De Rammende Rechter spreekt!

http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/446/de-rammende-rechter-spreekt.html

https://web.archive.org/web/20071218220233/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/446/de-rammende-rechter-spreekt.html

Gepubliceerd door Micha Kat 14 augustus, 2007 in Algemeen.

Justitie in Nederland heeft er een formidabele vijand bij in de figuur van de Rammende Rechter Wiecher Wedzinga. De Rammende reageerde op een ouder stuk over hem op deze website en die reactie willen we door deze prominente plaatsing nog eenns extra onder de aandacht brengen. Want de Rammende kan schrijven!

“Ik weet inderdaad meer en ik laat mij niet intimideren, zeker niet door justitie. Ik zal doorgaan en vechten totdat de onderste steen boven is. Niet onbezonnen, maar bedachtzaam en keihard. Volgende week wordt een interview met mij in De Revu gepubliceerd. Daarin wordt o.a. ingegaan op wantoestanden bij het Hof Leeuwarden. En binnenkort volgt een interview voor de nieuwe zender “Het gesprek”. Ik beloof alvast dat dit interview spraakmakend zal zijn.
Want ik zit met een luxe probleem. Een belangrijk deel van de top van de strafrechtsketen is zo verrot, dat ik het voor het uitkiezen heb. Nederland een rechtsstaat? Laat me niet lachen! Zolang figuren als Donner, Hirsch Ballin, Demmink, Sorgdrager, Holthuis, Wooldrik, Borghouts, Brouwer, Steenhuis etc. de dienst uitmaken, zijn we niets meer en niets minder dan een justitiële en politiek-bestuurlijke bananenrepubliek. Dergelijke mensen horen achter de tralies. Natrappen? Zeker. Rancune? Zeker. Maar ik verkracht geen kleine kinderen en ik heb nimmer bewust onschuldige mensen veroordeeld. Ik heb een vrouw een klap gegeven en dat was fout. Daarvoor heb ik ook geboet. En hoe! Maar ik heb ook geleerd. Hoe naïef en dom was ik als rechter. Het OM geloven en de politie het hand boven het hoofd houden. Nu weet ik wel beter. Niet iedereen is fout. Maar een kleine corrupte kliek verdeelt en heerst. Wanneer macht niet wordt gecontroleerd, corrumpeert zij. Deze mensen hebben niet door hoezeer het broeit en gist in Nederland. En zij zullen het ook niet door hebben, totdat de boel ontploft. De mainstream van de media en de justitieel-bestuurlijke kliek zijn te veel in elkaar verstrengeld. Kritische journalistiek? Ja, op deze site en enkele andere. Verder, ho maar! Kinderen misbruiken, bewust onschuldige mensen veroordelen en ondertussen de burgers opvoeden met normen en waarden en een commissie in het leven roepen die de rechtsstaat moet promoten. Er valt niets te promoten! Er moet een grote schoonmaak worden gehouden. Geen klassenjustitie en geschuif met baantjes.”

22 Reacties op “De Rammende Rechter spreekt!”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Pim14 Aug 2007 om 22:39Well done Wicher, laat ze maar zweten. Heel Nederland moet weten wat er werkelijk aan de hand is. Dus iedereen even stoppen met auto’s wassen, boodschappen doen, huizen kopen en in de file staan: realiseer je eens even wat hier aan de hand is. Lees Wicher’s verhaal, weeg zijn woorden en bedenk dat als er maar 10 % van waar is we een groot probleem hebben. Ernest Louwes kan er van mee praten, zijn mooiste jaren (met opgroeiende kinderen) zijn hem afgepakt. Onherstelbaar en het ergste is, de rechterlijke macht, noch het OM, ligt hier wakker van van. Go Wicher, en laat je vooral niet intimideren.
 2. mr h.j.a.m. peters15 Aug 2007 om 07:27Aan U, Heer Wicher, is de rechtelijke macht waartoe u eens behoorde. Aan mij de raad van toezicht Arnhem, de tuchtrechters raad van discipline orde van advocaten Arnhem en het Hof van Discipline, het Opperste Advocatentuchtrechtcollege. Een voormalig lid van de raad van Discipline Arnhem kan nog even genieten van Hof’s pluche. De bom zal barsten. Hou Internet “in de gaten”. Het hele aanzien van de rechterlijke macht “staat ter discussie”.
