een ‘eerlijk proces’ te laten ondergaan. Wat is het voornaamste kenmerk van een gezonde democratische samenleving? Een goed werkende rechtsstaat! Dat die in ons land aan een ineenstorting bezig is was al langer bekend, maar als Demmink niet wordt vervolgd en voor de rechter wordt gebracht mogen we toch wel concluderen dat er uberhaupt geen rechtsstaat meer is in Nederland!. Dat Demmink schuldig is moge alleen al blijken uit het feit dat hij inmiddels op tientallen websites een pedofiel is genoemd zonder dat een van zijn advocaten daartegen is opgetreden. De hoogste ambtenaar van Justitie die het zich moet laten welgevallen een pedofiel te worden genoemd zonder dat hij daartegen kan optreden omdat er dan een beerput opengaat die zo stinkt dat de hele wereld zich in walging van ons land zal afkeren….. dat is de situatie waarin we thans onder leiding van Jan Peter ‘normen en waarden’ Balkenende verzeild zijn geraakt… Maar dat kan natuurlijk geen reden zijn Demmink te laten lopen waardoor hij tientallen en wellicht zelf honderden kinderen in de toekomst zal misbruiken die allemaal met trauma’s te maken zullen krijgen en de gemeenschap op gigantische kosten zullen jagen, nog afgezien van de seksuele delicten en perversiteiten waaraan de ‘Demmink-slachtoffers’ zich in de toekomst weer schuldig zullen maken want zo werkt dat met misbruikte kinderen… Demmink is kortom in elk opzicht een tikkende tijdbom die zo snel mogelijk onschadelijk gemaakt moet worden!. Net als Carthago moet ook Joris Demmink worden ‘omgeploegd’ en met een desinfecterend middel onschadelijk worden gemaakt! Dat kan alleen door hem voor de rechter te brengen en getuigen te laten verklaren hoe ze door Demmink zijn misbruikt…Intussen gaan we vrolijk voort met het oppakken en vervolgen van ‘gewone’ pedofielen zoals die schooldirecteur uit Putte die kinderen op zijn school zou hebben misbruikt (zie eerste link van dit stuk). Ceterum censeo dat Joris Demmink voor de rechter moet worden gebracht! Zegt het voort! Joris Demmink is een volksgericht meer dan waard!

8 Reacties op “Klassenjustitie neemt hilarische vormen aan”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Anoniem14 Mei 2007 om 14:07Mag ik vragen waarom de redactie niet de eerste oproep onder het Elsevier artikel heeft geplaatst? Een betere plek voor uw startschot lijkt me nauwelijks denkbaar. Of heeft Elsevier deze al weer weggecensureerd?R. Hartman
 2. Anoniem14 Mei 2007 om 15:27Klasse justitie, jullie hebben het weer goed geregeld.
 3. Anoniem14 Mei 2007 om 21:56Ceterum censeo Jorim Demminkum delendum esse…
 4. Anoniem16 Mei 2007 om 09:45Ik vraag me af, is er in NL niet een instantie die waakt over het welzijn van kinderen mbt pedofielen als Joris Demmink ?
  In Belgie had je na die bekende voorvallen wat werkgroepen gekregen, die zich daar mee bezig hielden.De Kinderbescherming: tja, die valt natuurlijk ook onder een of ander ministerie – misschien wel Justitie. Dan zit Demmink helemaal “goed”.
  Wel een lachertje een bekende pedofiel als SG op Justitie. En wel die PSV man prominent in het nieuws laten veroordelen, en Demmink kan zijn gang gaan. Viespeuk ! En als die vervelende HirschBallin dat goed vindt, dan is dat ook een viespeuk…Ceterum censeo Jorim Demminkum delendum esse…
 5. Anoniem19 Mei 2007 om 00:50Ja je zal HirschBallin maar als oom hebben of als buurman… nog naastere betrokkenheid bij zo’n man kan ik me al helemaal niet voorstellen…
 6. Anoniem23 Mei 2007 om 19:47De sugestie aleen al dat het “normen en waarden” kabinet van Jan-Pieter Balkenende wel eens de geschiedenis in zou kunnen gaan als een stelletje kindermisbruikende viespuiken…Het zou me weinig verbazen als meneer Demmink vandaag of morgen verongelukt, verdwijnt, zelfmoord pleegt of “vermoord word door iemad die gegarandeerd helemaal aleen handelde”, mocht dit echt een “probleem” worden.In ieder geval ben ik van mening dat Joris Demmink voor de rechter moet worden gebracht wegens zijn kindermisbruik.
 7. Anoniem25 Mei 2007 om 01:09Medeplichtig.
  Hoe staat het met de tweede kamer,indien de verantwoordelijke minister door zijn houding medeplichtig wordt,het voormelde relaas in aanmerking nemende?
 8. Anoniem25 Mei 2007 om 09:08Minister wordt op matje geroepen. Kinderen door de SG in zijn bedje geroepen.
  Minister onschendbaar. onschuldige meisjes en jongetjes schendbaar.
  Motie van wantrouwen? Balkenende IV. Christelijke partijen CDA en Christenunie daarin. Zelfs een christelijke minister voor Jeugd. De jeugd speelgoed voor de SG.
  Voor vorm kan de motie worden aangenomen, maar dan zal de normen en waarden predikende broer van het Zeeuws meisje, gelijk Zalm ooit riep, uitschreeuwen ….We voeren de motie niet uit hahahahahahaha ….. Uitval van Zalm´s microfoon toen. Uitval van vertrouwen in de Dames en Heren K2 nu.
  En alles blijft zoals het het is. Geweten is nu eenmaal een onbekend verschijnsel in Haagsche kringen.

« Conflict ABN Amro blijft maar escaleren

Wapenhandelaren gaan in ons land vrijuit »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.