Code Rood: Ballin is krankzinnig geworden

origineel: http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1308/code-rood-ballin-is-krankzinning-geworden.html

Gekopieert van: https://web.archive.org/web/20081205163519/http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/1308/code-rood-ballin-is-krankzinning-geworden.html

Gepubliceerd door Micha Kat 4 december, 2008 in Algemeen.

Waarom mogen de feiten de feiten niet zijn? Waarom zwijgt heel Den Haag?

Nederland heeft op dit moment een minister van Justitie die krankzinnig is geworden. Daarmee bedoelen we dat Ernst Hirsch Ballin in een waanwereld leeft waarin hij zelf geheel eenzijdig de ‘realiteit’ bepaalt en zich niet ontvankelijk maakt voor de werkelijkheid en de feiten. Is dat een definitie van ‘krankzinnigheid’? In de meest recente video van JD-tv zegt hij als reactie op de mededeling dat er ‘binnenkort voor de derde keer aangifte tegen hem (JD) wordt gedaan’ (had moeten zijn vierde keer, foutje): Het is gewoon niet waar.

De eerste aangifte van ondermerer verkrachting van minderjarigen staat op naam van Frank L. en is recent door deze website gepubliceerd. Justitie heeft deze aangifte ‘met grof geweld’ van tafel geveegd.

De tweede aangifte is afkomstig van H. Baybasin en bevat gedetailleerde informatie over de wijze waarop Nederland is gechanteerd door Turkije op basis van het pedo-dossier Demmink. Via deze link is deze aangifte te lezen, een aanrader voor iedereen die deze zaak volgt!

De derde aangifte werd recent -eind oktober- gedaan door een Turks jongetje (Mustafa Y.) dat door Demmink werd misbruikt.  Het dagblad Trouw dat bij de gelovige Ballin toch op tafel behoort te liggen schreef uitgebreid over deze aangifte. Lees hier en hier meer achtergronden over deze derde aangifte waarvan ook het OM heeft bevestigd dat deze is ontvangen.

De vierde aangifte komt er binnenkort aan. Dat wordt bevestigd door Adele van der Plas, de advocate van H. Baybasin.

Maar er komt nog iets bij. Het is ook een feit dat de staatssecretaris van Ballin, N. Albayrak, tijdens een bezoek aan Turkije een gesprek heeft gehad over de affaire-Demmink met een Turkse onderzoeksjournalist. De minister zelf is op deze dienstreis ook aangesproken op de affaire. Op deze filmpjes wordt nader op dit aspect van de zaak ingegaan.

Thans is het van spoedeisend belang ofwel Ballin een shocktherapie realiteitszin te geven ofwel, als dat niet lukt, over te gaan tot gedwongen opname van deze minister. Zoiets is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van de Nederlandse politiek!!

