Brief 11: Belangrijke update betreft uw persoonlijke account op het platform

De Kamer van Sociale waarden
Het sterkste Sociale Netwerk van Nederland.

[Date_brief11], Eygelshoven

Aan: [name_directeur]
[School Name]
[Address]

Geachte [aanspreekvorm] [name_directeur],

Onderwerp: Belangrijke update betreft uw persoonlijke account op het platform

Geachte [Principal’s Name],

Ik hoop dat dit schrijven u in goede gezondheid bereikt. Ik wil u graag attent maken op een belangrijke update betreffende uw persoonlijke account op ons platform.

Zoals eerder vermeld, hebben we een speciaal platform ontwikkeld om de integratie van de Ubuntu-filosofie in het onderwijs te bevorderen en uw persoonlijke betrokkenheid te vergemakkelijken. In een eerdere e-mail heeft u een link ontvangen om uw account te bereiken en toegang te krijgen tot het platform.

Let op, de link die u in de eerdere e-mail heeft gebruikt om uw account te bereiken, is voor éénmalig gebruik. Om ervoor te zorgen dat u altijd toegang heeft tot uw account, ontvangt u hierbij een nieuwe link. U kunt deze link opnieuw gebruiken door op de onderstaande knop te drukken. Hierdoor wordt uw account geopend en heeft u weer volledige toegang tot het platform.

[login_url]

Om te voorkomen dat u telkens een nieuwe link moet ontvangen, raden we u aan om in te loggen via het inlogformulier op onze website. U kunt het inlogformulier bereiken via de volgende link: https://overwijs.dekvsw.nl/wp-login.php. Hier kunt u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren om toegang te krijgen tot uw account.

Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord aangemaakt? Geen probleem! U kunt dit snel en eenvoudig doen door de onderstaande link te gebruiken. Hiermee wordt u rechtstreeks naar uw profiel geleid, waar u uw account kunt aanmaken.

[login_url]

Het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord bevestigt tevens dat u wenst te participeren in het platform, waarna meer faciliteiten en mogelijkheden worden geboden om betrokken te zijn bij ons initiatief.

Voor verdere vragen of ondersteuning kunt u altijd contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om samen met u de Ubuntu-filosofie te omarmen en een positieve impact te creëren op [school_Name] en haar gemeenschap.

Met vriendelijke groet,

Alexander Groenheide – De Kamer van Sociale waarden
telefoon: +31
6 53 44 50 54

email: info@dekvsw.nl


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.