Demmink verkrachtte ober op Justitie-feestje

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/815/demmink-verkrachtte-ober-op-justitie-feestje.html

https://web.archive.org/web/20080630183238/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/815/demmink-verkrachtte-ober-op-justitie-feestje.html

Gepubliceerd door Micha Kat 29 juni, 2008 in Algemeen.

Joris Demmink, de SG van het ministerie van Justitie, heeft ‘lang geleden’ op een feestje van zijn ministerie ter ere van oud-ambtenaar mr. Stapel op de Celebesstraat– vlak bij zijn woonhuis aan de Riouwstraat- een van de daar bedienende obers dusdanig aangerand, dat deze ‘zijn gebit heeft gebroken’. De bron (’Kartonnen Hond’) die dit aan deze website meldt zegt dat hij ‘uit eigen waarneming’ heeft kunnen constateren dat Demmink zich met deze ober ‘op de WC terugtrok’. Tevens meldt deze bron dat Demmink regelmatig ‘in beschonken toestand’ alles op alles zet ‘aan de bak te geraken’ in de Haagse homokringen. Bij deze escapades laat Demmink zich niet zelden vergezellen door mr. Henk van de Stolpe van het Expertisecentrum Rechtspleging en Rechtshandhaving van het Ministerie. Met deze melding lijkt een doorbraak bereikt daar nu zelfs ook mensen vanuit Justitie zich melden met verhalen over hun SG Demmink.

Overigens kan aan alle twijfel over de betrokkenheid van Demmink bij zowel het misbruik van minderjarigen als bij het importeren van kinderen uit andere landen een einde komen als nog eens goed wordt geluisterd naar het geluidsfragment waarin Demmink is te horen in een gesprek over de import van kinderen dat werd uitgezonden door Netwerk. De webmaster van deze site die Demmink op 29 augustus 2007 aan de lijn heeft gehad herkent de stem. Bezoekers van deze site kunnen zelf ook proefondervindelijk onderzoeken (’rol uw eigen pedo-netwerk op!’) of de man die op de tap informeert naar vers kindervlees Joris Demmink is door het fragment via Youtube te beluisteren en Demmink vervolgens te bellen op 070- 3505144

