14-12-2008 Bericht van de SP-wereldverbeteraars!

Gepubliceerd door Micha Kat 14 december, 2008 in Algemeen.

Vanaf heden staat SP niet meer voor Socialistische Partij, maar voor Samen Pedofiel. Veel lezers van deze en andere sites vonden mijn felle aanval op de SP en op kamerlid Krista van Velzen (lees hier de backgrounds) maar dom: je moet mogelijke medestanders niet zo fel tegen de haren strijken. Los van de constatering dat dit een kwestie van persoonlijke stijl is, was ik het ook reeds inhoudelijk met deze kritiek niet eens. Dat had te maken met het gesprek dat ik over de kwestie-Demmink voerde met kamerlid Jan de Wit waarbij deze zich ronduit onwillig toonde iets met de zaak-Demmink te doen en zelfs om er iets over te vernemen. “Laat de man maar lekker jonge kinderen verkrachten” hoorde ik de SP-voorman denken! “Het interesseert me geen zier. En laat deze vervelende onruststoker mij met rust laten!” Dat maakte mij juist zo boos, deze fundamentele desinteresse van dit lamgeslagen Binnenhof-beest dat zijn idealen van vroeger heeft ingeruild voor opportunisme en machtsdenken. De Wit reageerde in feite net zo als VVD-senator Dupuis in het Binnenhof-filmpje van JD-tv. Kortom: ik ‘rook’ geen enkele hoop op enige activiteit van de SP in de zaak-Demmink dus dacht ik: laat ik van mijn hart geen moordkuil meer maken. Het is gewoon een feit dat de SP onder leiding van publiciteits-hoer Agnes Kant die het liefst de hele dag in Chanel-pakjes champagne drinkt een club verraders is geworden waarboven de geesten van Mao en Castro als nooit tevoren rondzweven. Deze ‘analyse’ van de SP anno 2008 wordt weer bevestigd uit de volgende mailwisseling die ik krijg doorgespeeld tussen een Demmink-betrokkende en de genoemde SP-kamerleden:

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 12 december 2008 11:26
Aan: Velzen van Krista
CC: kvvelzen@sp.nl
Onderwerp: Joris Demmink

Hallo Krista,

Ongeveer een jaar geleden maakte jij je sterk voor het op non-actief stellen van Joris Demmink. Het lijkt erop dat de aantijgingen en onrust rond Demmink eerder toenemen dan afnemen. Waarom is de kamer zo stil over de kwestie?

Mvg

Wim Dankbaar

From: Velzen van Krista

To: Wim Dankbaar

Sent: Friday, December 12, 2008 11:26 AM

Subject: RE: Joris Demmink

Voornamelijk omdat het nu onder de rechter ligt en ik dat even af wil wachten Wim…

vriendelijke groet,  
Krista van Velzen
SP Tweede-Kamerlid
postbus 20018
2500 EA Den Haag
070-3183044 

lees ook mijn weblog: www.kristavanvelzen.nl

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 12 december 2008 11:31
Aan: Velzen van Krista
Onderwerp: Re: Joris Demmink

Okay bedankt, maar ligt het nog wel onder de rechter? Het hof heeft toch de aanklacht niet ontvankelijk verklaard wegens gebrek aan bewijs?

Mvg

Wim

From: Velzen van Krista

To: Wim Dankbaar

Sent: Friday, December 12, 2008 11:33 AM

Subject: RE: Joris Demmink

Hoi Wim,

Voor zover ik weet ligt er wel degelijk nog een aanklacht ter behandeling.

Mocht ik er naast zitten dan hoor ik dat graag van je! Wat ik heb weten te achterhalen is het volgende:

Het Gerechtshof in Den Haag heeft recentelijk een verzoek (artikel 12) om betreffende ambtenaar te vervolgen afgewezen. Dit gebeurde voor zover ik kan achterhalen onder andere omdat het verzoek te ruim was geformuleerd en onvoldoende concreet werd gemaakt. Daarnaast wordt tegengeworpen dat de eis onterecht is gedaan omdat er nooit officieel aangifte is gedaan. Adele van der Plas heeft inmiddels gemeld dat er wel aangifte is gedaan en het Openbaar Ministerie zegt inmiddels een aangifte binnen te hebben gehad, maar daar inhoudelijk nog geen reactie op te kunnen geven.

