13-06-2008 ‘Koninklijk’ pedo-netwerk rond Demmink?

Door Micha Kat op 13 juni, 2008 in Algemeen13 Reacties

O wat zijn de zaken aan het schuiven rond onze hooggeplaatste pedofielenclub… Het is te veel allemaal, maar laten wij van Klokkenluideronline ons nu maar even concentreren op Joris Demmink. Wat die allemaal wel niet moet weten! Goed, de nieuwe feiten die boven tafel zijn gekomen dankzij Ton Biesemaat en Stan de Jong leren ons het volgende. In het pedofielen-netwerk dat onderwerp was van het ‘Rolodex- of Embargo-onderzoek’ (zie feitenoverzicht) werd een belangrijke plaats ingenomen door mr. Frits Salomonson, voormalig juridisch adviseur van Beatrix. Hij werd in de stukken niet met naam en toenaam genoemd (bij De Telegraaf en in de Runderkamp-papers is spake van een ‘oud-advocaat van de koningin’), maar ‘iedereen in het wereldje’ wist precies om wie het ging. Salomonson zat dus in het netwerk net als twee hoofdofficieren van justitie (waarvan er een Hans Holthuis is en de andere Jan Wolter Wabeke zou kunnen zijn; Holthuis en Wabeke verlieten beiden rond dezelfde tijd, eind 2000, het OM), een ‘oud-bewindspersoon’ (Job de Ruiter?) en een Amsterdamse professor met de achternaam ‘van R.’ Maar Demmink maakte zelf ook deel uit van deze illustere club: dat blijkt uit de reconstructie die deze site maakte naar aanleiding van artikelen uit De Telegraaf en de ‘Runderkamp-papers’: Demmink onderhield immers nauwe banden met ‘pedo-professor’ Van R. die hij zelfs op de hoogte hield van de vorderingen van het onderzoek tegen hem! Het spectaculaire nieuws is nu dat…. nee, dat geloof je toch werkelijk niet, maar het heeft er toch alle schijn van, nee, het moet wel zo zijn dat…

ook prins Claus von Amsberg deel uitmaakte van dit netwerk! Dat is namelijk een bijna dwingende gevolgtrekking uit de stukken die Stan de Jong vandaag op zijn website publiceert. Een van die stukken is een nooit gepubliceerd verhaal dat was bestemd voor het Duitse blad Der Spiegel -dat al vaker aan de wieg stond van Oranje-onthullingen- het andere is een stuk van de hand van collega Ton Biesemaat. In deze stukken wordt uitgebreid stilgestaan bij de homoseksuele banden tussen Salomonson en Claus die culmineerden in een gezamenlijke homobarren-slemptocht in New York waarvan de CIA foto’s heeft gemaakt waarmee ons land werd gechanteerd, precies dus zoals ons land gechanteerd werd met de ‘Demmink-files’ uit Turkije. Vanuit de centrale rol die Salomonson innam in het ‘Rolodex-netwerk’ ligt het in alle lijnen der logica ook Claus in het netwerk te plaatsen, temeer daar uit het Spiegel-stuk blijkt dat Claus en Salomonson een homoseksuele verhouding hadden en ook naar voren komt dat Claus behept was met pedofiele neigingen. Dat zou dus betekenen dat Claus ook aanwezig zou kunnen zijn geweest bij de ‘sinistere seksfeesten’ in de flat van Van R. in Amsterdam-Noord waarbij (De Telegraaf) minderjarige kinderen werden ingezet die speciaal uit Oost-Europa werden geimporteerd om te worden misbruikt. Dat Claus voor dergelijke zaken niet terugdeinsde blijkt uit een verklaring waarover Biesemaat spreekt die was gedeponeerd bij een notaris van een echtpaar dat Claus in een bordeel had gezien terwijl hij sex had met minderjarige kinderen. Over het ‘sinistere’ karakter van de Amsterdamse pedofielen-feestjes komen we het een en ander te weten vanuit de verhalen die over Salomonson bekend zijn: in zijn huis aan een Amsterdamse gracht had hij een martelkamer waar Marokkaanse kinderen zouden zijn doodgemarteld en zijn begraven in zijn tuin. Deze zaken zijn aan de orde gesteld in een brief aan voormalig burgemeester Schelto Patijn van Amsterdam van de buren van Salomonson die, dat zal u niet verbazen, ruzie hadden met de chique advocaat. Biesemaat hierover: “Die burenruzie liep zo uit de hand dat Houben en Sietsema een brief stuurden naar de destijds Amsterdamse burgemeester Schelto Patijn. In de brief maakten ze ook gewag van de activiteiten van Salomonson met volgens hen minderjarige jongens. Veelal waren dat Marokkaanse schandknapen. Volgens Houben en Sietsema had Salomonson zelfs in zijn huis een SM-kamer ingericht. Ook zou Sietsema eens schoten hebben gehoord. Dat was de aanleiding voor het gerucht dat er mogelijk een lijk in de tuin of het pand van Salomonson zou zijn begraven of verstopt. Het mag duidelijk zijn dat dit lijk nooit is gevonden.”

