12-12-2008 Verheviging Demmink-campagne

Gepubliceerd door Micha Kat 12 december, 2008 in Algemeen.

Argusoog Radio verzond vandaag onderstaand persbericht in de aanloop naar de uitzending op donderdag 18 december (20:00-22:00) over de zaak-Demmink.

Persbericht.

Geachte redactie.

Op maandag 15 december vanaf 19.00 uur gaan een tiental alternatieve nieuwsmedia op het internet een campagne starten ter ondersteuning van klokkenluider Micha Kat. Wij willen daarmee aangeven dat de wijze waarop de politiek en de rechterlijke macht omgegaan zijn en nog omgaan met de enorme bewijslast in de zaak Joris D., niet in overeenstemming is met de beginselen van de Nederlandse rechtstaat. Dat er naar de handel en wandel van deze man, ondanks vier onafhankelijk van elkaar gedane aangiften en een in dertien jaar opgebouwde zeer overtuigende bewijslast nog geen duidelijk onderzoek is gedaan, laat het totale failliet van de Nederlandse politiek en rechtspraak zien. Het laat tevens zien dat ons landsbestuur en rechtspraak op zijn minst volledig onbetrouwbaar zijn ten aanzien van het toepassen van het gelijkheidsbeginsel in de rechtspraak.
Wij zullen onze campagne zodanig voeren, door een in kracht toenemende golf aan meewerkende mediasites te scheppen, dat wij hiermee de huidige politieke verantwoordelijken onder druk zullen zetten om het recht te doen zegevieren. Wij verlangen dan ook dat Joris D. van zijn functie wordt ontheven en er een onderzoek wordt gestart, indien nodig hij een eerlijke, betrouwbare openbare rechtszaak krijgt. Tevens verlangen wij dat bij deze rechtszitting onafhankelijke juridische waarnemers aanwezig zullen zijn evenals vertegenwoordigers van de onafhankelijke media, om toe te zien op een juiste rechtsgang. Hetzelfde verlangen wij ten aanzien van alle verantwoordelijke hierbij betrokken politici en ambtenaren.

Wij zullen deze campagne stoppen op het moment dat aan onze verlangens is voldaan.
Wij zullen ons ook laten horen en zien via de reguliere media, getuige dit persbericht.

Noot voor de redactie:U kunt op bovenstaand persbericht reageren via het emailadres redactie@argusoog.org

15 Reacties op “Verheviging Demmink-campagne”

Feed voor dit bericht Trackback adres

 1. Wim Heitinga12 Dec 2008 om 17:17Fantastisch, die steun uit alternatieve hoek.
  De druk wordt opgevoerd.
  Succes Micha!
 2. janick12 Dec 2008 om 17:54Dit is een experiment waarvan de Grieken meer dan twee millennia van hebben gedroomd. Democratie optima forma. Naast het bestuur door het volk het gerecht door het volk, of naast referenda het jurysysteem.
  Wordt het niet tijd voor het plaatsen van een schandpaal bij het ministerie van Justitie?
 3. AIRVD12 Dec 2008 om 18:48We moeten die man hinderlijk volgen. Dat zijn de ‘geheime’ technieken die zij gebruiken. Stalken die man en burgerarrest toepassen.
  Ze denken gewoon boven de wet te staan en dat de wet niet van toepassing is op hun.
 4. K.W.12 Dec 2008 om 21:32Als mede-schrijver van de Vrijspreker steun ik dit van harte.
  Bij deze dus: maandag de 15e om 19:00 zal er een mooi Joris Demmink artikel op www.vrijspreker.nl staan.
 5. Michi12 Dec 2008 om 22:55Geweldig werk Micha. Mijn steun heb je!
 6. euro99913 Dec 2008 om 16:12Yes er zijn nog meer journalisten in Nederland!!
 7. Observator13 Dec 2008 om 16:29Prima.‘Alle beetjes helpen’.
  En vele kleine beetjes maken een flinke beet.
  …………….D’r zal toch uiteindelijk wel íemand aangeklaagd worden voor al die laster, tóenemende laster, over Joris Demmink?
  En dan krijgt hij -zij het indirect- dat eerlijke proces, waar deze man recht op heeft.
 8. Daan13 Dec 2008 om 23:01FUCK YEAH! Micha, ouwe tijger ;D, dit geeft de burger moed!
 9. Nexus14 Dec 2008 om 22:12Ik heb dit persbericht ook op de Nujij site geplaatst. Helaas heult ook deze site met pedofielen en weigert de site het stuk de voorkant te laten bereiken waarmee het niet de publiciteit zal krijgen dat het verdient.Zo werkt de geconditioneerde media dus.Hier kunnen jullie zien waar het staat.http://www.nujij.nl/persbericht-argusoog.4282785.lynkxMisschien dat iemand zich geroepen voelt er een reactie op te schrijven. ik heb contact gezocht via de redactie maar die geven niet thuis, haast vanzelfsprekend.
 10. tess15 Dec 2008 om 09:33Nog even terugkomend op ‘de enorme bewijslast’. Waarom worden de tapes niet grondig onderzocht?Het project ‘Automatische Sprekerherkenning voor
  Opsporingsdoeleinden’ van David van Leeuwen en Jos Bouten kwam als winnaar uit de bus.Zo lazen we in 2001 in het jaarverslag van het NFI.Inmiddels zijn wij zeven jaar verder … wat let het NFI om goed onderzoek te doen?
 11. K.W.15 Dec 2008 om 19:12Zo, ik heb mijn steentje bijgedragen:
  “Hoe vaak hebben we het hier op de Vrijspreker niet gehad over ons corrupte justitie-apparaat? Natuurlijk is dat maar één symptoom van de wijze waarop de overheid van alles verprutst, maar wel een belangrijk symptoom. Rechtspraak en justitie is immers de core-business van een overheid. Als ze zelfs dat al weten te verklooien, dan is het triest gesteld.Als de politie in de fout gaat, dan volgt er als snel een onderzoek van de Rijksrecherche. Deze recherchedienst is, om onafhankelijk te kunnen oordelen, onderdeel van het ministerie van justitie. Maar, wat als justitie in de fout gaat? Natuurlijk, dan hebben we de rechterlijke macht. Maar wie moet die aansturen? Wie zorgt er voor dat bijvoorbeeld een ambtenaar die een scheve schaats rijdt voor het gerecht komt? Juist: justitie. Maar wat nu als de hoogste baas van dat departement, Joris Demmink, een pedofiel (b)lijkt te zijn? Wie gaat er dan vervolgen?Het goede antwoord is uiteraard: helemaal niemand. De politiek durft zich hier niet aan te branden, om een behoorlijk aantal redenen. Binnen het ministerie van justitie is er uiteraard helemaal niemand die zijn eigen baas gaat aanpakken, men weet daar intern dondersgoed hoe er met klokkenluiders wordt omgegaan.”Lees verder op http://www.vrijspreker.nl/wp/2008/12/joris-demmink-is-een-pedofiel/
 12. Verbeet16 Dec 2008 om 16:51Kan de Nationale Ombudsman niet een onderzoek instellen naar deze “dienaar” van een niet onbelangrijke overheidsdienst?
 13. Jos16 Dec 2008 om 17:40Weinig gemerkt van de ‘verheviging’
 1. Joris Demmink met argusogen beluisterd · TessonomePingback op 12 Dec 2008 om 20:38
 2. Leuk is anders – Niet alles is altijd even leukPingback op 14 Dec 2008 om 11:55

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.