Laat me vooral weten hoe het volgens jou zit!

goed weekend,

Krista

From: Wim Dankbaar

To: Velzen van Krista

Sent: Friday, December 12, 2008 1:33 PM

Subject: Re: Joris Demmink

Krista,  Heb je het interview met Adele van der Plas al gezien?

http://www.youtube.com/watch?v=Zrwu6kHkp9U

Toch snap ik iets niet. Jij en Aleid Wolfsen zeiden hier

http://www.youtube.com/watch?v=26h4TLmpe0A&feature=related

dat een topambtenaar niet kan functioneren als hij in opspraak is, en blijft. Wolfsen voegde eraan toe dat het al helemaal niet kan als er een gerechtelijk onderzoek loopt of gaat lopen. Ik was het daar eigenlijk volledig mee eens. Nu loopt dat onderzoek er daadwerkelijk, althans het ene is nog niet verworpen of er rollen alweer aangiftes binnen. Is het dan niet tijd om je stelling nog eens krachtig te herhalen? Of sta je er niet meer achter?

Overigens heeft de minister gezegd: Houd eens op met lasterpraatjes, het is gewoon niet waar.

Mijn standpunt is dat dit niet kan. Het is aan de rechter om daar een uitspraak over te doen, niet aan hem, en al helemaal niet in zijn hoedanigheid als Minister van Justitie, c.q. de baas van Demmink. Hij toont daarmee een vooringenomen partijdigheid. Wat is het standpunt van de SP hierover?

Mvg

Wim

Van: Wim Dankbaar [mailto:dank@xs4all.nl]
Verzonden: vrijdag 12 december 2008 16:23
Aan: jdewit@Sp.Nl
Onderwerp: Fw: Joris Demmink

Hoi Jan,

Ik had vandaag een email wisseling met Krista. Omdat jij ook kamerlid voor de SP bent, deel ik hem met jou. ik ben erg ook erg benieuwd naar jouw mening.

Mvg

Wim

From: Wit de J.

To: Wim Dankbaar

Sent: Friday, December 12, 2008 9:47 PM

Subject: RE: Joris Demmink

Mijn mening wijkt niet af van die van Krista.

Gr.

Jan de Wit

From: Wim Dankbaar

To: Wit de J.

Sent: Friday, December 12, 2008 10:02 PM

Subject: Re: Joris Demmink

Dat geloof ik graag, Jan, als Krista’s partijgenoot. Maar wat is die mening? Die heb ik namelijk nog niet gehoord.

Mvg.

Wim

Laten we constateren dat het ‘verweer’ (in die termen mogen we inmiddels toch wel spreken bij de SP als ‘medeschuldige’) dat de zaak thans ‘onder de rechter is’ even schandalig is als weerzinwekkend nu duidelijk is geworden dat de rechters niet bereid zijn de feiten toch zich te nemen. Maar hieruit blijkt eens te meer dat de SP niet geinteresseerd is in het oplossen van deze zaak maar uitsluitend in het van de agenda afvoeren van de zaak-Demmink en zelfs te verhinderen dat deze de ‘agenda’ ooit zal bereiken. Ook de SP wil daarbij zover gaan vaststaande feiten niet in ogenschouw te willen nemen. Excact zoals Mao, Castro, Pol Pot en Stalin.