 3. Inanna15 Aug 2007 om 11:52Niet alleen Ernst Louwes, maar ook Robert Hörchner en zijn vrouw Annelies kunnen hier van meepraten.
  Zie voor het verhaal van Hörchner:
  http://www.nwo-info.nl/2007/08/11/baybasin-haalt-demmink-uit-de-doofpot-34/
  Lees en huiver! En vraag jezelf even af:
  Zou ik ook zo getapt zijn?
 4. niemand15 Aug 2007 om 19:30Beter then halve gekeerd, dan ten hele gedwaald.En als ik het goed begrijp wil de heer Wichter nog even een paar stappen verder gaan. Opeens begin ik toch een zeker respect voor de heer Wichter te krijgen.Dat natrappen en die rancune zijn hier mijns inziens volledig op z’n plaats, ik neem dat de heer Wichter dan ook absoluut niet kwalijk en wens hem veel genoegdoening.Ik ben benieuwd wie er nog meer het zinkende schip gaan verlaten en uit de school klappen. De bezem erdoor!
 5. Ada15 Aug 2007 om 23:05Wicher is een kanjer, heb hem een beetje leren kennen de laatste tijd. Diepe dalen leveren echte mensen op, ik geloof absoluut dat dat opgaat voor hem. Hij geeft iig eerlijk toe (Revu) dat rancune en boosheid een rol speelt en dat zegt mij heel veel. Neemt niet weg dat hij veel inside info heeft en dat ik zijn inzet bewonder. Het is namelijk niet vrij van gevaar en ook dat beseft hij. Sterkte Wicher, courage!!
 6. Irene16 Aug 2007 om 12:04Ex-rechter Wicher Wedzinga, die dinsdag 23 mei in Zwolle terecht staat voor mishandeling en poging tot doodslag op zijn ex-vriendin, werd ook in 2001 al beschuldigd van mishandeling en bedreiging met de dood.Dit blijkt uit een aangifte van zijn toenmalige echtgenote, die in het bezit is van NOVA. “Op een gegeven moment pakte hij mij bij mijn haren vast en trok mij aan mijn haar naar beneden. (..) Hij zei tegen mij: ik sla je kop in elkaar.”Wedzinga werd nooit vervolgd voor de mishandeling en zijn werkgever, de president van het gerechtshof te Leeuwarden, wist tot afgelopen week van niets. De rechter is volgens het strafdossier manisch depressief. Ook dit had hij moeten melden aan het Hof, maar liet dat na.Een derde vrouw zegt in NOVA in 2003 door Wedzinga te zijn aangerand. Hij zou zijn positie als rechter daarbij ernstig hebben misbruikt. “Hij heeft meermalen geprobeerd om te zoenen of me gevraagd te blijven slapen en heeft vaak gezegd: ik heb veel voor jou gedaan bij de officier van Justitie dus jij moet nu iets voor mij doen”.NOVA interviewde ook zijn Oekraïense ex-vriendin Tetyana Sagizly, die in oktober 2004 door hem zegt te zijn mishandeld en verkracht. “Ik weet niet wat in zijn hoofd omging maar hij zei dat hij nu helemaal niets meer te verliezen had en dat hij me nu zou doodmaken. Waarna hij me begon te wurgen.”In een brief aan de Groningse politie probeerde Wedzinga de mishandeling en poging tot doodslag in de doofpot te laten belanden. “De papierversnipperaar kan in deze zaak, die geen zaak is, goede diensten bewijzen en ik ga er vanuit dat het papier daar ook blijft steken en dat de zaak bij de politie blijft hangen.”———————————————————zo iemand krijgt hier dus een podium om allerlei verdachtmakingen geloofwaardiger te maken… “ik heb één vrouw een klap gegeven”? maar ja, als het zo uitkomt wordt maar al te graag een oogje dichtgekenepen… dat is helaas een universeel gegeven, zo blijkt maar weer. succes met de lynchpartij verder nog
