18-12-2008 Een nieuwe Suri-link in de zaak-Demmink?

Gepubliceerd door Micha Kat 18 december, 2008 in Algemeen.

Een geheel onverwachte nieuwe lead in de reeds zo huiveringwekkende Demmink-zaak: in Suriname zou sprake zijn van een ‘levendige mensenhandel’ die in stand wordt gehouden ‘met behulp van ambtenaren van Justitie’. Een klokkenluidende topambtenaar is het land ontvlucht en zou zijn ondergedoken in Nederland. Zo op het oog lijkt dit allemaal ver weg te staan van Joris Demmink, maar het frappante is dat de pedofiele SG reeds eerder in verband is gebracht met Suriname toen hij nog werkte voor Defensie ten tijde van de staatsgreep door de groep-Bouterse. Onder de kop Joris Demmink, Bouterse, sex en de staatsgreep ging deze site op 15 april 2007 uitgebreid op dit aspect van de affaire in. Daarnaast is frappant dat Demmink ook reeds in verband met mensen (kinder) handel werd gebracht ten tijde van het Rolodex-onderzoek; het beruchte ‘Netwerk-gesprek’ van de topambtenaar van Justitie ‘Joris’ ging over de import van minderjarige sex-slaafjes uit ondermeer Oost-Europa. Het lijkt tevens alleszins aannemelijk dat -zeker in het licht van het voorafgaande- Demmink contacten onderhoudt met het ministerie van Justitie in Paramaribo en dus, als liefhebber zullen we maar zeggen, ook op de hoogte is van de ‘juridische kinderhandel’ in de voormalige kolonie. Nu is de vraag natuurlijk: wie is deze Surinaamse topambtenaar van het ministerie aldaar die de mensenhandel aan wil pakken? Waar bevindt deze zich? Heeft Demmink met deze zaak te maken?