18 Reacties op “Bericht van de SP-wereldverbeteraars!”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Observator14 Dec 2008 om 12:12De inmiddels ontstane en overduidelijk blijkende terughoudendheid van de SP-mensen, evenals het uitermate zwakke verweer-bij voorbaat-op-verwijten, wijst m.i. op beïnvloeding van ‘buitenaf’.Welke (persoonlijke of anderszinse) belangen zijn hier in het geding?
  Wie krijgt het voor elkaar om zelfs de altijd zo kritische en op rechtvaardigheid gerichte SP de mond te snoeren?
 2. Bart Bemelmans14 Dec 2008 om 12:54Is een ieder die niet naar Kat wil luisteren nu automatisch pedofiel? Zucht.
 3. AIRVD14 Dec 2008 om 13:18SP ruikt macht en mocht na de vorige verkiezingen aanschuiven bij de informateur. Weliswaar zijn ze daar keihard weggeschopt omdat ze niet aan de voorwaarde voldeden voor een machtspartij. Daarvoor moet je namelijk eerst onderwerpen aan de echte machtshebbers. En daar zijn ze nu mee bezig: onderwerpen en gehoorzamen. Anders kunnen ze macht vergeten straks.
  Desalnietemin is dit niet goed te praten wat ze doen want dit betekent dat er niets over blijft van hun ‘rechtvaardige’ praatjes.Ook dat salaris systeem is compleet belachelijk. Dat opgehaalde geld moet na aftrek van de kosten weer verdeeld worden onder opbrengers. Nu wordt het opgehoopt zoals Stalin dat deed. En maffiosi dat doen.
 4. Wim Heitinga14 Dec 2008 om 13:33Alle politieke partijen én mainstream media werken mee aan deze smerige doofpot.
  Wat de rol van de SP, in deze affaire, laat zien, is dat zij in eerste instantie net zó verontwaardigd en betrokken waren als de lezers van dit weblog.
  Het is mij duidelijk dat er immense druk is uitgeoefend op parlementsleden en media die deze zaak aan de kaak probeerden te stellen.
  Willens en wetens werken zij nu mee aan het in stand houden van deze doofpot.
  Ik kan tot geen andere conclusie komen dan dat Demmink de eerste steen, in een lange rij dominostenen, vertegenwoordigd, hij mag dan ook koste wat kost niet omvallen
  Sommige journalisten gaan in het behagen van de macht zelfs een stapje verder, met duivels genoegen zette zij vele tienduizenden geëngageerde burgers weg als ‘Demmink-haters’ en als een ‘Kruisig hem! Kruisig hem!’ schreeuwende hysterisch menigte, als ware Joris Demmink de heere Jezus Christus himself.
 5. euro99914 Dec 2008 om 14:48Heb enige tijd geleden onderzoek gedaan naar de jaarboeken van de SP. Tja het miljoenenpakhuis van Dagobert Duck was daar niets bij vergeleken. Tevens bleek dat al die volgzame arme redelijk domme volksvertegenwoordigers van de SP kritiekloos vele miljoenen op Jomanda achtige wijze overmaakten naar Rotjeknor zonder ooit eens te kijken waar al die centjes bleven. Ik heb slechts de verkorte jaarboeken ooit ontvangen en heb nimmer de reguliere boeken ontvangen. Nee onze SP bonzen houden niet van speurneuzen, en vooral niet wanneer dat het surrogaat socialisme vrij eenvoudig lijkt te worden blootgelegd. Om van het interne gebrek aan transparantie en gebrek aan democratie bij de partij maar te zwijgen. Nee kom niet met de echte waarheid want dan is ook links (???) absoluut niet thuis. Het is dan ook een bak ellende daar in de tweede kamer en ze plegen massaal wanprestatie.
 6. E-bee14 Dec 2008 om 14:53Het is hun dagelijkse ritueel om onschuldigen als daders en de schuldigen als slachtoffer weg te zetten. Daar worden ze voor betaald en geld kent geen politieke kleur.
 7. Verbeet14 Dec 2008 om 15:08Wie weet wat de uitspraak is geweest van de Raad voor de Journalistiek in de zaak “Runderkamp papers”?
 8. Maurits14 Dec 2008 om 15:48Samen Pedofiel.
  Die houwen we er in!!
 9. RuudHarmsen14 Dec 2008 om 16:56AIRVD 14 Dec 2008 om 13:18Niet mee eens, in alle opzichten een onzinbijdrage.
 10. E-bee14 Dec 2008 om 17:36Onzinbijdrage is betrekkelijk, geef dus definitie van onzinbijdrage.
  Ook “onzinbijdragen”, in the eye of the beholder(.), moeten kunnen.
 11. AIRVD14 Dec 2008 om 17:38@RuudHarmsen
  Jij vindt het niet onzinnig om alleen te melden dat mijn bijdrage onzin is zonder verdere uitleg of argumentatie? Hoe zou je jouw bijdrage dan willen omschrijven?
 12. Samantha14 Dec 2008 om 17:42Het zou me niks verbazen moest Demminck één dezer een hartaanval krijgen of Jörg Haider achterna rijden… In belgie werd Lippens ondertussen ook uit de spotlights gehaald, nog net niet op de gebruikelijke manier. Om de clan te beschermen worden aandachttrekkers met alle mogelijke middelen ‘uitgeschakeld’…Sam