 7. niemand16 Aug 2007 om 20:14Volgens mij wisten we dit al geruime tijd mijn beste Irene, of bent u nieuw hier? Als iemand oprecht spijt probeert te tonen en daarbij nog wat andere misstanden aan de kaak stelt, dan heeft diegene mijn zegen, dat wil echter niet zeggen dat hem gelijk al zijn zonden zijn vergeven.Zo iemand als U krijgt hier ook een podium, jammer dat u daar zo onverstandig gebruik van maakt. Dit is de passage uit uw “propaganda” (mijn excuses maar zo zie ik de gevestigde media nou eenmaal, en dat heeft u duidelijk niet zelf geschreven) die echt alarmerend is:“Wedzinga werd nooit vervolgd voor de mishandeling en zijn werkgever, de president van het gerechtshof te Leeuwarden, wist tot afgelopen week van niets.”Dat betekend letterlijk dat we hier in de bananenrepubliek nederland een levensgroot structureel probleem met klassejustitie hebben, ik hoop overigens niet dat dit nieuws voor u is want dit is maar het topje van de ijsberg. Zoals de heer Wedzinga zelf ook aangeeft: dit probleem wordt echt niet opgelost met de zoveelste haagse stoelendans. Persoonlijk hoop ik dan ook dat de bijnaam de “rammende rechter” nog een hele nieuwe betekenis gaat krijgen.Zeg nou zelf, wilt u echt dat een stelletje kinderverkrachters (zoals onder anderen die Secretaris-Generaal van Justitie Joris Demmink) hier de dienst uit blijven maken?
 8. Maarten16 Aug 2007 om 23:05Ik neem maar de vrijheid Irene het gras voor de voeten weg te maaien: Wedzinga lijkt mij niet de eerst aangewezen figuur als “klokkenluider” op te treden. Over de meeste van de door hem in zijn stukje beledigde figuren is in ieder geval nog nooit geschreven:“Een voormalig rechter van het Hof in Leeuwarden is weer in opspraak.Wicher Wedzinga, veroordeeld wegens mishandeling heeft al tijdens zijn schorsing bij het gerechtshof een juridisch adviesbureau opgericht.Hij misleidt daarmee zijn klanten en zijn werknemers door zich voor te doen als advocaat. Ook doet hij voorkomen dat de advocaat die hem juridisch vertegenwoordigt, advocaat Peter Plasman, zijn zakelijk partner is.Afgelopen week is opnieuw aangifte gedaan tegen Wedzinga. Ditmaal wegens oplichting en verduistering. De oplichting zou gaan om een bedrag van in totaal 12.000 euro. Voor dat geld zou Wedzinga een man, die met een slok op achter het stuur was aangehouden, juridisch adviseren. De man was in de veronderstelling dat Wedzinga advocaat was. Het betaalde bedrag bestond voor een deel uit honorarium en voor een deel uit geld waarmee de boete voor het dronken rijden zou worden betaald.Advocaat Eenhoorn van de benadeelde bestuurder: “Wedzinga vroeg een honorarium van 7000 euro voor een zaak die een ervaren advocaat voor maximaal 1500 euro doet. Wedzinga heeft de zaken anders voorgesteld dan ze in werkelijkheid waren.”Los van deze zaak zegt Eenhoorn van Wedzinga een spooknota van bijna 3000 euro gekregen te hebben voor een niet-geschreven advies. “Toen ik hem schreef dat ik er van uit ging dat het hier een vergissing betrof, kreeg ik van hem binnen vijf seconden een mail terug waarin hij mij verzekerde dat dat inderdaad het geval was. Voor mij was het evident dat hij het gewoon geprobeerd heeft.”In de reportage van NOVA komen verder twee (voormalige) werknemers aan het woord, die door Wedzinga onder valse voorwendselen in dienst zijn genomen. Zij dachten te gaan werken voor de maatschap Plasman-Wedzinga cs Advocaten. Plasman zegt in NOVA van niks te weten.Wedzinga kwam onlangs in het nieuws toen hij, in een andere zaak, werd aangehouden wegens chantage. Vorig jaar al werd hij tot tachtig uur taakstraf veroordeeld wegens mishandeling van zijn toenmalige Oekraïnse vriendin. Wedzinga zelf zegt in de reportage geen commentaar te willen geven, maar verzekert NOVA wel dat zijn juridisch adviesbureau goed loopt en ook dat hij nog met Plasman samenwerkt.”http://www.novatv.nl/index.cfm?ln=nl&fuseaction=videoaudio.details&reportage_id=4899
 9. niemand17 Aug 2007 om 05:09Beste Maarten,Mag ik hieruit opmaken dat ook u liever de voorkeur geeft aan klassejustitie door een stelletje gechanteerde pedofielen op Justitie zoals bijvoorbeeld de Secretaris Generaal Joris Demmink?En kunt u gelijk ook even een geschiktere persoon benoemen die deze “taak” van klokkenluider dan op zich kan en vooral wil nemen?Bij voorbaat dank.