Maar even terug naar Joris Demmink. Een belangrijk aspect bij het hele netwerk is die import van jongetjes uit Oost-Europa. Hiernaar is een specifiek recherche-onderzoek geweest, het HIK (Handel In Kinderen)-onderzoek. Een cruciale rol bij deze import werd gespeeld door een topambtenaar met de voornaam ‘Joris’. Er zou tegen deze ‘Joris’ een veroordeling zijn uitgesproken, maar de identiteit van deze man is nooit bekend geworden. Volgens Stan de Jong die zegt te weten wie het is gaat het niet om Demmink. Ik daag hem uit de naam bekend te maken.

We begrijpen nu veel veel beter waarom de positie van Joris Demmink vrijwel onaantastbaar is: naar alle waarschijnlijk zat hij met prins Claus in een pedo-netwerk waarbinnen wellicht de meest afgrijselijke zaken hebben plaatsgevonden.We begrijpen ook waarom het ‘Rolodex-onderzoek’ geruisloos van de kaart is verdwenen: door de mogelijke aanwezigheid van Claus hebben alle deelnemers aan het netwerk een soort ‘vrijbrief’ in handen die hun de facto onschendbaar maakt!

13 Reacties op “‘Koninklijk’ pedo-netwerk rond Demmink?”

 • Joris Voorhoeve13 juni, 2008 om 15:51Ik lees ook dat Maarten van Traa Frits Salomonson op de korrel had… nou, dan weten de een ding zeker: Maarten is vermoord!
 • Cees B.13 juni, 2008 om 16:36De macht van deze Joris Demmink, die omschreven wordt als pedofiel, is zeer groot, want er zijn officiéle onderzoeken naar zijn handel en wandel gestart maar die hebben tot nu toe niet geleid tot vervolging. Een kinderarts, genaamd Joyce Bruyere, die op het spoor kwam van van deze praktijken, werd gruwelijk vermoord in 1991. Ook in de Deventer moordzaak, waarin de klusjesman van de weduwe door Maurice de Hondt beschuldigd werd van de moord, heeft Demmink de hand. De klusjesman zou meer weten over de roze balletten van Demmink (als leverancier van kinderen???) en zodoende wordt-ie op alle mogelijke manieren door de machtige secretaris-generaal op Justitie geholpen. Zodoende ook moet volgens bepaalde mensen Louwes onschuldig de gevangenis in om te voorkomen dat de klusjesman iets verteld over Demmink. Verder heeft Demmink ook de hand gehad in het auto-ongeluk waarbij Maarten van Traa om het leven kwam. Van Traa was de voorzitter van de parlementaire enquête commissie die onderzoek deed naar de onderzoeksmethoden van de politie en justitie in de tijd van de IRT-affaire. Van Traa wist iets, want ook nadat de commissie haar rapport had geschreven, bleef Maarten van Traa verder rechercheren.
  (van de webiste forum.fok.nl)
 • Jurrien14 juni, 2008 om 07:58Ik kan me herinneren dat begin 80-er jaren ook al geruchten de ronde deden over de homosexualiteit van Claus.
  De regering voelde de noodzaak om tegengas te geven aan die geruchten. En dat kon toen het beste door kamervragen over die kwestie te laten stellen. Alleen wilde geen van de toenmalige fracties er aan om die vragen te stellen.
  Uiteindelijk heeft Hans Janmaat de vragen gesteld en die werden met bijzonder buitengewone snelheid bewantwoord. Ik geloof binnen drie uur!
 • Micha Kat14 juni, 2008 om 17:13@Jurrien
  Zeer interessant wat je meldt! Kamervragen die BINNEN DRIE UUR worden beantwoord, waar hebben we dat meer gezien? Juist ja: de vragen van de PVV over de affaire-Demmink! Vragen die zo snel beantwoord worden: het lijkt een bewijs voor dikke stront in de tent!
