De wereld van JD, Sinterklaas-avond

origineel: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1310/de-wereld-van-jd-sinterklaas-avond.html

Gekopieert van: https://web.archive.org/web/20081208035120/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1310/de-wereld-van-jd-sinterklaas-avond.html

Gepubliceerd door Micha Kat 5 december, 2008 in Algemeen.

De werkgroep-Morkhoven die zich bij onze zuiderburen toelegt op het bestrijden van pedo-netwerken en het redden van levens van kinderen, heeft recent een ‘pedo-bestellijst’ ontdekt en op internet gepubliceerd. We krijgen aldus een mooi inkijkje in de wereld van Joris Demmink. Want vast staat inmiddels dat JD een pedo is van de meest smerige soort voor wie niets te gek is en die niet maalt om een kinderleven meer of minder. Demmink maakt zeker gebruik van dergelijke ‘bestellijsten’; dat kwam al min of meer naar voren op de geluidsopname uit 1998 van Netwerk waarop hij kinderen ‘voor het weekeind’ bestelt. Inmiddels duiken er steeds meer prominente Nederlanders op die reeds fysiek onpasselijk worden als de naam ‘Demmink’ valt. Deze man moet down en zal down gaan, daar is geen enkele twijfel over mogelijk. ‘Er is geen godsdienst hoger dan de waarheid’ zo citeert poster Observator Helena Blavatsky. Ik zou daar nog de ‘eerste wet van Ayn Rand’ aan willen toevoegen: A = A. What you see = what you see. Vertrouw alleen op de pure kracht van je eigen waarneming en je eigen verstand. Wees sterk genoeg te accepteren wat je zelf ziet. Luister niet naar idioten als Ernst Hirsch Ballin of andere politici die altijd zeggen: A = B: Je denkt dat je een pedo ziet (A), maar het is geen pedo (B)! Het is, om met Eimert van Middelkoop te spreken, een ‘zeer gewaardeerde SG’.

Nou, als ik een smerige, vieze, achterbakse en sadistische pedo zie (Joris Demmink), dan zie ik ook een smerige, vieze, achterbakse en sadistische pedo! En ik niet alleen. Steeds meer Nederlanders van naam en faam kotsen en braken bij de gang van zaken rond Joris Demmink en de wijze waarop de ‘hoge heren’ met dit dossier omgaan. Het kindermisbruik moet stoppenJustice must and will be done! To be continued.