 10. Vae Victi!17 Aug 2007 om 18:27Ik heb zelf een kijkje mogen nemen in de Ambtenaren-keuken van Nederland, maar nergens was de zaak zó verrot, zó corrupt en zó onkuis als wat ik daar aantrof!
 11. Zorro18 Aug 2007 om 12:27“Als iemand oprecht spijt probeert te tonen en daarbij nog wat andere misstanden aan de kaak stelt, dan heeft diegene mijn zegen, dat wil echter niet zeggen dat hem gelijk al zijn zonden zijn vergeven.”Komt mij teveel als wraakzuchtig over. Pas als hij aan de kant wordt gezet, deugt het systeem niet. Hij had ook eerder kunnen opstappen.
 12. niemand18 Aug 2007 om 16:32“Komt mij teveel als wraakzuchtig over. Pas als hij aan de kant wordt gezet, deugt het systeem niet. Hij had ook eerder kunnen opstappen.”Zegt u nou maar gewoon: Ik heb liever dat pedofilen zoals Joris Demmink de dienst uit blijven maken in de nederlandse bananen republiek. Dat is duidelijker en eerlijker.
 13. Maarten18 Aug 2007 om 19:36Beste NiemandHet hele verhaal over Demmink is niet onthuld door meneer Wedzinga, dus met dat klokgelui van hem valt het wel mee, en er was ook kennelijk helemaal geen klokkenluider nodig om dat verhaal in de publiciteit te krijgen. Wel lees ik in de Nieuwe Revu hele verhalen van hem over een rondneukende advocaat-generaal. Interessant hoor, zeker als je het afzet tegen de escapades van Wedzinga zelf…
 14. niemand18 Aug 2007 om 22:02Beste Maarten,U weet duidelijk van de hoed nog de rand en vervolgens komt u ons hier uitleggen waarover danwel niet de klokken geluid mogen worden en vooral door wie.Blijft u vooral ook de oude koeien uit de sloot melken, ik kan dit soort gebazel toch niet serieus nemen. Maar wat ik me nu wel afvraag: bent u zelf toevallig soms ook pedofiel, of aleen maar werkzaam bij Justitie?
 15. Maarten20 Aug 2007 om 02:25Geen van beiden zak stront
 16. Zorro20 Aug 2007 om 08:40“Zegt u nou maar gewoon: Ik heb liever dat pedofilen zoals Joris Demmink de dienst uit blijven maken in de nederlandse bananen republiek. Dat is duidelijker en eerlijker.”Ik begrijp het al: als mijnheer Demmink na zijn hypothetische veroordeling zijn mond opendoet over collega’s, staat u hier ook te juichen. Of toch niet?
 17. niemand21 Aug 2007 om 07:00“Ik begrijp het al: als mijnheer Demmink na zijn hypothetische veroordeling zijn mond opendoet over collega’s, staat u hier ook te juichen. Of toch niet?”Daar heeft u best wel eens kans van. Vooralsnog betekend dat niet dat hem wat mij betreft gelijk al zijn zonden zouden zijn vergeven. Komt u dan ook weer gezellig langs om ons te vertellen dat meneer Demink veel eerder op had moeten houden met kinderen te verkrachten?Ik merk overigens dat u er geen enkel bezwaar tegen heeft tegen het feit dat pedofielen de dienst in nederland uitmaken, mag ik vragen waarom niet?