33 Reacties op “Code Rood: Ballin is krankzinnig geworden”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. WakuWaku4 Dec 2008 om 09:21Volhouden Micha !Mocht je nog iemand nodig hebben voor de Engelse vertaling van bijv. het dossier (de hele website is een beetje teveel), laat maar even weten.
 2. groot4 Dec 2008 om 09:40Krankzinnigheid is relatief bij persoonlijkheidsstoornissen.Persoonlijkheidsstoornissen zijn langdurige patronen in gedachten, visie en gedragingen die afwijken van wat in de betreffende cultuur als normaal wordt ervaren.De cultuur van narcistische sociopathologie van onze regenten zie je terug bij Ernst H.
  Pedofilie past bij die cultuur.
 3. DeRuk4 Dec 2008 om 09:55Kan Peter R. De Vries er niet iets mee? Als dit allemaal waar is, dan moet die Demmink toch gewoon net als iedereen hangen?
 4. groot4 Dec 2008 om 10:07DeRukKan Zwarte Piet er niet iets mee? Als dit allemaal waar is, dan moet die Demmink toch gewoon met de zak naar Spanje?
 5. Verbeet4 Dec 2008 om 10:59Ik heb op het Elsevier forum de afgelopen 2 weken reacties geplaatst waarin ik de lezers’ aandacht vroeg voor deze affaire. Inmiddels heeft Elsevier mij de toegang tot het posten van commentaar ontzegd. Hieruit blijkt dat Joris Demmink’s tentakels zeer ver reiken, zelfs tot bij Elsevier. Het monster Joris Demmink met zijn uitdijende kankergezwel moet worden weggesneden. Dit is een aanfluiting van het Nederland waarin ik dacht te wonen. Echter, niet alleen uit deze affaire, maar ook naar aanleiding van andere mij overkomen ervaringen, is Nederland door en door corrupt. Liegen en bedriegen op alle niveaus – de regering, OM, justitie, politie, banken en andere bedrijven – is de norm. Als je daar niet aan meedoet (en ik weiger dat) dan trek je in dit land gewoon aan het kortste eind. En dan maar het vingertje wijzen naar andere landen. We zijn geen haar beter en in de meeste gevallen nog rotter.
 6. Verbeet4 Dec 2008 om 11:10Correctie: nu blijkt plots dat ik weer wel kan reageren op de Elsevier site.
 7. bzzmn4 Dec 2008 om 11:39@Groot: u weet maar half hoezeer u de waarheid spreekt.pedofilie is geen ziekte maar een symptoom van psychopathie. ook hirsch ballin’s reactie (het is gewoon niet waar) is typerend voor de psychopaat. wat hij verklaart is realiteit, wat hij ontkent bestaat niet. ook balkenende is daar zeer bedreven in.rest de angstwekkende conclusie dat we bestuurd worden door psychopaten. een enkele pedofiel op een hoge positie is al eng maar bestuur door psychopaten (pathocratie) is een nachtmerrie.google: “political ponerology”
 8. Rudolf Paul4 Dec 2008 om 11:46@ Micha
  in de kop een typo: KrankzinniNg. even aanpassen asjeblieft.
 9. E-bee4 Dec 2008 om 11:56Als je er hun Talmudische visie op loslaat mag het gewoon, letterlijk, zonder morele consekwenties. Dus is het geen pedofilie. Dus is het niet waar. Simpel.
 10. johnmans4 Dec 2008 om 12:10Beste Micha,Ben nieuw hier, maar lees je verhalen al jarenlang. Heb diep respect voor je doorbijten, maar ben soms bang dat jezelf vergallopeerd. Je berichten van afgelopen week over de website van Justitie – die gewoon verbouwd werd zo te zien – en ove de NL media die ‘ verscheurd’ zou zijn lijken me daar symptomen van.Wat ik ook niet begrijp is dat niemand anders dan jij hier zo mee bezig is. Stan de Jong schrijft wel eens wat, maar dat is het dan ook wel.
  Als het allemaal echt zo schokkend is als jij beschrijft (wat ik voor de mensheid niet hoop) dan zou je op internet meer bijstand verwachten van de andere onderzoeksjournalisten. Het gaat er bij niet in dat iedereen gecorrumpeerd zou zijn door meneer de SG.Nogmaals, alle respect voor je doorbijten en de mensheid mag je dankbaar zijn als je slaagt.
 11. E-bee4 Dec 2008 om 12:24Ze schrijven er niet over omdat de kranten hun eigendom zijn.
  Die andere “onderzoeksjournalisten” kijken wel uit hierover te schrijven, de meeste zijn nepperds die goed betaald worden en hier heel goed van afweten, net als alle politici en hoge ambtenaren. Dat zijn de symptomen van deze “samenleving”. De leugen die u accepteert.
  www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=72170
 12. groot4 Dec 2008 om 12:42bzzmnIk ben bang, erg bang, dat u het bij het rechte eind heeft.
 13. Verbeet4 Dec 2008 om 12:45Ik heb alle 150 tweedekamerleden een indringende e-mail gestuurd over deze kwestie, met verwijzingen naar diverse internet sites. Tot op dit moment heb ik niet één inhoudelijke reactie gehad. De reacties die ik heb gehad bevestigen de ontvangst, veelal met het excuus dat ze er zoveel krijgen dat zij ze niet allemaal kunnen beantwoorden. Via deze weg verzoek ik toch de “geachte afgevaardigden” alsnog inhoudelijk te reageren.
