Brief 10: Dankbetuiging voor omarming van de Ubuntu-filosofie in het onderwijs en toegang tot het persoonlijke account

De Kamer van Sociale waarden
Het sterkste Sociale Netwerk van Nederland.

[Date_brief10], Eygelshoven

Aan: [name_directeur]
[School Name]
[Address]

Onderwerp: Dankbetuiging voor omarming van de Ubuntu-filosofie in het onderwijs en toegang tot het persoonlijke account

Geachte [aanspreekvorm] [name_directeur],

Ik hoop dat dit schrijven u in goede gezondheid bereikt. Ik wil graag mijn diepe waardering en dankbaarheid uitspreken voor de intentie van [School Name] om de Ubuntu-filosofie te omarmen in het onderwijs en het bevestigen en aanvullen van mijn persoonlijke account op het platform.

De mogelijkheden die hierdoor worden geboden, zijn van onschatbare waarde in het bevorderen van een positieve en inclusieve leeromgeving voor onze leerlingen. Met toegang tot mijn persoonlijke account kan ik nu:

 1. Schrijven over mijn reacties en ervaringen met betrekking tot de Ubuntu-filosofie. Dit stelt mij in staat om mijn persoonlijke groei en begrip van Ubuntu te delen, en om in dialoog te gaan met andere betrokkenen bij het initiatief.
 2. Actief deelnemen aan het initiatief om kinderen te betrekken bij het maken van illustraties die in de e-book versie en gedrukte versie van het boek zullen komen te staan. Ik geloof sterk in de kracht van kunst als een vorm van expressie en dit initiatief biedt onze kinderen een unieke kans om hun creativiteit te tonen en een blijvende bijdrage te leveren aan het boek.
 3. Toegang krijgen tot een archief van verschillende versies van het boek. Dit stelt mij in staat om de ontwikkelingen en verbeteringen in het materiaal bij te houden en te zien hoe het initiatief evolueert.

En met opwinding kijk ik uit naar de toekomstige mogelijkheden op het platform, waaronder:

 1. Lesmateriaal dat bovenwijs/overwijs, wijsheid en moraliteit ondersteunt, waarbinnen de Ubuntu-filosofie een waardevolle aanvulling is voor elke geloofsovertuiging. Dit zal ons helpen om de waarden van Ubuntu te integreren in een breder scala aan educatieve contexten.
 2. Het kunnen aanmaken van een Ubuntu-identiteit binnen de Self-sovereign Identity standaard en erkenning van elkaars identiteit door anderen voor alle leerlingen, leraren, directies, Medezeggenschapsraden, ouderraden, ouders, vrienden en familieleden die een sociaal netwerk vormen rond de kinderen en de school. Dit zal bijdragen aan een gevoel van verbondenheid en betrokkenheid binnen onze schoolgemeenschap.

Nogmaals wil ik mijn oprechte dankbaarheid uitspreken voor uw inzet en visie om de Ubuntu-filosofie te integreren in het onderwijs op [School Name]. Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief een positieve en blijvende impact zal hebben op onze leerlingen en de bredere schoolgemeenschap.

Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie nodig hebben over het platform of het initiatief, sta ik altijd klaar om te helpen.

Met vriendelijke groet,

Alexander Groenheide
Vader die vecht voor zijn nalatenschap.

Met de navolgende burgerinitiatieven.
Coach en Companion binnen het landelijke netwerk van Ervaringsdeskundigen profesionals en Mantelzorgers. Verantwoorde mensen, die verbinden in de zorg voor elkaar.De Kamer van Sociale waarden
Het sterkste Sociale Netwerk van Nederland
https://DeKvSW.nl

Voorzitter van de:
Sociëteit Eygelshoven Sociaal
Laurastraat 87, 6471 JJ Eygelshoven
Mobiel +31653445054


      

      

            
      
      
assignment_turned_in Registrations
No Registration form is selected.
(Click on the star on form card to select)
Please login to view this page.
Please login to view this page.
Please login to view this page.