 18. Zorro21 Aug 2007 om 08:32Fantastisch, zoals u anderen weer allerlei woorden in de mond legt. Dit is blijkbaar uw taktiek: de ‘vijand’ zo snel mogelijk monddood maken.Leg om te beginnen dan maar eens uit waarom de rechtelijke macht Wedzinga niet de hand boven het hoofd heeft gehouden, en Demmink blijkbaar wel. Wat is hiervan de logica? Kan het misschien ook nog zo zijn dat de bewijslast met betrekking tot Demmink domweg te zwak is (ook al vindt u van niet) en die van Wedzinga een stuk duidelijker, op grond waarvan de laatste wel is veroordeeld? Is dat niet de normale rechtsgang in Nederland?Maar nee, dat wilt u niet horen. In uw optiek is Nederland een bananenrepubliek met een corrupte macht en dan komt zo’n affaire Demmink u goed uit. Nog mooier is het als een veroordeelde rechter uit de school klapt. Dat zijn ‘onthullingen’ wel eens flink gekleurd kunnen zijn, aangedikt en misschien zelfs onwaar, komt blijkbaar niet in u op.
 19. niemand22 Aug 2007 om 18:46Beste Zorro,Zolang de pedofielen bij Justitie vrij uit gaan ben ik helemaal niet geinteresserd in de illusies die u heeft over een “normale rechtsgang”. Of is het soms een “normale rechtsgang” dat men de hoogse baas van Jusitie ongestraft publiekelijk uit kunt maken voor kinderverkrachter? Zou u uzelf met naam en toenaam (onterecht) uit laten maken voor pedofiel? Legt u dat maar eens uit.En als u een beetje opgelet had, dan wist u dat er wel degelijk is geprobeerd de heer Wedzinga de hand boven het hoofd te houden. Om “Irene” maar weer even te citeren:“Wedzinga werd nooit vervolgd voor de mishandeling en zijn werkgever, de president van het gerechtshof te Leeuwarden, wist tot afgelopen week van niets.”Heeft u soms last van kosakoff, dat u dit soort details zo moeilijk kunt onthouden, of is dit een gevalletje van beroeps-deformatie?
 20. Jan Bouma22 Aug 2007 om 19:36Een wat relativerende opmerking aan de scribenten inz. de rammende rechter….; ‘t doet denken aan konijnen zo’n betiteling…. maar soit!
  Lezen jullie nu maar even “Bromsnor” (en nog veel meer) op m’n website www.villamithras.com ; wellicht dat er daarna een weldadige rust over het land nederdaalt… Nietwaar? “grootedelachtbaregrootinquisiteur-van-het-Recht?
  JB
 21. Jerow25 Aug 2007 om 17:22hoi niemand ,
  mag ik jou misschien vragen waarom jij jezelf zo opwind ?
  Jou manier van discussie voeren is nogal doorzichtig.
  Ik merk op dat jij mensen met een tegenargument , direct in een hokje plaatst en dat als iemand niet met je is , dat ie dan van de baan geveegd moet worden.
  Heeft u bewijzen voordat u een beschuldiging voert ?
  Hiermee kan ik zien dat u werkelijk niets geeft om de normale rechtstaat.
  Zou ik u ook mogen vragen wat uw persoonlijke baat erbij is wanneer Demmink schuldig zou zijn ?
  Ik ben heel benieuwd.Verder wil ik wel kwijt dat ik pedofilie natuurlijk verafschuw en dat ik ook wel vind dat de bezem door het systeem mag gaan.
  Wedzinga is in mijn ogen de gebeten hond , de afgestoten pion. En dan klappen mensen uit de school.
  Maar dat neemt niet zijn schuld weg.Baybasin is een kat in het nauw met rare sprongen.
  Misschien zit er een kern van waarheid in want hij is een machtig iemand met een heleboel connecties.
  Maar laten we eerlijk zijn.
  Al deze ophef vertraagd natuurlijk wel zijn zaak.In mijn ogen heeft iedereen wel schuld ERGENS aan , en is dit zeker maar het topje van de ijsberg.
 22. NWO-INFO » Blog Archive » Baybasin haalt Demmink uit de doofpot. (35)Pingback op 17 Aug 2007 om 10:45

« Hans Holthuis neemt wel juridische pedo-stap

Muller van Spyker komt nooit in de bak! »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.