Kamervragen over kindermisbruik Justitie-SG

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/418/kamervragen-over-kindermisbruik-justitie-sg.html

https://web.archive.org/web/20080629110313/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/418/kamervragen-over-kindermisbruik-justitie-sg.html

Gepubliceerd door admin 27 april, 2007 in Politiek.

ALLEEN PVV DURFT VRAGEN TE STELLEN OVER AANGIFTE TEGEN DEMMINK

De PVV heeft naar aanleiding van de aangifte vorige week Kamervragen gesteld. Deze werden binnen recordtempo (nog geen drie uur) beantwoord door minister Hirsch Ballin en luiden alsvolgt:

Vraag 1
Hebt u kennisgenomen van het bericht “Aangifte om pedofilie tegen een hoge ambtenaar”?

Antwoord 1
Ja.

Vraag 2 en 3
Bent u bekend met een rapport dat afkomstig zou zijn van de Turkse overheid en waarin vermeld zou staan dat een topambtenaar van uw ministerie in Turkije seks met jonge kinderen zou hebben gehad? Zo ja, sinds wanneer kent u dit rapport?

Hebt u een onderzoek ingesteld of gaat u een onderzoek instellen naar de authenticiteit van dit rapport? Zo ja, wilt u de Kamer informeren over uw bevindingen, conclusies en eventueel te nemen maatregelen? Zo neen, waarom niet?

Antwoorden 2 en 3
Een dergelijk rapport is mij op dit moment onbekend. De citaten in de aangifte, die zouden zijn gebaseerd op een rapport als in de vraag bedoeld, vertonen overeenkomsten met Turkse krantenberichten uit 2006 waarvan niet is vastgesteld dat zij enige feitelijke grondslag hadden. Het openbaar ministerie stelt inmiddels een oriënterend onderzoek in naar aanleiding van de aangifte. Ik wacht de uitkomsten van het onderzoek af en zal de Kamer daarover berichten. De aangifte geeft mij geen aanleiding tot het treffen van enige maatregel.
(bron: 1 Vandaag)

Het is echt ongelofelijk dat zowel de PvdA als de VVD als het CDA als D 66 als Groen Links als zelfs de SP het niet aandurven een zaak te maken van de affaire-Demmink die ons land onvoorstelbare schade berokkent. Waarschijnlijk houdt Demmink de hele Nederlandse politiek in een wurggreep doodat hij ergens een ‘informatie-tijdbom’ heeft geplaatst die tot ontploffing komt zodra er tegen hem een serieuze zaak wordt opgestart. Er zijn al aanwijzingen in die richting. Het zou gaan om orgieen en sexfeesten waaraan de top van juridisch Nederland deelneemt en die werden of worden georganiseerd in Hotel Des Indes in Den Haag door ene meneer E. de Kroes, u weet wel, die van die vrijbrief… Binnenkort de video’s!

5 Reacties op “Kamervragen over kindermisbruik Justitie-SG”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Anoniem27 Apr 2007 om 12:49Naast De Lijst van Teeven hebben wij nu dus ook De Lijst van Demmink.
 2. Anoniem27 Apr 2007 om 14:45Laat barsten die bestaande(?) tijdbom waarmee SG de Nederlandse politiek in een wurggreep houdt. Nederland zal herrijzen. Ontdaan van valse politici en van valse normen en valse waarden gepredikt door de broer van het zeeuws meisje, ene JP B. Laat het knallen. Nederland zal herrijzen uit de valse-normen-en-waarden-ruine-van-prediker-JPB. Genoemde poliieke partijen zijn niet onze dienaren. Zij kiezen de weg van de minste weerstand. Bang hun riante salaris te verliezen. Kiezen voor de euro. Zwijgen de SG-affaire dood; hopen dat ook dit schandaal weg zal ebben. Buiten de waard – geheten klokkeluiders en Wilders – om gerekend. Wilders for president.
 3. Anoniem27 Apr 2007 om 16:14Na ampel beraad met mijn geweten: die lijsten zijn hetzelfde! De Bovenonsgestelden hebben maar een lijst nodig.
 4. Anoniem29 Apr 2007 om 02:48Zou best kunnen. Het tuig zit immers altijd hogerop zo zong Joop Visser ooit eens. Zo las ik ook ergens over een Officier van Justitie die in seksblaadjes advertenties plaatst. Tel daarbij de vermeende darkroom avonturen van Melkert en Fortuin bij op, de heroinehoertjes bezoekende Oudkerk, een minister die de haagse polletiek als vies en vunzig omschrijft, en het zou mij niet verbazen als dat slechts het topje van een hele grote ijsberg is. Mocht het bewezen kunnen worden dat Demmink zich met pedofiele activiteiten bezighoudt, dan hoop ik als goed christen dat die beerput eindelijk eens wordt opengetrokken. Overigens heeft men die bij onze zuiderburen vakkundig op slot weten te houden volgens sommigen inzake het dutroux onderzoek, waar ook, zo lees ik overal op internet, hooggeplaatste personen zich met pedofiele praktijken zouden hebben ingelaten. Harde bewijzen heb ik echter nog niet gezien. Wat is de waarheid?
 5. Anoniem29 Apr 2007 om 08:12Wilders.
  De vraag doet zich rijzen,of wij met Wilders als president(U gaat kennelijk uit van het uitroepen van de republiek)zo gelukkig moeten zijn, gezien zijn pro-Israël houding.In feite zitten wij in dezelfde situatie als de Palestijnen,hoewel het wat verfijnder wordt uitgevoerd,we worden mede door de collaboratie met de P.v.d.A.,voor vreemden en tegen eigen volk,van andere partijen,totaal overspoeld door andere culturen met geen ander doel,de wereldbevolking (buiten Israël)in de nationale staten van haar identiteit te beroven in aanloop van een wereldregering der illuminaten(zie de reeds meermalen aangehaalde protocollen van de wijzen van zion).De algehele lijn is de omdraaiing van alle normale feiten,zoals die in de loop van eeuwen tot stand zijn gekomen.Zie hierbij thans weer de schoffering van onze waarden en normen inzake het algeheel pardon voor allochtonen, door een deel van de Haagse politici,waarbij de leugen gesanctioneerd wordt en men de boel verder kan belazeren.En dat clubje sjacheraars heet dan “onze”volksvertegenwoordiging te zijn.

« ABN Amro en de ethiek van het bankieren

Spyker rijp voor de sloop, dank aan Deloitte »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.