12 Reacties op “Demmink verkrachtte ober op Justitie-feestje”

Feed voor dit bericht

 1. Jan29 Jun 2008 om 09:02Beter luisteren, heer Kat. Kort voor het bewuste geluidsfragment in Netwerk wordt gezegd dat dit telefoongesprek opnieuw is ingesproken. Je herkent dus hooguit de stem van een acteur.
 2. A de Munk29 Jun 2008 om 11:28Micha Kat, onlangs door de Telegraaf voortijdig als correspondent aan de kant geschoven wegens een pisincident uit het verre verleden, heeft zich helemaal op Joris D. gestort. De hoge justitiebobo die volgens Kat en aanhang (waaronder de onvermoeibare Inanna) zo snel mogelijk moet hangen wegens vermeende pedofilie.De affaire D. is helaas geen abc’tje, want het tot dusverre aangevoerde bewijsmateriaal is nogal mager of komt uit verdachte hoek, namelijk van of via criminelen die dankzij D. levenslang hebben gekregen. Het zwartmaken of intimideren van justitieambtenaren is niets nieuws.Het is echter ook geen zaak die helemaal genegeerd kan worden, dus is het tamelijk moedig van De Telegraaf geweest om onlangs een artikel aan D. te wijden, maar wel met het voorbehoud dat de affaire wel eens een ‘doelbewuste beschadiging vanuit de onderwereld’ zou kunnen zijn. Dat vond Kat natuurlijk te schandalig voor woorden in het licht van wat hij ‘de vele feiten rond D.” noemt.Het probleem is dat Kat D. zo graag achter de tralies wil hebben dat zijn journalistieke objectiviteit ver te zoeken is. Of vreselijke blunders begaat. Kat leek namelijk heel even een smoking gun te hebben: hij meende de stem van Joris te horen in een opname van AVRO’s Netwerk en heeft D. vervolgens thuis gebeld in Den Haag. En voila, een match, beweert Kat.Maar wie de uitzending nog eens beter beluistert ontdekt al snel het volgende: Netwerk zegt dat het de hand heeft weten te leggen op de tapverslagen, niet op de feitelijke bandopnamen. De voice over zegt duidelijk: Er is een deel opnieuw ingesproken. Wat volgt zijn opnamen van net iets te goede kwaliteit en stemmen die duidelijk een toneelstukje opvoeren. Oftewel: dit zijn gewoon nagespeelde tapverslagen. Anders slaat de opmerking “opnieuw ingesproken” natuurlijk nergens op.Dit is in het algemeen het probleem met de Joris-bashers: het doel is niet waarheidsvinding, maar de standrechtelijke executie van hoge ambtenaren die in hun ogen per definitie fout zijn.Een mooie opmerking op de site van Kat is deze: “In plaats van in De Haas en De T. medestanders te zien kakelt en fladdert Kat wild armwiekend door alle mogelijke scenario’s. Om tenslotte, daar kun je bij Kat de klok op gelijk zetten, uiteindelijk te belanden bij het scenario dat Kat het meest bevalt en waarmee hij zelf nog jaren vooruit kan: het Grote Gelijk dat voor Kat immer onbereikbaar achter de horizon verborgen blijft. En zolang Kat zijn eigen Grote Gelijk niet heeft kunnen bemachtigen is iedereen verdacht of was op zijn minst lid van de SS.”geplaatst door Billythekid op 29-jun-2008 op zijn blog;
  https://www.blogger.com/comment.g?blogID=31160382&postID=5965347742271642272
 3. micha kat29 Jun 2008 om 12:02@ademunk
  Natuurlijk bestaat de kans dat het is na-gesproken.Opmerkelijk zoals u ook zegt: Nertwerk zegt dat de tapverslagen voor EEN DEEL opnieuw zijn ingesproken. Wel even precies zijn, de Munk!
  Het lijkt er voorts op dat u de feiten uit het dossier en uit de aangifte van Van der Plas onvoldoende kent. Het gaat hier niet om ‘nogal mager’ bewijs maar om een hoeveelheid bewijs die je in de doorsnee-zedenzaak vrijwel nooit tegenkomt. Desondanks heb ik altijd beweerd dat Demmink net als iedere andere burger een ‘eerlijk proces’ (voor zover dat mogelijk is) zou verdienen.
 4. John29 Jun 2008 om 12:33Hoezo is er een kans dat er opnieuw ingesproken? Waarvoor? Je gaat toch geen banden opnieuw inspreken? Bedoeld wordt: nagesproken.Een beetje journalist zoekt zelfs bij twijfel trouwens eerst eens uit of het nagesproken is, maar niet Kat, die ook een roddel die iemand anoniem op zijn site heeft gezet maar meteen als waarheid overneemt.Stel nou eens dat ik dat heb geschreven om te kijken of Kat wel oplet. Bewijs maar eens dat het niet zo is.
 5. Anoniem29 Jun 2008 om 12:56Op de tape is abosuluut NIET de stem van Joris Demmink te horen. En ik kan het weten, want ken zijn stem goed!
 6. Lion Cachet29 Jun 2008 om 13:14LS…Gewoon die beerput openblijven trekken…
  De onvolkomenheden en onwaarheden komen dan ook aan het licht.
  So what… In dit gore stinkverhaal heiligen alle middelen het doel.
  Punt uit ! Amen…
 7. stan de jong29 Jun 2008 om 13:49De Joris uit de Netwerk-uitzending (later EenVandaag) is met honderd procent zekerheid niet Joris Demmink. Ik heb dat uit de eerste hand, en weet ook om welke Joris het ging. Het betrof een vrij hoge ambtenaar van het ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Sport. De man werd veroordeeld, inmiddels buiten dienst. Toeval bestaat soms…
 8. John29 Jun 2008 om 13:58Conclusie: Kat vergist zich lelijk met de Netwerk uitzending, waarin ook nog wordt verwezen naar de verkeerde Demmink (wat Kat alweer vergeten is, had hij hier niet zelf over geschreven?) en het zal me ook niks helemaal niks verbazen als Kat een willekeurige Demmink in het telefoonboek heeft gebeld.
 9. KatseK**29 Jun 2008 om 14:04De tapverslagen zijn inderdaad voor EEN DEEL ingesproken. Door de AVRO, slimmerd! Kat, lees jij de reacties hier eigenlijk wel?
 10. Erik B.29 Jun 2008 om 17:26Goed werk Micha Kat! Al met al is er veel meer dan alleen rook. Ik ben er 100% van overtuigd dat er een gore smeerlapperij aan de gang is in die kringen van Politie en Justitie. Ik ken ook heel wat hardnekkige berichten uit district D2 Oost op dit vlak. Doorgaan! Hangen moeten ze.
 11. DNH29 Jun 2008 om 19:11Éen ding wordt hiermede bewezen wanneer dit bericht waar blijkt te zin: dat de heer Demmink géén pedofiel is in de puurste zin van het woord.
  Pedofielen immers vallen op kinderen en niet op obers.
  “Vééls te oud!..”
 12. Jan30 Jun 2008 om 18:52Bewezen…? In het oorspronkelijke bericht gaat het om een ober van 16 jaar. Dat lijkt me niet bepaald een prototype van ‘vééls te oud’

« Demmink-gate: het meta-netwerk (1): Rene Ficq

U betaalt de advocaat van het pedo-netwerk! »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.