 14. Observator4 Dec 2008 om 13:08@ VerbeetWat ik zo bijzonder vreemd vind is, dat zelfs (sic!) ministers en kamerleden die zich druk maken om moraal, ethiek, fatsoen, waarheidsvinding en noem nóg maar wat van die zelden ingevulde termen, dat zelfs deze lieden zich op geen enkele manier inspannen om Demmink te ontlasten van alle aantijgingen.De enige reactie is: ‘U moet ophouden, er is niets aan de hand’.
  Men zal -tenzij hier sprake is van een collectieve megalomanie- toch niet denken dat heel verder Nederland onderhevig is aan vormen van achterlijkheid?Waarom dan geen onderzoek naar al die beschuldigingen?
  Waarom dan geen uitputtende processen om de beschuldigers en hun langzamerhand toch wel vele medestanders definitief de mond te snoeren met de keurige waarheid over Joris Demmink?
  Er vallen slechts hier en daar wat vormen van censuur te constateren, die dan in voorkomende gevallen ook weer minder stringent blijken te zijn.Er zijn hogere belangen dan ‘Demmink’ in het geding. DAT staat wel vast.
  Belangen die maken dat men alle fatsoen aan de laars lapt.
 15. K.W.4 Dec 2008 om 13:21Krankzinnig geworden of……….gebleven?Je kunt toch met goed fatsoen niet stellen dat een man als Hirsch-Ballin op de juiste plek zit?
  Als ambtenaar afdeling kleine bouwvergunningen, mwahh, dat zou hij wellicht nog aankunnen. Wel bij een zeer kleine gemeente dan.
 16. RuudHarmsen4 Dec 2008 om 14:01Verbeet, 4 Dec 2008 om 12:45
  ===
  Ik heb alle 150 tweedekamerleden een indringende e-mail gestuurd over deze kwestie, met verwijzingen naar diverse internet sites. Tot op dit moment heb ik niet één inhoudelijke reactie gehad.
  /===Hoe cynisch het ook klinkt, dat verbaast me helemaal niet. De Tweede Kamer heeft kennelijk al heel lang geleden besloten dat het niet met het gemene volck wenscht te spreken.Zie hier mijn soms hilarische (als het niet zo tragisch en schandalig was) ervaringen:
  (weliswaar grotendeels over een ander onderwerp, maar het is hetzelfde principe):http://rudhar.com/politics/devmrdzk/thema/parlemen.htm
 17. bzzmn4 Dec 2008 om 19:18@groot: zou het dan niet een goed idee zijn om dit probleem bij de bron aan te pakken? ook voor micha kan dit een vernieuwde insteek zijn in zijn strijd tegen het fenomeen.dit heeft enorme implicaties en is in mijn oordeel de verklaring voor een heleboel fenomenen. neem bijvoorbeeld de vermeende “kloof tussen burger en staat”, dit valt te verklaren met het feit dat we te maken hebben met psychopaten, mensen zonder geweten of empathie. het heersende systeem is daarom automatisch onmenselijk, gewetenloos en zonder enige emotie.psychopaten zijn roofdieren, constant op zoek naar slachtoffers die ze kunnen manipuleren, misbruiken, vermoorden enz enz. de meesten zijn zeer intelligent en hebben zich door de jaren heen leren aanpassen aan dat rare gedrag van “ons”, mensen met een hart. ze verachten het en zullen alles doen om ons het leven zuur te maken op alle mogelijke manieren. in het huidige politieke klimaat zie ik overal rode vlaggen die de theorie alleen maar versterken. het is inderdaad angstwekkend maar naar het schijnt zijn de mensen met een functioneel geweten sterk in de meerderheid: 95% met hart tegen 5% zonder. all it takes is critical mass.@micha: wat dacht je van die insteek? als je wilt kan ik je voorzien met een heleboel handige links.groet van bas.
 18. joep4 Dec 2008 om 19:55hirsch ballin en donner (kleine letter, ja) hebben het licht nog niet willen zien, deze levensgevaarlijke CDA’ers.
  De Arubaanse Minsiter van Justitie, Rudy Croese, reageert alerter:
  “De Nederlander Jan van der Straten die in 2005 als politiecommissaris op Aruba op de Natalee Holloway-zaak werd gezet, heeft het onderzoek in de beginfase ernstig gehinderd. Dit om zijn vriend Paul van der Sloot te helpen bij het beschermen van zijn zoon Joran die ervan werd verdacht betrokken te zijn bij de verdwijning van de Amerikaanse.” aldus het Algemeen Dagblad. Lees verder op
  http://www.ad.nl/binnenland/2821652/Politie_hielp_Paul_van_der_Sloot_in_Hollowayzaak.html
 19. ger4 Dec 2008 om 20:12De Claus-tapes, als die er al zijn ?, gaan wellicht meer licht
  op de zaak werpen waarom er niet ingegrepen wordt naar onze kindervriend en pedorast.