21 Reacties op “De wereld van JD, Sinterklaas-avond”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Dorotee5 Dec 2008 om 17:48Micha, probeer commentaar en feiten niet te mengen. Dit Sinterklaasbericht doet afbreuk aan je eerdere werk.
 2. Observator5 Dec 2008 om 17:59Micha schrijft:‘Er is geen godsdienst hoger dan de waarheid’ zo citeert poster Observator Helena Blavatsky’.Dat wil ik in dit nieuwe item dus graag herhalen.‘ER IS GEEN GODSDIENST HOGER DAN WAARHEID’En dat zouden onze erkend godsdienstigen Balkenende, Rouvoet, Bos, Donner en vooral ook Hirsch Ballin, zich ernstig moeten realiseren.Maar ik heb, helaas, helaas geleerd, als intensief ervaringsdeskundige, dat gods dienaren vaak de grootste huichelaars zijn die je tegen kunt komen.En wát is waarheid? Tsja, die moet je VINDEN.
  En daartoe is ONDERZOEK noodzakelijk. Waarheidsvinding dus.
  In dit geval een gedegen onderzoek naar de handel en wandel van Joris Demmink.Wie die ‘vinding’ blokkeert is in mijn ogen wat men noemt een schoft.
  Excuus voor dat woord natuurlijk, maar een mínder erg woord kan ik in deze zaak niet gebruiken. Wél érgere, maar dat zou mijn reputatie als beschaafd mens schaden.
 3. E-bee5 Dec 2008 om 18:11Alle ministers zijn gewoon medeplichtigen want ik heb nog niets vernomen van ze hieromtrent. Aangenomen mag worden dat ze hier ook meer van weten en de achtergronden kennen. Daarom, medeplichtigen.
 4. Observator5 Dec 2008 om 18:15E-bee
  5 Dec 2008 om 18:11E-BEE, je hebt schandalig gelijk!
 5. Observator5 Dec 2008 om 18:28@ Dorotee
  5 Dec 2008 om 17:48Je schrijft:
  ‘Micha, probeer commentaar en feiten niet te mengen. Dit Sinterklaasbericht doet afbreuk aan je eerdere werk’.Dorotee, ik denk dat je het een beetje mis hebt.
  Probeer alsjeblieft te begrijpen hoezeer een zaak iemand kan aangrijpen, zeker als hij constant moet vechten tegen machtige ‘normen en waarden’róepende maar ‘normen en waarden’lóze huichelaars die de waarheid niet boven tafel wensen te zien, om redenen die vooralsnog slechts vermoed kunnen worden.Een onderzoeker zonder emoties is als een pianist die technisch volmaakt speelt, maar het aan bezieling (vertaald: ’soul’) ontbreekt.
  Zonder ’soul’ hebben we te maken met een lijk.
  Micha leeft. Leve Micha!En dan te bedenken dat ik nooit, écht nooit, slijm!
  Dit voor wat het waard is voor jou, Micha!
 6. AIRVD5 Dec 2008 om 19:01Demmink is symptoom van de zeer zieke en duistere praktijken die momenteel in Nederland (en Europa) achter de schermen plaats vinden. Waarschijnlijk gebeurt dit al eeuwen maar de laatste paar jaren gebeurd het steeds openlijker en in grotere getalen.
  Demmink is toevallig een homo kinderverkrachter die hebben automatisch meer tegenstand dan een hetero kinderverkrachter. Die in veel grotere getalen aanwezig zijn in de top echelons van onze samenleving.
 7. ger5 Dec 2008 om 19:44Het ergste in de credit crisis gaat nog komen;
  namelijk die van de Credit Default Swaps.Wij, het volk mogen dat niet weten. Zo werkt dat.Demmink is er daar ook een van volgens mij; een default swap.Lieve mensen ik hou mijn hart vast.
 8. Verbeet5 Dec 2008 om 21:46Micha, wordt jij nooit door politie, justitie of overheidsfunctionarissen gevraagd, bevolen of wellicht, bedreigd, om hiermee te stoppen?
  Heeft Demmink nog nooit aangifte tegen je gedaan?
  Op welke manier wordt jij mogelijk dwars gezeten door de “overheid”?
  Als al je antwoontwoorden op deze vragen ontkennend zijn dan is dat wat mij betreft een méér dan stevige aanwijzing (zo niet bewijs) dat deze Demmink hier tot over zijn nek bij betrokken is en dat onze “overheid” verschikkelijk corrupt is. Van dat laatste had ik op grond van andere gebeurtenissen al lang het idee, maar dit slaat alles.
  Ik hoop dat je op deze vragen in wilt gaan. Het maakt je statement heel erg veel duidelijker.