 13. E-bee14 Dec 2008 om 17:52Zeker Samantha, Micha moet goed op de ventielen van zijn riksjah letten!(lol) Toch ben ik benieuwd wat die clan van pedofiele misbruikers nu nog meer bindt. Naast chantages ook Bohemian Grove,s in de Ardennen?
 14. Dat dan weer wel14 Dec 2008 om 19:29In weekkrant Den Haag Centraal van vrijdag 12 december 2008
  nummer 83 – te koop bij elke krantenkiosk – een groot interview met Ad Ossendrijver van Arrow Radio waarvan hieronder een stukje:‘We hadden van de zomer even een dipje met Adam Curry, maar daar zijn we weer bovenop.
  Curry was de nieuwe aanwinst van het deejayteam van Ossendrijver, maar de luisteraar dacht daar anders over.
  Het lag niet aan onze inzet. We kregen tienduizenden protesten.
  Op evenementen zoals het Arrow Rockfestival en Bospop werd ik bijna gelyncht. Ik heb zo wel gemerkt hoe geliefd een radiostation kan zijn’.En gij geleuft deze uitspraken van Ad Ossendrijver eh…ik bedoel Overdrijver.Wie gaat deze Pinoccio-actie uitzoeken?
 15. Blogsom14 Dec 2008 om 19:40Behalve dat SP de “ongewensde” reactie verwijderd, heb ik alsnog iets kunnen traceren; let wel op dat je persoonlijk een onderzoek moet verrichten. Om zelf de info te verzamelen over deze professor moet je vrienden hebben bij een universiteit die hem de duer heeft gewezen o.a. uva. Maar ook al was hij geen prof. meer, mocht hij op de sp weblog als gewaardeerde persoonlijkheid zijn mening wentileren.
  Lees hier vooral een verwijzing van bijdrage @13 en @35. Dan begrijp je dat ze zelf niet zo nouw nemen luisteren naar een bepaalde moraal.
  Indien verwijzingen tever gingen, werden ze ook verwijderd.
  Ga eens na waarom hij in opspraak was.
  http://www.janmarijnissen.nl/2004/08/28/column-david-pinto/
 16. Juriste14 Dec 2008 om 21:10Mr. Jan de Wit werd geboren op 10 mei 1945 in Zevenbergen. Na het gymnasium in Roosendaal ging hij rechten studeren in Tilburg. Daarna trok hij naar Heerlen om sociaal advocaat te worden, en dat is hij 25 jaar gebleven.“Ik ging de politiek in, omdat ik als advocaat zag dat regels soms onrechtvaardig uitpakten. In ontslagzaken bijvoorbeeld zag je vaak dat de rechter zich verschuilde achter de regels. Dat gaf mij wel een knauw in het vertrouwen in de rechterlijke macht. Als politicus wilde ik proberen de regels te veranderen.” (Bron: www.SP.nl)Jan de Wit werkte als advocaat in Heerlen en dus is hij bij voorbaat al niet degene, die Micha moet aanspreken. De Zuid-Limburgse vriendenrepubliek is een gesloten wereld, ver van Den Haag.
  Ik weet uit eigen ervaring op welke wijze Zuid-Limburg werkt: Mensen worden hier gewoon geestelijk gestoord verklaard en in een isoleercel opgesloten, ook al hebben ze een goede baan en een fijn leven. Hun kinderen worden gewoon nietsvermoedend uit de klas gehaald door een medewerkster Bureau Jeugdzorg, zonder tussenkomst van een rechter. De ouders hebben daarover niets te zeggen en dit gebeurt ook buiten medeweten van de ouders. Dit is normale praktijk in Zuid-Limburg. Toevallig kwam ik hier achter, omdat ik dit zwart op wit zie staan in een dossier. De Volkskrant redactie werd onder druk gezet om mij te bannen, want ze zijn doodsbang dat ik documenten ga scannen en online ga zetten. Ik beschik over zoveel belastende informatie, dat het bij de Volkskrant redactie klachten regende volgens een email van de redactie. Personen zouden door mij in hun natuurlijke levenssfeer geschaad worden, schreef de Volkskrantredactie. Maar ik schreef over mensen in de uitoefening van hun functies. Ik kwam er pas nu achter dat het mogelijk pedo-netwerken betreft, want dat kwam niet in mij op. Achteraf vallen de puzzelstukjes op z’n plaats. Ik kan 2 psychiaters noemen die aan deze praktijken meedoen en 1 jongen op het oog hadden. Hun plan mislukte.Dus Jan de Wit zal beslist zijn handen hier niet aan willen branden, want dan ligt hij er uit in Zuid-Limburg bij de hooggeplaatste figuren, die pedo-netwerken gebruiken.
 17. RuudHarmsen14 Dec 2008 om 22:14De politiek heeft ALTIJD een smoes bij de hand om niets tegen misstanden op justitiegebied te hoeven doen, kijk maar:http://rudhar.com/politics/devmrdzk/2071105.htm
 18. Verbeet16 Dec 2008 om 16:50Kan de Nationale Ombudsman niet een onderzoek instellen naar deze “dienaar” van een niet onbelangrijke overheidsdienst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.