 20. Inanna4 Dec 2008 om 20:13Joep, het is slechts het Algemeen Dagblad dat beweert dat Jan van der Straaten bevriend was met Paul van der Sloot. Het onderzoek wordt binnenkort definitief gesloten (of niet). Vandar dat deze vreemde spin nu opeens boven water komt.Lees meer:
  http://www.nwo-info.nl/2008/11/25/de-leugens-van-joran-en-de-pr-tegen-gielen/?cp=2#comment-6229
 21. tess4 Dec 2008 om 20:29@ InannaHet staat volgens in mij in alle kranten.
 22. Oogeg4 Dec 2008 om 20:30@Joep
  Ik denk niet dat Jan van der Straten tot hoofdcommisaris benoemd is door of voor Paul van der Sloot. Als van der Straten daar al neergezet is om het onderzoek te frustreren dan zou dat ook om redenen welke Gerald Dompig verklaart kunnen zijn.
 23. tess4 Dec 2008 om 20:31@ bzzmnNiet ver van de waarheid verwijderd. Maar de ‘gekken’ vormen een front gesteund door geld en dus macht.
 24. tess4 Dec 2008 om 20:33Laat ik het nog maar eens zeggen. Het gaat mij niet zozeer om de aard van de delicten die gepleegd worden als wel de rechtsongelijkheid!!!
 25. groot4 Dec 2008 om 20:48@bzzmnHet gedrag van rechtspersonen en overheden is pathologisch per definitie. Is zelfs literatuur over.Is de overheid een hoop stront, dan zijn de donners en demminks grote vliegen, die het ook niet kunnen helpen bovenop die stapel te zitten.Als hygienisch individu wil je graag een strontvlieg meppen. Maar zolang die vliegen midden in de stront zitten, kan iedere slag ook jezelf bevuilen.
 26. Gebakken Ei4 Dec 2008 om 20:49@BZZMNOoit van hoofdletters gehoord ?
 27. Oogeg4 Dec 2008 om 20:52Als er na de 4e aangifte tot vervolging van Demmink wordt overgegaan zijn de gevolgen niet te overzien; politiek Nederland zal ontploffen, het kabinet zal vallen en de integriteit van de overheid zal publiekelijk ter discussie worden gesteld. Een fluwelen revolutie aanstaande? Godspeed Micha !
 28. Inanna5 Dec 2008 om 06:44@ Tess: “Het staat volgens in mij in alle kranten.”Natuurlijk! Ze schrijven allemaal het zelfde! Maar daarom is het nog niet waar… ;-)
 29. Juriste5 Dec 2008 om 10:06De Nederlandse overheid roept thans via TV-spotjes de burgers op om kindermishandeling te melden. Die oproep strekt zich niet uit tot straatkinderen in Turkije, Thailand en Brazilie, die worden misbruikt door Nederlanders. Enerzijds wordt de boodschap uitgezonden door Justitie dat kindermishandeling moet worden opgespoord en anderzijds wordt kindermishandeling de doofpot in gestopt.Een voorbeeld is de uitspraak van de rechtbank Almelo. Een peuter was structureel mishandeld en gestorven. Resultaat: Vrijspraak voor beide ouders.LJN BG4775, Rechtbank Almelo, 08/700527-07
  Datum uitspraak: 19-11-2008
  Datum publicatie: 19-11-2008
  Rechtsgebied: Straf
  Soort procedure: Eerste aanleg – meervoudig
  Zaaknummers: 08/700527-07
  Inhoudsindicatie:
  De rechtbank Almelo heeft twee verdachten – de moeder van het slachtoffer en haar toenmalige vriend – vrijgesproken van betrokkenheid bij de dood van een17 maanden oude peuter. Vaststaat dat het jongetje door geweld binnenshuis om het leven is gekomen. De rechtbank acht echter geen wettig en overtuigend bewijs aanwezig om (één van) de verdachten als dader(s) aan te merken.Aldus gewezen door mr. K.J.C. Geeve, voorzitter, mr. M.E. van Wees en
  mr. A.M.G. Ellenbroek, rechters, in tegenwoordigheid van J. Last, griffier,
  en uitgesproken op de openbare terechtzitting op 19 november 2008.
 30. Robin 0005 Dec 2008 om 12:46Ook respect Micha voor je vasthoudendheid om de waarheid boven tafel te krijgen.
  Maar ook wat anderen wel suggereren,mss goed om steun te zoeken bij derden?Ik begreep ergens dat Peter R was benaderd?Maar mss dat GeenStijl ook wel een staaltje “hinderlijk volgen” van verdachte wil doen.Die zijn daar redelijk ervaren in,en hebben net zo’n bloedhekel aan rechtsongelijkheid.
 31. Rudolf Paul5 Dec 2008 om 14:24GeenStijl (= Telegraaf) zit diep in de anus van Demmink. Als je op GeenStijl de naam Demmink noemt, wordt je bijdrage onmiddellijk “weggejorist” en krijg je een IP-ban. Is mij twee keer overkomen.
 32. Observator5 Dec 2008 om 15:31@ Robin 000
  5 Dec 2008 om 12:46Robin, Was het maar waar dat G.S. dit ging doen. Maar die site zit met handen en voeten gebonden aan de Telegraaf (door henzelf Televaag genoemd als een soort demonstratie van ‘onafhankelijkheid’: me hoela!)En de Telegraaf zit dan weer met handen en voeten gebonden aan…..ja, waaraan of aan wie eigenlijk?
 33. Rechtsongelijkheid · TessonomePingback op 4 Dec 2008 om 20:40

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.