 9. Juriste5 Dec 2008 om 21:59Een beetje relativeren door Micha kan geen kwaad. NRC Handelsblad vroeg in haar expertblog d.d. 5 december 2008 (onder de rubriek cultuur) naar de mening van lezers of er behoefte is aan een roddelrubriek in NRC Handelblad. Klokkenluiden is inmiddels een gerespecteerde bezigheid geworden. Roddel is de trend.NRC Handelsblad: Rotterdam, 6 dec. Voormalig klokkenluider, Ad Bos, die in 2001 grootschalige fraude in de bouwsector bloot legde, is zelf ten onrechte door het Openbaar Ministerie beschouwd als verdachte.Het OM heeft bij pogingen om hem veroordeeld te krijgen zoveel fouten gemaakt dat er volgens het Gerechtshof in Den Haag sprake is van een „fundamentele inbreuk op beginselen van een behoorlijke procesorde”. Het Openbaar Ministerie werd in de zaak niet-ontvankelijk verklaardKlokkenluiden wordt steeds meer gezien als nuttige bezigheid, een gerespecteerde taak.NRC Handelsblad: ROTTERDAM, 30 NOV 2004. Dat de rechter het maar goed beseft: wat Ad Bos heeft gedaan is ,,van enorm maatschappelijk belang”, ,,een enorme maatschappelijke verdienste”, ,,van groot maatschappelijk belang” en ,,van bijzonder belang”, zoals zijn advocaat Cees Korvinus veelvuldig benadrukt. En voor de zekerheid leest de raadsman ook nog even voor uit de brief die premier Balkenende aan Bos stuurde: ,,U heeft onmiskenbaar een belangrijke bijdrage geleverd aan het aanpakken van deze praktijken.”
 10. AIRVD5 Dec 2008 om 22:57@Verbeet
  Over iedere burger die zich een beetje kritisch uitlaat wordt een elektronisch dossier aangelegd. Laat staan iemand die man en paard noemt en schrijft over de duistere praktijken die in Den Haag plaatsvinden. Die ratten in Den Haag houden deze site goed in de gaten, laat dat duidelijk zijn. Misschien dat Micha wat meer duidelijkheid kan geven over afkomst van IP adressen van bezoekers.En vandaag bij NOVA Arthur Docters van Leeuwen voormalig hoofd van de BVD. Moest er opeens aan denken dat hij natuurlijk afgelopen jaren aan de knoppen heeft gezeten bij het toezicht op de financiele markten. Vraag me af wat zijn rol is geweest in de kredietcrisis als ingewijdde. Hij is ook nog voorzitter van Holland Financial Center waar Micha eerder over heeft geschreven.
 11. tess6 Dec 2008 om 00:58@AIRVDOver iedere burger die zich een beetje kritisch uitlaat wordt een elektronisch dossier aangelegd.Dan hebben ze wel wat aan te leggen. En waar bevinden zich deze dossiers dan?
 12. tess6 Dec 2008 om 00:59Maar goed in de ogen van Hirsch Ballin is het toch niet waar wat er allemaal op Klokkenluider op line wordt geschreven over onder andere JD. Dus dat zal zo’n vaart niet lopen toch?
 13. AIRVD6 Dec 2008 om 01:11@tess
  Digitale dossiers. Waar die zouden bevinden weet ik ook (nog) niet maar ergens in ondergrondse serverbunkers. Je moet je voorstellen dat grote delen van internet door programma’s worden afgestruind op zoek naar steekwoorden of combinaties daarvan. Denk aan Echelon. Niet alleen internet maar ook telefoongesprekken. Als een bepaalde naam vaak komt boven drijven gaan ze daar extra aandacht aan besteden. Maar het meeste gebeurd volgens mij automatisch. Een organisaties die dat zeer goed zou kunnen doen en die ik ook daarvan verdenk is NSO (SIGINT). Niet erg bekend maar het bestaat wel en is een losse organisatie die z’n opdrachten van de AIVD en MIDV krijgt. Google SIGINT maar eens.http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationale_Signals_Intelligence_Organisatie
 14. AIRVD6 Dec 2008 om 01:27Ik leg het denk ik trouwens verkeerd uit. Het zijn geen programma’s die internet afstruinen maar programma’s die alles in kaart brengen, datamining. Een soort Google maar dan voor alle gegevens. En waarschijnlijk gekoppeld aan IP adressen, zoiets. Hoe het precies in elkaar zit is gissen maar dat het gebeurd kun je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vanauit gaan.
 15. Juriste6 Dec 2008 om 11:34AIRVD. Via de webstatistieken kan Micha nagaan welke organisaties deze site bezoeken.Mijn sites worden onder meer bezocht door advocatenkantoren, Ministerie van Justitie, Ministerie van Algemene Zaken, De Adviesraad voor de Veiligheid, De Tweede Kamer der Staten Generaal, Universiteiten, Ziekenhuizen, Europese Commissie, Publieke Omroep.Zowel Steven de Jong (NRC Handelsblad) als de Volkskrant redactie berichtten mij dat er vele klachten binnenkwamen, maar deze klachten werden niet aan mij bekend gemaakt. Ik kreeg zelf geen enkele klacht.
