Kom en sluit je aan bij de Kamer van Sociale waarden.

De Kamer van Sociale waarden is een groeiende informele vereniging van mensen, die de zorg over hun leven in eigen regie willen houden. Wij zijn ervaringsdeskundigen, voormalig zorgmedewerkers, ondernemers, en eigenlijk allerlei soorten mensen die, zich in de zorg voor elkaar willen verenigen en de eigen regie willen houden.

Daarbij zoeken we dus niet alleen jij, die daar in een bijdrage in kan vervullen, door eigen krachten in te zetten. Ook zijn we geïnteresseerd in al je bestaande verbintenissen omtrent je  zorgvraag, levensgeluk en je ambities omtrent jezelf als individu. Vanuit daar kunnen wij samen kijken hoe wij jouw leven kunnen versterken en verbeteren.

Als initiatiefnemer heeft Alexander een sociaal, krachtig en intelligent netwerk binnen de Kamer van Sociale waarden opgebouwd. Hiermee kan een ieder zich aansluiten en het netwerk versterken en werken aan herstel, jezelf versterken en te groeien als mens.

Wij geloven dat in ieder mens een onschatbare waarde zit. Door deze waarde te onderkennen, respecteren en in te zetten zijn onze mensen in hun kracht terecht gekomen en hebben zij grote tegenslagen in het leven het hoofd kunnen bieden. Omdat er ook voor ons ervaringsdeskundigen geholpen hebben om in onze kracht te komen.

Professionele zorgverleners staan in onze maatschappij voor ons klaar bij een zorgvraag. Wanneer het gaat om welzijn, preventieve zorg, goede gewoonten, herstel, ook psychisch welzijn is het zo dat het steunnetwerk voor het individu heel bepalend is voor het resultaat.

Via de Kamer van Sociale Waarde is het mogelijk om je steun netwerk enorm te versterken. Door de dagelijkse contacten met elkaar, het doel van het netwerk om elkaar positief te ondersteunen, resulteert dit in krachtige verbintenissen en hierdoor wordt een ieder mentaal sterker met als resultaat dat de kwaliteit van leven verbeterd op vele vlakken.

Na een introductie traject, waarbij je altijd met steun van een reeds aangesloten lid, welkom geheten wordt. En gedurende de introductie periode ook onder de hoede blijft vallen van dat lid maak je kennis met de Kamer van Sociale Waarden.

Wordt je lid en gaan we onze gebundelde krachten ten uitvoering brengen. In de zorg voor ons zelf, onze omgeving en uiteraard, waar nodig ook in het voorzien van onze basisbehoeften en verder levensgeluk. 

Omdat dat nu juist thuis hoort binnen de verbintenissen die mensen hebben met elkaar. 

We werken ook samen met professionals binnen ons netwerk. En niet alleen professionals in de zorg, of de therapie of behandeling. Maar, ook de overige noodzakelijke professionaliteit, die ons in onze behoeften voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een fiscaal adviseur, een coach, een acquisiteur, etc. Net zo ook een leraar. En gruwelijk veel kennis in hoe om te gaan met al die professionals in de zorg en welzijn. Hoe je de regie in eigen handen kunt houden. Hoe gezond te blijven of worden. Hoe maximaal van het leven te genieten samen. Hoe je je eigen zorg de baas kunt zijn! 

We kunnen binnen een privé omgeving onze krachten naar elkaar kenbaar maken en tezamen, zo tot een plan komen en onze normen en waarden blijven uitstralen. Met dan weer meer kracht. Meer handen. Meer hoofden. Meer verbintenissen. Meer leven! 

Onze visie is dat verbintenissen tussen mensen en de kwaliteit daarvan onder druk staat en dat direct het resultaat is van een systeem – waarbij het individu steeds meer wordt weggecijferd en geëxploiteerd. Kapitalistische krachten kijken niet naar de belangen van het individu – maar naar hoe zij er voordeel mee kunnen krijgen. Dit heeft geresulteerd in een samenleving – waarbij een groot deel nog steeds in haar kracht staat omdat er voldoende kwalitatieve verbintenissen zijn in de steun voor mekaar wat een ieder nodig heeft om gezond te kunnen functioneren als mens.

Echter, wanneer je ziek wordt blijven velen gevangen in een gezondheidssysteem en uitkeringen met als resultaat verslaving. Wanneer je kijkt naar de cijfers is de halve maatschappij psychisch ziek. Dit kan alleen doorbroken worden als er binnen de levens van iedereen voldoende kwalitatieve sterke verbintenissen zijn. Dit resulteert in zorgen voor mekaar en zorg en zorgen voor mekaar is een basisbehoefte.

Disfunctionerende verbintenissen zijn in het leven van het individu destructief en dat betekent dat je niet in je kracht komt. Door je aan te sluiten bij de Kamer van Sociale waarden heb je in één klap een sterk sociaal netwerk en de mogelijkheid om veel kwalitatieve verbintentenissen op te bouwen binnen een groep met een gedeelde visie van eigen regie over de zorg en het leven.

Alexander gaat daarin heel ver. Onze vrijheid staat onder druk, kapitalistische krachten houden geen rekening met de belangen van het individu. Alleen een sterk sociaal zorg netwerken van individuen die kijken vanuit het belang van de mens – kan deze kapitalistische krachten het hoofd bieden.
Om ons netwerk te sterken, zijn wij op zoek naar oa. ervaringsdeskundigen in heel Nederland. Onder andere aangezien iedereen krachten in zich heeft die door veel meer positief ingestelde mensen gewaardeerd en erkend kunnen worden. Zeker in moeilijke tijden zoals nu wordt de verbintenis belangrijker. En is zelfs in staat om een eigen economie te onderhouden die door coöperatie tot stand komt. En preventief werkt in de zorg voor elkaar.

Groetjes Alexander

06 – 53445054

P.s. We gebruiken GEEN whatsapp meer, volgens whatsapp overtreden wij de gebruikersrechten met deze doelstelling. Derhalve verwijzen we u naar Telegram of Signal. Maar een Beller is altijd Sneller. En wil je gebruik maken van je onvervreemdbare mensenrechten, dan is dat tussen onze 4 muren gegarandeert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.