 • Micha Kat14 juni, 2008 om 17:49Nog meer interessante lectuur:
  http://209.85.175.104/search?q=cache:Ho-zE66yat0J:www.stelling.nl/kleintje/336/Portein.htm “prins claus” homoseksualiteit&hl=nl&ct=clnk&cd=1&gl=nl
 • jan15 juni, 2008 om 23:14Het word tijd dat we dit hele vunzige zootje liquideren
  Wat ze Maarten hebben aangedaan, daar krijgen ze de rekening nog van gepresenteerd.
 • Pedowatcher16 juni, 2008 om 08:13Op zijn nieuwe kantoor in Den Haag verkeert Wabeke in gezelschap van mensen als oud-staatssecretaris Elizabeth Schmitz (ombudsman zorgverzekeringen) en oud-minister Job de Ruiter (ombudsman pensioenen).Curieus, quoi?
 • wim heitinga16 juni, 2008 om 15:55ook pim was een graag geziene gast ten paleize. we weten allemaal hoe het met hem is afgelopen.met vriendelijke groet,wim heitinga
 • jansen18 juni, 2008 om 21:23Ik heb wel eens een brief geschreven aan het Koninklijk Huis, en die is nooit beantwoord. Dat is HEEL verdacht.Ook heb ik eens 10 minuten moeten wachten op de bus die te laat was, in Soest. Dat Is Echt Een Bewijs Dat Er Iemand Bij Betrokken Was, En We Weten Allemaal Wie!!=========Met andere woorden: doe niet zo ontzettend belachelijk allemaal, en zie geen spoken waar ze niet zijn. Zaken zoals “hij was er even later bij aanwezig” of “die-en-die was er toen niet bij” enzovoort enzovoort zijn toch geen bewijs, hoeveel je er ook over zijkt. Doe gvd eens normaal.Zijn jullie nou eigenlijk bezig met jezelf te promoten of wat is dit eigenlijk?Jansen
 • meneerkoenknows22 juni, 2008 om 19:58check kleintjemuurkrant.nl en duik in de archieven en zie hoe klein nederland is…iedereen is te linken aan iedereen van Mathilde Willink tot aan pedo Freddy Heineken..en van Oscar Hammerstein tot geheel de echte onderwereld. Enneh meneer Jansen hierboven moet geen commentaar geven op iets waar hij totaal geen weet van heeft.Hier in tukkerland zegt wie..ie heb leu, potleu, stompkes..en sliepsel!!!.Binnenkort komt over deze pedocases zeker weer stront naar de oppervlakte, daar er nog onbetaalde rekeningen zijn, letterlijk en figuurlijk. Waar zijn de aandelen van Bruinsma bgebleven en de miljoenen van sneak Endstra?. Wat is dat toch, dat hoe meer macht men heeft, hoe meer men aangetrokken is tot jonge jongetjes?. Procureur/generaals,hoge justitiegasten,rechters,hoofdcommisarissen der polizei usw…
 • Gypsy25 juni, 2008 om 08:59Dat Maarten van Traa “VERMOORD” zou zijn is voor mij geen nieuws.
  Kom op nou zeg…de grootste moordenaars zijn onze leiders en hun kornuiten. Ze vermoorden je maatschappijlen of fysiek.Groetjes,Gypsy
 • Gypsy25 juni, 2008 om 09:00Ik bedoelde “maatschappelijk”
 • Cb21 juli, 2008 om 13:12Wat een uitvoerige verzameling van onbewezen aannames en geruchten over deze mensen. Ik lees geen enkel feit, alleen maar suggesties. Wat zou de heer Micha Kat ervan vinden, als deze roddels over hem de ronde deden? Meermalen blijken de bestrijders van pedofielen zelf dader en geen slachtoffer, zoals de meeste potenrammers met onverwerkte homoseksuele gevoelens kampen.

« Crimineel wordt rechter: het Demmink-effect

NOS Journaal bang en kaltgestellt, De Telegraaf »

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.