  De Volkskrantredactie schreef mij dat er een satire op mij werd gemaakt, wegens mijn lobby voor de versterking van de rechtspositie van de patienten (zorgconsumenten) en het aankaarten van het disfunctioneren van de Medische Tuchtcolleges (naar aanleiding van een artikel van prof. mr Leegemaate).G. Nekschot was volgens de Volkskrant ook bezig met een onschuldige satire, toen hij door het OM werd opgesloten.Vanochtend was een interessant interview op TV met Maarten van Buuren (hoogleraar), die een boek schreef over zijn depressie. In Elsevier van deze week staat een interessant artikel over depressie. Nieuw wetenschappelijk onderzoek leidt tot andere inzichten over de behandeling van depressie. Die inzichten had ik al 4 jaar geleden, maar het Medisch Tuchtcollege weigerde mijn inzichten mee in overweging te nemen en hielden vast aan de verkeerde handelwijze van de aangeklaagde arts. Het Nederlandse Medische Tuchtcollege kan niet om de Werelgezondheidsorganisatie WHO heen, dus mij gewelddadig de mond snoeren is een vorm van zinloos geweld geweest.
 16. tess6 Dec 2008 om 11:46@ JuristeZodra je tegen de (geldelijke) belangen van het zittende machtsblok aanschopt word je afgeserveerd. De methodes om je de mond te snoeren hangen af van het gevaar dat je bent in hun ogen.Ik heb heel lang geprobeerd het tij te keren totdat ik er doodziek van werd (letterlijk). Nu ben ik weer ‘gezond’ en tracht ik mijn visie omtrent zaken die mij aan het hart gaan op een meer ‘wenselijke’, aangepaste wijze te uiten. Zag ik dit vroeger als een afgang, ervaar ik deze nieuwe uitingsvorm als een zegen:http://www.tessonome.com/?p=1676#respondNatuurlijk lig ik nog van tijd tot tijd wakker van gevoelens van onmacht als er weer eens iets aan het licht komt of als ik Hirsch Ballin zie op JD-tv.Groet Tess
 17. AIRVD6 Dec 2008 om 12:53@Juriste
  Dat interview had ik vorige week gezien in ‘boeken’. De algemene opvatting is dat depressie altijd een interne oorzaak heeft. Er wordt echter bijna nooit rekening gehouden dat externe factoren depressies kunnen veroorzaken, hiermee bedoel ik manipulatie van buitenaf, manipulatie van gemoedstoestanden. Gezien de technologische ontwikkelingen behoort dit al jaren tot de mogelijkheden maar wetenschappers zwijgen als het graf hierover.
  Men kijkt alleen naar interne oorzaken voor depressie, de heer van Buuren ook, maar nooit naar externe factoren (high tech wapens en dergelijke).
  Ik heb nog geen enkele mainstream media gezien die het lef hebben gehad hier aandacht aan te besteden terwijl de mogelijkheden al jaren bestaan.Alleen het Duitse ZDF heeft jaren geleden een documentaire hierover gemaakt: “Die Zombies der Roten Zaren”http://nl.youtube.com/watch?v=JQx_YAjlYCg
 18. tess6 Dec 2008 om 14:09@AIRVDGisteren op weg naar de binnenstad, tram 10, las ik op het reclamescherm dat de baas van het terrorisme bestrijdingsteam meent dat er nog nooit zoveel terrorismedreiging is geweest in ons land als nu.Ik werd er toch wel even door aan het denken gezet. Ik werd uit mijn fijne gevoel gehaald. Mijn optimistisch gevoel van die dag kreeg even een dreuntje. Al gauw vermoedde ik snode plannen van de terrosime man die waarschijnlijk meer geld wil of zoiets!Ooit van NLP gehoord? Dat is de afkorting voor neurolinguïstisch programmeren. Met deze communicatietechniek, als je hem volledig beheerst kan je bijna alles van mensen gedaan krijgen, zonder dat ze het in de gaten hebben!
 19. AIRVD6 Dec 2008 om 14:26@tess
  Neuro linguïstisch programmeren, ben het weleens tegen gekomen maar nooit in verdiept. Kun je mij daar een goed boek over aanraden?
 20. E-bee6 Dec 2008 om 15:40NLP is een gevaarlijke bezigheid, m.i., de mensen die ik kende zijn erg veranderd, en niet in hun voordeel, behalve dan in hun eigen ogen. Kwamen ze er van los van leden ze aan een inflatie van hun persoonlijkheid. NLP=MindControl?
 21. Observator6 Dec 2008 om 17:05E-bee
  6 Dec 2008 om 15:40Antwoord op je vraag:
  Jazeker.

« Code Rood: Ballin is krankzinnig geworden

Fortis-advocaat van ‘JD-kantoor’ in opspraak »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.