Elite-Pedo-politicus ’Sir Clement Freud uit de school van Savile en Demmink genoemd in zaak-Maddie.

Deel deze pagina, de waarheid is in ieders belang.

Alle links in dit bericht verwijzen naar de originele referenties. Deze pagina is een copie, gemaakt op 4 april 2023 van de Bron, hieronder vermeld.

Datum: 15 juni 2016Auteur: Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

Bron: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2016/06/15/elite-pedo-politicus-sir-clement-freud-uit-de-school-van-savile-en-demmink-genoemd-in-zaak-maddie/

Wilt u reageren, dan kunt u dat op de originele pagina doen.

( van onze Internationale ‘Pedo-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Pedo adviseerde regering(Video) Londen en pedo’s Demmink Boss OM en Ed Nijpels Kroonlid in Nederland.
In het moeizame onderzoek naar de verdwijning van het meisje Madeleine McCann is een nieuwe mogelijke verdachte opgedoken. Het gaat om voormalig parlementslid Sir Clement Freud, die straffeloos tientallen jarenlang jonge in hoofdzaak wees en weggelopen volks meisjes heeft misbruikt, zoals de Top VVD-er en ex OM boss ‘Pedo-Rapist-Demmink en zijn kliek dat in Nederland heeft gedaan en wie zal het zeggen nog steeds doet, niet dan? Het verleden van Freud, die in 2009 overleed, wordt uit de doeken gedaan in een nieuwe documentaire waarin slachtoffers van de man hem beschuldigen van seksueel misbruik. Freud had volgens de Mirror een villa in het Portugese resort waar de kleine Maddie in 2007 verdween. Volgens de familie van Freud was hij ten tijde van de verdwijning zelf echter niet in Portugal (kuch). Na de verdwijning raakte hij bevriend met de ouders van Madeleine en dat is op zijn zachts gezegd bizar zo niet uiterst verdacht, maar is een beproefde methode van de ‘Elite-Pedo Maffia’:” Mama paaien, kindje naaien”.

The by Court declared Dutch Mob-journalist Peter R. de Vries Diss BBC Crimewatch in Madeleine McCann as complete idiots.

Ooggetuige bevestigd Steve Brown zijn ‘Pedo-Demmink-Teeven-Paardenstraat’ verhaal.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul (kuch).
De politie is op de hoogte van de onthullingen over het verleden van Freud en bepaalt nu of de zaak verder onderzocht moet worden of de Doofpot in moet van hoger hand. Vergeet niet in dit verband dat ‘Prince Andrew Pedo Duke of York’, ‘Pedo-Bill Clinton’, Prins Claus en Demmink, etc. zich ook in de kringen uitleefde op kinderen. Bovendien is Clement Freud in de adel verheven door Queen Elizebeth en heeft Demmink van ‘Koningin Shell-Beatrix’ een hoge Koninklijke onderscheiding gehad.Waarom ?

Misbruik tot in de Internationale Royaal kringen.Theroux meldde misbruik Savile maar linken naar Royals verhield BBC om naar politie te gaan.
In de documentaire van ITV, die woensdagavond uitgezonden wordt, vertelt slachtoffer Sylvia Woosley hoe ze jarenlang misbruikt werd door Freud en dat MI 5 en de Dutch AIVD er van afwist. Ze ontmoette de ‘Elite-Pschychopaat-man’ toen ze 10 jaar oud was en trok later bij hem in.„Ik wil dat alles duidelijk wordt voordat ik sterf,” aldus de nu 70-jarige Woosley in de documentaire. „Ik wil met een schoon geweten sterven.”De vrouw ontmoette de toen 24-jarige Freud toen ze tien jaar oud was. Ze vertelt hoe hij haar op de mond kuste tijdens een busrit en later net als Prins Andrew haar voeten likte, etc. „Ik vond het verschrikkelijk maar ik kon niets doen. Ik reageerde niet want ik kon het niet. Ik wist niet wat ik moest doen.” Vanaf haar veertiende trok ze bij Freud en zijn vrouw in en werd ze regelmatig misbruikt, zo beweert ze. In de documentaire komt ook een tweede slachtoffer aan het woord die anoniem wil blijven. Ook zij zegt te zijn verkracht door Freud toen ze achttien jaar oud was. Clement Freud was naast parlementslid voor de Liberal Democrats ook bekend als televisie- en radiojournalist net als de Koninklijke huisvriend ‘Super Pedo-Savile’. ‘Geilneef Peter R. de Vries’ heeft zwaar beledigd gereageerd op deze nieuwe beschuldigen aan het adres van Demmink en Freud.  De Vries:” Ik heb al vaker gezegd dat Demmink&Co onschuldig zijn en wie durft aan mijn deskundige ‘RTL-Riool-Boulevard’ mening te twijfelen, die trek ik voor mijn verborgen ‘Internet Pest-camera’ of ik stuur mijn ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’ er op af met zijn misbruikte Pitbull (Video).

Hoe het ook zij, in al deze Elite Pedofielen en andere duister ‘Royaal-Elite-Graai en Naai zaken’ komt min of meer de waarheid pas naar boven als zij al lang en breed zijn overleden. Is dat toeval? Of is dat een Complot van de Elite om hun pedofielen uit de cel te houden? Wat denkt u zelf.

Opmerking: Binnenkort Shocking exclusief: “Top 50 Criminele Burgemeesters”.(Internationaal Erkent door #MAYDAY.US)


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.