9 Reacties op “Een nieuwe Suri-link in de zaak-Demmink?”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. E-bee18 Dec 2008 om 18:53Suiname weigert het TIP 2000 Un protocol te handhaven en ondertekent die dan ook niet. Nochthans een van de hoogstgeplaatste landen op de Trafficking in Persons List 2008. Het barst er van de bordelen met kindslaven, de cultuur zegt men dan, en via Brazilie worden er grote aantallen kinderen doorgevoerd naar de VS en Europa voor sex en andere doeleinden. Justitie heeft een slechte naam op het eiland en Holloway was er maar een in een reeks waarbij immer Justitie medewerkers betrokken lijken te zijn. Naar mijn mening is het afreizen van ene Joran richting Thailand onder veel publicity van mensensmokkelaar-vazal PRdeV een gezamenlijk opzetje om de aandacht van onze overzeese gesl.. eh gebiedsdelen af te leiden. Ongetwijfeld heeft Demmink een aangename periode doorgebracht op het eiland en zal daar wel ingewerkt zijn geraakt in de “materie”. Waar een klein land al niet groot in kan zijn.
 2. E-bee18 Dec 2008 om 19:33Trafficking in persons is een mooi woord voor slavernij en na drugs en wapenhandel, die door de overheid wordt gecontroleerd, de derde op de lijst van meest lucratieve georganiseerde misdaden. Van facistische regeringen. Elk jaar met zekerheid tussen 600.000 -800.000 personen tot nogelijk 4.000.000 personen. Ik vind dan ook dat die tranentrekkende jaarlijkse slavenherdenkingen in oa het Oosterpark moeten worden afgeschaft. Dan in afwezigheid van hypocriet overheidsgespuis dient plaats te vinden. Suriname is zelf een van grootste koplopers in de slavenhandel.
 3. RuudHarmsen19 Dec 2008 om 12:01E-bee, 18 Dec 2008 om 18:53
  ===
  Suiname […]
  Justitie heeft een slechte naam op het eiland
  /===Su[r]iname is een eiland?
 4. RuudHarmsen19 Dec 2008 om 12:03> om de aandacht van onze overzeese gesl.. eh gebiedsdelen af te leiden.Suriname is geen overzees gebiedsdeel, maar al ruim 33 jaar onafhankelijk. De kwestie Holloway was op Aruba, op ik denk gauw een kilometer of 500 (als het geen 1000 is) van Suriname verwijderd.
 5. Frank Black19 Dec 2008 om 12:40de link met Suriname is van vroeger en niet van nu. dat bouterse lange tijd werd beschermd is bekend, tot grote ergernis van de politie in nederland waar een groep bouterse jagers rondloopt die al lang voor zijn arrestatie hadden kunnen zorgen maar dat vroeger inderdaad niet mochten doorzetten. interessant is dat bouterse lange tijd en tot zeer recent een hollands knechtje heeft gehad. waarschijnlijk voor de zaakjes van bouterse in het binnenland van suriname. bouterse is nu een zieke oude en schreeuwende man en suriname is zijn cel geworden. hij zit gevangen tussen praten – en gevaar lopen vanuit personen in nederland – of niets zeggen – en weerstand moeten bieden aan de surinaamse politie en justitie. je kan hem trouwens gewoon makkelijk te spreken krijgen. hij woont in een van de huisjes aan de surinamerivier (zie google maps) en scroll langs de brug omhoog naar huisjes met een rood dak en een steigertje en wat groen. wel een stukkie hoger dan torarica. en hij praat met iedereen die aan de deur klopt. je kan je melden bij een van zijn gewapende bewakers. hij geeft nog steeds veel toespraken dus daar kan je hem ook aanspreken.
 6. groot19 Dec 2008 om 15:00Nu we toch aan het speculeren zijn .. human trafficking en kinderopvang ter kantore van prive-adres Demmink.Anyone?
 7. E-bee20 Dec 2008 om 15:33Afgezien van het adres, als er een op naam gestelde vergunning en gebruiksvergunninmg boven water zou komen…Lijkt me dat die er geweest moeten zijn en zich dus in de archieven moeten bevinden.
 8. Michi21 Dec 2008 om 16:30@ E-beeHolloway is op de Antillen ontvoert. De Antillen wordt niet bestuurd door Suriname, dus in die zin is er geen link tussen die landen. Neemt niet weg dat beide landen hevig corrupt zijn, maar goed. Welk land niet. Als een van de leidende landen in de vrije wereld is Nederland niks beter, en waarschijnlijk het centrale punt in enorm veel schandalen. In de derdewereldlanden zitten alleen maar patsy’s die uitvoeren wat de hoge heren in de EU, VN, IMF, WHO, WTO, etc dicteren.Deze landen hebben de naam corrupt te zijn, maar worden in feite gewoon gebruikt door de fascisten in Europa en de VS.
 9. Frank Black22 Dec 2008 om 14:12relevant?http://www.gcim.org/en/a_commissioners.htmlTHE AIM OF THE COMMISSION IS TO PROVIDE THE FRAMEWORK FOR THE FORMULATION OF A COHERENT , COMPREHENSIVE AND GLOBAL RESPONSE TO MIGRATIONTHE COMMISSION
  Mr. Jan O. KARLSSON
  (co-chair) Dr. Mamphela RAMPHELE
  (co-chair)
  Prof. Dr. Francisco ALBA Dr. Aïcha BELARBI
  Mrs. Sharan BURROW Mr. Joris DEMMINK
  Rev. Nicholas DIMARZIO Dr. Mary GARCIA CASTRO
  Amb. Sergio MARCHI Mr. Manuel MARIN
  Mr. Mike MOORE Mrs. Mary ROBINSON
  Dr. Nafis SADIK Amb. Reda Ahmed SHEHATA
  Mr. Nand Kishore SINGH Prof. Dr. Rita SÜSSMUTH
  Mrs. Patricia Sto. TOMAS ARAGON Prof. Dr. Valery TISHKOV
  Mr. David WHEEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.